• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Hladina hcg

13. března 2017 
ahojte...mam na vas jednu otazocku..dnes som 47DC, cyklus mavam nepravidelny, tak +- 35 dni a pred tyzdnom som si nasla na teste //...dnes som bola u dr. povedal ze podla poslednej ms by som mala byt 6+4, ale ze na 7tt to urcite nevyzera, ze je to o dost mensie, a mne sa tak zdalo ze tam bol len vidiet gestacny vak..zobral mi krv na HCG a mala som 4680...na nete som citala ze pri takomto vysokom cisle by uz mal byt vidiet plod na ultrazvuku..v pondelok mam ist znovu na HCG..co myslite?preco pri takej vysokej hodnote nebolo este vidiet mimi?
24. srp 2012 ve 20:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
@tatulienka ahoj....no ja osobne si myslim ze už by melo byt neco videt....ale kazda to ma jinak......to uvidis v pondeli....hlavne pak napis jak jsi dopadla budu ti drzet palce .. :slight_smile:
24. srp 2012 ve 21:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky tak ovulka i po clostíku opet na prave strane....takže davam vale snažení....a nechávám to na přírodě....a vam přeji mnoho zdaru :slight_smile: pa pa
26. srp 2012 ve 20:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
moze mi niekto poradit...som tehotna.neviem v ktorom tt lebo ms som mala 8. augusta a pred tym 9 jula takze moze byt ze este som dostala ms v auguste a uz som bola tehotna fakt neviem.na uzv asi 3x nevidel lekar nic hcg som mala minuly tyzden utorok 1110 a vcera pondelok 2600...neviem ci je to ok alebo nie az vcera lekar videl cierny 3mm flak ale nieje si este isty ze je to ono.ma podozrenie na mimo maternicove :/ mozem byt tak 5.6 tt cca presne neviem lebo som mala hocijake cykly.vie mi niekto poradit ?
4. zář 2012 v 19:16  •  čeká miminko, termín má v červnu 2014  • Odpověz  •  To se mi líbí
@cillamilla11 ahoj, no plod je na ultrazvuku vidieť od hcg 1000-1500, pri kvalitnejších ultrazvukoch aj skôr, takže keď ty máš 2600, tak už by to tam určite malo byť vidieť. A ešte je trošku čudné, že ti od toho utorka do pondelka narástlo hcg len o toľko, lebo pri zdravom tehotenstve sa každé dva-tri dni zdvojnásobuje, to znamená, že by si mala mať už okolo 5000 teraz. Takže asi ťa nepoteším, ale niečo tam nebude v poriadku. Pri mimomaternicovom to rastie pomalšie, ale keď tam videl fliačik, tak asi to bude v maternici, len bohvie či sa to dobre vyvíja. Ja som mala mimomaternicové minulý rok. No treba ešte počkať a kuknúť to cez ultrazvuk za pár dní. Dúfam, že sa mýlim a bude všetko v poriadku. Držím palce.
4. zář 2012 ve 20:30  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
ahoj baby taka otazka,,,,mrcha mi meska 5 dni, test som si robila ale zatialnic,,,,,moze sa stat ze som este velmi na zaciatku mrcha mi uz vynecha ale test to este neukazuje? uz 8 rokov mam mrchu ale zatial mi iba 3 krat takto vynechalo...
8. zář 2012 v 18:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj vsem, ja mela zpozdene MS a test jsem si udelala 5 dnu pote a vysli mi oba dva testy pozitivni (nikdy predtim jsem nemela pozitivni) tak jsem si myslela ze mam nejakou nadeji po 4 letech snazeni. Nyni beru euthyrox asi mesic kvuli zvysene hladiny stitne zlazy, tak jsem se chtela zeptat zda nemate zkusenost stim ze to ovlivnuje hcg v tehotenskym testu, protoze jsem byla na gynekologii a tam mi doktor rekl ze to na tehotenstvi nevypada a ze je tam mala cysta, tak mi pichl agolutin na vyvolani menzes a ja sla zklamana domu a celou cestu jsem brecela. Jsem zklamana :((
7. led 2013 ve 20:46  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
@bebinko ahoj,ja mám podobný problém,mrcha mi síce mešká len 3 dni ale testy ukazujú 2 čiarky.dnes som v práci dostala strašne bolesti na ľavom vaječníku tak som šla k dr.vzala som aj testy,na utz nič nevidel,nebral mi ani krv vraj je to skoro.... :frowning2: a povedal mi aby som sa modlila aby to nebolo mimomaternicové :frowning2: .Mám prísť v pondelok na krv a utz,bolí ma celé podbruško a mám aj dosť namáhavú robotu,bojím sa veľmi....
7. led 2013 ve 21:26  • Odpověz  •  To se mi líbí
lusia28 No je to smutne :( clovek se tesi ze snad neco by mohlo byt a asi nic, taky parucuji jako servirka a 16 hodin je jedna smena a neni to jednoduche, bolesti v podbrisku jsem taky mela a tlak v prsou ale co uz....
8. led 2013 v 11:25  •  snaží se  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj, mám na vás prosbu.
Už třetí den mi není dobře.....tak jsem si dneska udělala test a byl pozitivní, frčela jsem do caru a teď mi řekli, že je krev negativní...:frowning2:.
Neměla jsem žádnou stimulaci léky, takže falešně pozitivní to být z léků nemůže....
PM jsem měla 14.12. Je třeba ještě naděje? Že je na krev třeba brzo? Jaké máte zkušenosti, prosím?
Děkuji moc. Dneska jsem 26 dc a mívám to 24-26 dc a měla jsem jen den dva slabé špinění, a to v sobotu a v neděli...tak nevím, nevím...ale jsem z toho jelen....
Jasně, že počkám buď na ms nebo zkusím testovat třeba za týden....jen jsem zvědavá, zda nemá někdo podobnou zkušenost a bylo z toho těhu...
Děkuji.
8. led 2013 v 16:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
@hannah7773 a řekli ti, že krev je nula, nebo že není pozitivní? Hcg může být třeba jen 5, což se bere v carech za negativní, ale u přirozeného těhu není vyloučené, že se to bude vyvíjet dobře...už pár takových znám...sice vadný test je pravděpodobnější, ale...
8. led 2013 ve 21:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
@fiallinka řekli, že je negativní, o hodnotě nemluvili....no tak dám vědět za týden, zda mám rozhozené hormony nebo je jen třeba brzo.....kéž by to tak bylo....moc děkuji.
8. led 2013 ve 22:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky mám dotaz
na 35DC jsem měla HCG 22jednotek 40DC 168jednotek a 45DC 306jednotek
myslíte že je ještě nějaká šance že to bude ok nebo je něco špatně????moc děkuju za info
26. led 2013 v 09:04  • Odpověz  •  To se mi líbí
@antana123
Ahoj, HCG by se mělo každých 48-72hodin zdvojnásobit, za "v pořádku" se posuzuje i 60% zvýšení za 48 hod.

nechci tě nijak děsit - koukni na mé popáté.. :unamused:
26. led 2013 v 09:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
@suzix no klidně mě děs mi to totiž nepříjde normální :frowning2: ale dr. je spokojená že mám přijít za 2 týdny na UTZ myslím že do té doby to odejde i samo
taky si to měla tak????a odešlo to samo???
26. led 2013 v 09:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
@antana123

no moc spokojená bych nebyla a rozhodně bych nečekala 14 dní - bohužel s tímto si nelze zahrávat, opravdu si dojdi do nemocnice nebo se k ní vnuť na UTZ, u pomalu vzrůstajícího HCG je vždy možnost mimoděložního a za 14 dnů by bylo možná pozdě...
u mě u hodnoty cca 2500 HCG diagnostikovali missed, ale asi 10 dnů se dohadovali jestli je to neprosperující v děloze nebo prosperující mimo :confounded: . Každopádně se to bez revize neobešlo.
26. led 2013 v 09:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
@suzix no ona mi jen řekla že kdybych měla bolesti nebo krvácela že mám přijít a mě nic není nic tak třeba to vzdá samo :frowning2:
26. led 2013 v 09:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
.. no mě nic taky nebylo (nic mě nebolelo atp), u druhého těhu jsem se taky rozkrvácela HCG jsem měla podobný jako ty, a stejně jsem byla na revizi... já si myslím, že u těhle hodnot už to samo (samozdřejmě jestli je to špatně) bez zásahu neodejde... :unamused: a čekat, že když to nedopadne a je to missed a za 3 týdny zjistit, že máš zánět v břiše nic moc.....ale já tě fakt nechci děsit nebo plašit... tohle jsou jen mé vlastní zkušenosti

takže má rada zní, rozhodně nečekej na za 14 dní - dojdi si za 4 dny na HCG a jestli roste nesprávně, začni to aktivně řešit - a možná tedy s jiným lékařem :confounded:
26. led 2013 v 09:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
@suzix aha no mě je blbý jí zase volat sami mi řekla at příjdu na UTZ až že se to dvojnásobuje a je spokojená tak nevím :frowning2: bud se spletla a řekla mi jinný číslo a nebo se nad tím nezamyslela
26. led 2013 v 10:50  • Odpověz  •  To se mi líbí
@antana123 ahoj,ja so mala tiež hcg 886 ,potom 1600 a na utz nič,potom začalo menej stupat,na utz stále nič,poslali ma do nemocky na pozorovanie kedže nebolo plodu,podozrenie na mimomaternicové sa nepotvrdilo,nakoniec to uzavreli ako biochemické tehu,mala som normálne počkať na menzes,ktorý prišiel asi po štyroch dnoch po prepustení z nemocky,žiadnu revíziu mi nerobili,ani iný zákrok.....kontrola po menzese v poriadku,hcg kleslo na nulu,takže toto je zase moja skúsenosť.
27. led 2013 ve 20:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
@stastenka42 díky a měla si i těhi příznaky???
já je mám jako u Šimonka a i testy mi pořád sílí
každopádně lepší samo jak revize :slight_smile:
27. led 2013 ve 20:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
@antana123 nie nemala, ....mne už potom ani testy nesílili,skor slabli...možno ti povedala preto o dva týždne utz,aby videla viac na sone ako bublinku a tým že máš hcg nízke,tak ťa nezoberie,sono sa pozerá až ked máš minimálne nad 1000 hcg,aj vtedy nemusí byť nič vidieť...neboj,kludne to može byť ešte v pohode,mohlo sa len neskor uhniezdiť :wink: pokial rastie ako má tak by som sa nebála,pretože mne sa potom nenásobilo,mne len o niečo stúplo a to už nebolo v poriadku,preto ma dr. poslala do nemocky....bala sa mimomaternicového,lebo som mala dost vysoké hcg aby niečo videla a nič...
27. led 2013 ve 20:30  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
@stastenka42 no uvidíme moc děkuju pak dám info za 2 týdny :slight_smile:
27. led 2013 ve 20:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
@antana123 držím palčeky :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
27. led 2013 ve 20:37  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Ahojte, ja som mala v 3 tt hcg 48, 98 :slight_smile: po týz´ždni mi brali zasa krv a to som bola vo 4 tt hcg bolo 899, o týžden v pondelok mi brali krv a v labáku domotali výsledky a sestrička mi volala že jej to je ľúto ale mám hcg 14,54 skoro ma porazilo:( mala som výtok a tak aj lekár povedal že sa rozkrvácama malé odíde samo:( no to bolo v stredu 30.1. a ja som bola hotová, v ten den som mala narodeniny..:( na druhý deň som prišla na krv na predoperačné a gynda povedal že nech mi urobia kontrolné Hcg ... v piatok 1.2. mi sestrička volala že nech hned prídem na kontrolu lebo som mala hcg 26 918 že to je vysoká tehotnosť a to som bola 5tt+5...:slight_smile: reagovala som či sa stal zázrak:slight_smile: prišla som na kontrolu ku gyndovi a bolo tam mimi :slight_smile:
4. únor 2013 v 15:18  • Odpověz  •  To se mi líbí (5)
Ahojte, tiež pridám svoju skúsenosť, ja som bola na krvi na 17 DPO (35DC), kedy bola hladina hcg 264. Lekár mi hneď povedal, že je to nízka hladina, ale teda tehotná som určite. Mala som prísť o 2,5 týždňa na ultrazvuk. Upozornil ma na to, že môže ísť o mimomaternicové, takže v prípade akýchkoľvek bolestí alebo krvácania sa mám hneď ozvať. Našťastie som žiadne problémy nemala a včera som bola na prvom ultrazvuku. Miminko je tam, kde má byť, srdiečko bije :slight_smile: Takže aj nízka hladina hcg nemusí znamenať žiadnu katastrofu.
Mesiac predtým som mala na 33 DC hcg 7 a na druhý deň som sa rozkrvácala a mimi odišlo samé.
Držím palce všetkým snažilkám a budúcim maminkám! :wink:
8. únor 2013 v 10:59  • Odpověz  •  To se mi líbí (2)
Ahoj holky můj boj stále pokračuje
15.1 hcg 22
21.1 hcg 168
25.1 hcg 306
8.2 nalezen váček na UTZ 4mm
14.2 krvácení na UTZ váček 10mm bez plodu
16.2 opět krvácení váček má 12mm a v něm plod bez srdíčka hcg jen 1300 myslíte že je ještě nějaká šance nebo prostě neroste????
navíc trochu krvácím pořád ale pořád to ze mě neodešlo
18. únor 2013 v 08:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
holky ja mám praivdelne pozitívni tt naposledy dnes ráno,jasne zretelne pozitivni....sla sem na krv hcg 0,10 cize neg.ja to nechápu..nemam cystu,rakovinu,ani neberu zadne léky které zvyšujú hcg...chápete to?
21. únor 2013 ve 21:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
@misicka09 a lekár ti na to niečo povedal? je to zvláštne...
25. únor 2013 v 19:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte kocky...tak ja mam tiez dost zvlastny problem...podla PM a aj pravdepodobneho pocatia by som mala byt 5+0, pred dvomi tyzdnami HCG 8440, dnes hodnota 4350...tie hodnoty absolutne nesedia..podla HCG by som bola uz pred 2 tyzdnami v cc 7. tyzdni...lekar bol z toho tiez nesvoj..mimomaternicove nevidel a to sa vo mne vrtal pekne dlho...co si o tom myslite? klesajuce hcg je vacsinou znamkou potratu ale tie hodnoty sa mi zdaju divne...na utz vidno zatial len vacok..
6. bře 2013 v 15:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek