Ahojte holky, byla bych ráda, kdyby jste se se mnou podělily o vaše zkušenosti... S přítelem jsem měla nechráněný styk 2 dny po MS (ejakuloval do mě)... MS jsem následující měsíc pak normálně dostala akorát o 4 dny dřív. Mám nepravidelný cyklus. MS mám dostat za 14 dní a dnes jsem zaregistrovala hnědý výtok a bolest v prsou. Může se jednat o těhu? Jsem z toho trochu zmatena... Zítra si udělám TT.
Předchozí měsíc jsem menstruaci dostala (měsíc po tom nechráněném styku), nyní bych měla dostat menstruaci až za 14 dní no a dnes se objevil ten výtok... Bolí mě podbřišek i prsa k tomu... Tak se ptám, jestli i přesto, když jsem minulý měsíc MS dostala, můžu být těhu. 😊
Nemůže to být třeba ovulace?
může to být cokoliv.. mohla jsi otěhotnět.. můžeš mít rozházený cyklus... můžeš teď ovulovat... já měla poslední MS 1.2 a otěhotněla jsem 1.3. .. jako možný je všechno... počkala bych do očekávané MS nebo šla k dr... těhotná být můžeš i když jsi měla MS, opravdu to může být cokoli 🙂
Já bych to asi taky tipovala na ovulaci, ale ten výtok je u mě novinka teda... Ale děkuju holky, zítra až si udělám test, dám vědět 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu
Je velice málo pravděpodobné, že bys měla ovulaci 2 dny po menstruaci. Ten výtok bude mít asi jinou příčinu.