icon

HCG je v 5tt 35 jednotek, vaše názory?

dindonka
23. únor 2015

Ahoj maminy,
potrebuju poradit, podporit a dodat silu.
Byla jsem v patek u gyn. ta me prohlidla rekla ze sliznici mam 15mm a ze tehu test se slabou carkou se kterou jsem prisla neznamena nic. Vzala mi krev na hcg a za par hodin jsem mela vysledek-35 jednotek v tydnu 4+2 Dnes v pondeli na utz nic nevidela a cekame do patku na dalsi krev. Vim,ze 35 je malo ale je to v tabulce. Dr. dnes mluvila s nejvetsi pravdepodobnosti o biochemickem tehu. Ze bych mela hcg mit kolm 100. Datum ovulace nevim presne, ale byla mezi 13-19 dnem cyklu. Protoze jen v tomto terminu jsem mela styk. Nazory na hodnotu 35. Dekuji

Strana
z4
dindonka
autor
26. únor 2015
teenyel
26. únor 2015

@dindonka no, to bych neřešila 😉 odstín super 😉

dindonka
autor
26. únor 2015

Tak takhle pro jistotu vypada test s citlivosti 20. Je svetlejsi nez kontrolni. Na to ze jsem mela v patek 35 to moc nadejne nevypada. kdyz u 20 testu je to slaby. uvidime zitra na krvi

misimisi
26. únor 2015

@dindonka Nádherná čára 😉

dindonka
autor
26. únor 2015

@misimisi

takže by to mohlo stoupnout že? 😉

misimisi
26. únor 2015

@dindonka No, já myslím, že to krásně roste, i ty fotky nahoře, čára je krásně vidět, já mám slabší, nejde nafotit, ale silnější než předevčírem, raduji se, hlavu si nelámu, a doufám, že to bude vše ok a jen pěkně sílit a sílit 😀

kvakuska
26. únor 2015

@dindonka HCG v krvi roste od nuly, takže musí projít i přes ty nízké hodnoty, i hodnota 10 se počítá jako náznak těhotenství ... jen promiň, ale je blbost chodit k lékaři hned 4+2, v tu dobu a při HCG 35 na UZ nemůže být nic vidět, to by ti ale lékařka měla říct ... takhle tě zbytečně straší biochemickým těhotenstvím a ty se jen nervuješ ... až budeš mít HCG alespoň 1000, může na UZ být něco málo vidět
... jo a ten tvůj spodní test dnes z 9:23 je nějakej divnej, nikdy jsem neviděla na testu tak hrbolatou čárku, vypadá jako dokreslená 😠

misimisi
26. únor 2015

@kvakuska To nemá dokreslené, i když já si kolikrát za minulého půl roku říkala, že bych ji tam nejraději dokreslila 😀 Asi se zasekla výrobní linka... Jsou to jen stroje, no, né? 😉

dindonka
autor
26. únor 2015

@kvakuska
dokreslená není, je kostrbatá, proto jsem si hned udělala další, ten s citlivostí 20. A kdybych si to chtěla dokreslit, tak si s tím dám lepší práci, ale by to vypadalo tak jak má 😀

dindonka
autor
26. únor 2015

@kvakuska
a k doktorovi jsem šla, protože mě strašně bolelo břicho, test byl slabý, ale bolesti velky, tak proto. No a celé se to rozjelo

kvakuska
26. únor 2015

@misimisi no jo, asi se zasekla ... ale vypadá to divně 😖

megy
26. únor 2015

to máš krásné čárky -@dindonka. co se týká barvy druhé čárky, někdy prostě není stejná než kontrolní, někdy ani není sytější než kontrolní. prostě to může být už maximální barva 😉

megy
26. únor 2015

@dindonka uvidíš, že po zaschnutí bude ještě sytější - raduj se

dindonka
autor
26. únor 2015

@megy
děkuji, snad hcg stoupne aspoň, k tisícovce 😀

misimisi
26. únor 2015

Bolesti bývají při uhnizďování vajíčka v děloze, pak taky že začne děloha růst 😉 Nemysli na horší varianty, např. mimoděložní těhotennství, ale to jediné test neumí rozlišit, HCG taky nějakou dobu roste... Moc se omlouvám, jestli straším! To nechci!

dindonka
autor
26. únor 2015

@misimisi
nestrašíš. Mimoděložní mi doktorka řekla, že to není. Spíš pořád tvrdí, že je to biochemické, dělá závěry z jednoho tesu hcg, a ze dvou utz. Je jasné že ve 4+2 nebo 4+5 nemohla nic vidět. To mě ani nepřekvapilo, ale jí asi jo 🙂 protože říka, na utz nic není to bude biochemické.

misimisi
26. únor 2015

Asi mohla být ovu později, tak je ještě pidi neviditelné 😉

megy
26. únor 2015

@dindonka co to máš za dr.? tohle je fakt úděsné, jak hned dr. řeší, že na uz nejde nic vidět a hned je zle, když sotva máš pozitivní test. bych ty dr. praštila. sama dr. ví, že pokud má supernejlepší ultrazvuk, tak tam prostě nic neuvidí, dokud hcg nevyleze min. 1000 a výše

dindonka
autor
26. únor 2015

to není můj doktor, můj tam nebyl a tohle je mladá doktorka. Ke svému "mě pustí" až se vše vyřeší, chodím do gyncentra a tam jich je jak psů

kvakuska
26. únor 2015

@dindonka jestli minulý týden v pátek bylo hcg 35, tak dnes by mělo být alespoň 300, lépe by bylo tak 500, na to aby bylo 1000 je ještě docela brzy, to až tak v pondělí ... každopádně když bude nad 300, můžeš si na chvíli oddychnout ... jo a chtěla bych ke svému lékaři, většinou v těchto centrech pacient volí svého lékaře a chodí pokud je to možné k němu, ostatní lékaři jen zaskočí, když tam vybraný lékař není ... mladá paní dr zaskočila, ale pokud tvůj už tam je, chtěla bych k němu ... jistě mají počítače propojené a tvůj lékař se během pár minut v celé situaci zorientuje 🙂

eloana
26. únor 2015

@dindonka Ahoj tak jak jsi dopadla?

dindonka
autor
26. únor 2015

@eloana
krev az zitra. Dnes jsem vkladala tyhle dve fotky. Viz vyse. Jeden test neukazal dobre carku, tak jsem udelala druhy s citlivosti 20 a je videt dobre. Ostatni jsou s citlivosti 10. Zitra odpoledne snad budu vedet vic.

eloana
26. únor 2015

me prijde carka peknapodle me to neni biochemicke...

dindonka
autor
26. únor 2015

@eloana
ja doufam uz jsem z toho na nervy.Zitra budu moudrejsi. Tedy aspon doufam... ze to hcg se nekam pohne at jasne co bude dal. Jestli me posle na dalsi krev s tim ze nic nevi, tak asi umru.

eloana
26. únor 2015

@dindonka tak drzim pesti

dindonka
autor
26. únor 2015

Zitra se ozvu az budu neco vedet

megy
27. únor 2015

@dindonka jak jsi dopadla? já věřím, že výborně 🙂

dindonka
autor
27. únor 2015

Hcg 1100. A lezim v nemocnici s podezrenim 50:50 na mimodeloZni. Nic me extra neboli jen v trislech ale doktori nevi.....

78marcela
27. únor 2015

@dindonka co to je zase za blbost. Když jsi měla 35 v pátek a teď 1100, tak se to vyvíji dobře. Aby šlo o prosperující těhotenství, tak hcg musí stoupnout co dva dny dvojnásobné. Což se tady stalo a ještě i výš. Tak co teď straší s mimodělozním. To je kravina. A pokud nic ještě na utz neviděl, tak to ještě nemusí. Já měla hcg 1017 a taky nic neviděli. Pozvali si mě za tři dny a byl vacek. Není důvod tě držet v nemocnici, když se to vyvíjí dobře.

shine2015
27. únor 2015

@78marcela přesně...nepanikařila bych a počkala..... 😉 ttaky si myslím, že to bude dobré

Strana
z4