HCG je v 5tt 35 jednotek, vaše názory?
Ahoj maminy,
potrebuju poradit, podporit a dodat silu.
Byla jsem v patek u gyn. ta me prohlidla rekla ze sliznici mam 15mm a ze tehu test se slabou carkou se kterou jsem prisla neznamena nic. Vzala mi krev na hcg a za par hodin jsem mela vysledek-35 jednotek v tydnu 4+2 Dnes v pondeli na utz nic nevidela a cekame do patku na dalsi krev. Vim,ze 35 je malo ale je to v tabulce. Dr. dnes mluvila s nejvetsi pravdepodobnosti o biochemickem tehu. Ze bych mela hcg mit kolm 100. Datum ovulace nevim presne, ale byla mezi 13-19 dnem cyklu. Protoze jen v tomto terminu jsem mela styk. Nazory na hodnotu 35. Dekuji
@dindonka HCG v krvi roste od nuly, takže musí projít i přes ty nízké hodnoty, i hodnota 10 se počítá jako náznak těhotenství ... jen promiň, ale je blbost chodit k lékaři hned 4+2, v tu dobu a při HCG 35 na UZ nemůže být nic vidět, to by ti ale lékařka měla říct ... takhle tě zbytečně straší biochemickým těhotenstvím a ty se jen nervuješ ... až budeš mít HCG alespoň 1000, může na UZ být něco málo vidět
... jo a ten tvůj spodní test dnes z 9:23 je nějakej divnej, nikdy jsem neviděla na testu tak hrbolatou čárku, vypadá jako dokreslená 😠
Bolesti bývají při uhnizďování vajíčka v děloze, pak taky že začne děloha růst 😉 Nemysli na horší varianty, např. mimoděložní těhotennství, ale to jediné test neumí rozlišit, HCG taky nějakou dobu roste... Moc se omlouvám, jestli straším! To nechci!
@misimisi
nestrašíš. Mimoděložní mi doktorka řekla, že to není. Spíš pořád tvrdí, že je to biochemické, dělá závěry z jednoho tesu hcg, a ze dvou utz. Je jasné že ve 4+2 nebo 4+5 nemohla nic vidět. To mě ani nepřekvapilo, ale jí asi jo 🙂 protože říka, na utz nic není to bude biochemické.
Asi mohla být ovu později, tak je ještě pidi neviditelné 😉
to není můj doktor, můj tam nebyl a tohle je mladá doktorka. Ke svému "mě pustí" až se vše vyřeší, chodím do gyncentra a tam jich je jak psů
@dindonka jestli minulý týden v pátek bylo hcg 35, tak dnes by mělo být alespoň 300, lépe by bylo tak 500, na to aby bylo 1000 je ještě docela brzy, to až tak v pondělí ... každopádně když bude nad 300, můžeš si na chvíli oddychnout ... jo a chtěla bych ke svému lékaři, většinou v těchto centrech pacient volí svého lékaře a chodí pokud je to možné k němu, ostatní lékaři jen zaskočí, když tam vybraný lékař není ... mladá paní dr zaskočila, ale pokud tvůj už tam je, chtěla bych k němu ... jistě mají počítače propojené a tvůj lékař se během pár minut v celé situaci zorientuje 🙂
me prijde carka peknapodle me to neni biochemicke...
Zitra se ozvu az budu neco vedet
Hcg 1100. A lezim v nemocnici s podezrenim 50:50 na mimodeloZni. Nic me extra neboli jen v trislech ale doktori nevi.....
@dindonka co to je zase za blbost. Když jsi měla 35 v pátek a teď 1100, tak se to vyvíji dobře. Aby šlo o prosperující těhotenství, tak hcg musí stoupnout co dva dny dvojnásobné. Což se tady stalo a ještě i výš. Tak co teď straší s mimodělozním. To je kravina. A pokud nic ještě na utz neviděl, tak to ještě nemusí. Já měla hcg 1017 a taky nic neviděli. Pozvali si mě za tři dny a byl vacek. Není důvod tě držet v nemocnici, když se to vyvíjí dobře.

@teenyeltady foto