Ahoj holky, uz mesic me boli prsa a mam zarudle bradavky, posledni styk jsem mela 21.12 a krvi jsem byla 8.2 a dnes 11.3 a vysledek byl u obou 0 a pred tim jsem pocurala 8 testu a ani jeden nevysel pozitivne prvni menstruace po styku byla normalni, druha slaba a opozdena o tyden, jsem z toho vystresovana :( ted bych uz musela byt ve 14tt...dekuji za odpovedi
nejspíš to máš všechno kvůli psychice...ještě kdyby těhu testy byly falešné, tak budiž, ale výsledky z krve určitě ne..takže těhu určitě nejsi..
nikdy me prsa nebolela a vzdycky jsem mela menstruaci presnou jako hodinky :(
už jsi tu psala, že jsi měla 21.12. sex chráněný, s kondomem, krev negat., menstruace normální, tak nevím, kde by se to těhu vzalo?
Těhotná určitě nejsi, to že jsi doteď měla MS pravidelnou neznamená, že nyní nemůžeš mít nějaký problém. A nebo je to celé jen psychika.
@berenika39 MacGyver 😀
@kajalka no já nevím, ale přes kondom, s ms a negativní krvi tu ještě žádná maminka neotěhotněla, obvykle je potřeba spermie. i když, znám jednu takovou 😉 .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
@monulinka77 A čím se stresuješ? Těhotná nejsi.