Hnědý výtok po menstruaci, není to těhotenství?
Ahoj holky, prosím o radu.
MS mám vždy pravidelnou, ale nyní se mi opozdila a tak jsem se hned objednala ke gynekologovi. Menstruace se dostavila 2 dny před tím než jsem měla jít k dr. a v den návštěvy už úplně vymyzela. Takže jsem ji měla sotva 2 dny. Gynekolog řekl, že je vše v pořádku. Za další dva dny jsem dostala hnědý výtok. Nevíte co by to mohlo být. Nebo není to třeba těhotenství a na ultrazvuku to nebylo vidět? Celý měsíc mě hrozně bolí prsa a nikdy to před ani po MS nemívam. Moc děkuji za názory.
Dělala jsem když bylo 5 dnů zpoždění a byl negativní.
Ahoj holky, hledala jsem tady nejaky příspěvek tomu mému podobný,ale nenašla jsem 🙂 Holky potrebuji se na něco zeptat a snad me uklidnite :D
Mam doma půl roční mimi a druhé plánujeme až za 2 roky. Ale o tohle tady vlastně nejde :D
Vždycky jsem mela nepravidelnou menstruaci. V prosinci jsem to nedostala a ted v lednu od 9.1. lehce spinim a obcas mam jak kdyby hnědý vytok na papíře. Test pred tydnem negativni. Antikoncepci neberu. Dekuji za rady o co by mohlo jít 🙂
No já mám negativní test pořád. Zkus si udelatudělat test znovu a uvidíš. Nebo počkej do další MS. A jiné příznaky máš? Bolest v podbřišku nebo prsou? Nebo něco jiné ? 🙂
Nejak mi to preklikava na telefonu a porad odesila :D
Právě
Prave ze ja zadne jine příznaky ani těhotenství nemam. U dcerky jsem to tušila a mela krece v podbřišku a pak zacaly prsa bolet,ale ted jen vaječníky semtam jak při menstruaci. Vcera se mi menstruace jak kdyby rozebehla ,ale vecer zas nic jen spineni. Jsem z toho hloupá :D 😎
A Tobě brala doktorka aspon krev na hcg ?
No
No právě, že nebrala. Ale dělala jsem si test znovu a nic takže těhu nejsem. Myslím si že u tebe to taky bude neconěco jiné 🙂 když tak si udělej test 🙂
Aspoň krev na zjištění Hcg hormonu vzit mohla 🙂
U mě testy negativni. Uvidíme 🙂

test jsi nezkoušela? gynekolog by to z ultrazvuku ještě nezjistil, to je brzo...ale já to tak měla bolest podbřišku, špinění, bolavá prsa a byla jsem těhotná...