HCG 11, není moc nízké?
Holky mam dotaz.. poslední měsíčky 22.8. TJ před 45 dny..poslední týden jsem si dělala tehotensky testy a nic.. dnes jsem nevydržela a šla jsem nechat si namerit hcg.. výsledek 11.v laboratoři řekli že je to už pozitivní ale na hraně. .řekli byste už přítelovi ?? Jde mi o to ze má zítra narozeniny a chtěla bych mu to dat jako dárek. .ale zase aby to nebyl plány poplach a pak to nevyšlo a nebyli jsme smutný oba ☹
No to určíte říkat nebudu !! Ted mi zas kamarádka říkala že po 4 dnech je to ještě pořád málo. . Ještě jak mi říkal doktor ze tam někde vidí vodu tak se toho mimo opravdu bojim. .no bude to dlouhý týden čekání 🙂 přítelovi zatím nic neřeknu. .už jsem to vydržela do ted tak to zvládnu. . Za to překvapení kdyby to náhodou vyšlo mi to stoji 🙂
@mona1983 Moc držim palce ať je mimi ta kde ma 🙂
Mám 93..no uvidíme. .už aby bylo za týden. .kdyby se to povedlo to by nás tatka koukal 🙂
@mona1983 krásně, ukázkově Ti stoupá!!!! Koukej : 7. října jsi měla 11 , za dva dny 9. října bys měla mít 22, za další dva dny - tzn. včera bys měla mít 44 a Ty jsi měla 93 !!!!! Nestresuj se!!!!! Věř miminku 🙂 ... víš, ono i kdyby, tak s tím stejně nejde nic ,,nadělat,, něco na tom změnit... Ale podle mě jsi na tom úplně stejně, jako jsem byla já!!!! Tzn. za 8 měsíců si dáte první rande na sále 🙂 😵 😵 😵 😵
krásné mám velkou radost, věřím, že to bude dobré 🙂 a brzy budeš ukazovat první fotečku.
Holky jsem objednám a na utery na kontrolu.tyden řekl že doktor počkáme a uvidíme jestli se něco objevi. .takže zítra jdu na to..sama jsem napnuta jak kšandy. 🙂
Jak to vypadá?
Taky mě zajímá co a jak,doufám že vše v pořádku 🙂
Holky omlouvám se ted jsem tu nebyla nějaký čas 🙂 takze u doktora asi tak..plod už je vidět. Takže těhotna jsem.ale je to asi někde 6.tyden.a vedle toho plodu mam nějakou sraženinu.ze mam na sebe dávat bacha aby to nevyslo ven i s plodem.. .jinak hcg řekl že nemá význam měřit. . Ze ted je vidět že se něco děje a ze podle času uvidime.nicmene ze si myslí že to má správny vývoj.kdyz před týdnem nebylo vidět nic a za týden už něco vidět je 🙂 tak ještě musím vydržet 14 dni a už se budu trochu radovat. .Ted me ještě spíše doktor strasil az me nakazil 🙂
@mona1983 Super zpráva už jsem si říkala jak to vypadá. V děloze je vidět když je hcg nad 1000 takže určitě vyrostlo. Věřím, že to bude tak jak má. Jinak sraženina neboli hematom když je malinkatý tak myslím, že to bude v pořádku může se při nem špinit nebo krvácet. Já měla při druhém těhtenství obrovský svakrát jsem byla hospitalizovaná a krvácela až do 16 týdne byl skoro před celou dělohu nějkolikrát jsem krvácela jak z kohoutku když teče voda jen jsem ležela později si mohla dojít na wc. Věřím, že to bude dobré 🙂

Tak holky hcg 96.. tak někde těhotna jsem..za týden se uvidí vic pry.