Hodnota HCG. Je 7300, 32. den od početí v pořádku?

tajfunek
11. led 2020

Ahoj holky, mám prosbu, moc se nevyznám v hcg hodnotách. Mohly by jste mi,vy zkušenější mamči říct jestli je hodnota 7300, 32 den od početí v pořádku? Dekuju moc. Snažíme se 5 let, mám za sebou 5 nevydarenych ivf a teď konečně se snad zadarilo. Díky moc a všem přeji hodně úspěchů. Ivus

sudylichozrout
11. led 2020

@tajfunek na to ti tu asi nikdo neodpovi, protoze hCG roste kazde jinak. A navic malokdo si nechava mesic od poceti nabirat hCG. Zeptej se sveho lekare. A chce to opakovane odbery, jedna hodnota ti nic nerekne.

herousek
11. led 2020

Ahoj podle tabulek bych řekla že to máš v pořádku 😊😊

tajfunek
autor
11. led 2020

@herousek dekuji moc 🙂

herousek
11. led 2020

@tajfunek nemáš zač 😊

asinehri
11. led 2020

Tak hlavně při hodnotě přes 7000 je důležité, jestli je vidět těhotenství v deloze

adenka84
11. led 2020

@tajfunek HCG máš v pořádku. Ale už by jsi měla mít tedy těhotenství potvrzené nejen z krve, ale i v dutině děložní. Pokud tomu tak je. Jsi na velmi dobré cestě. Držím palečky.

barcachejn
11. led 2020

Ahojky a mela jsi uz ultrazvuk? 🙂 tohle mi prijde uz hodne vysoka hodnota mela by byt v poradku 🙂

tajfunek
autor
12. led 2020

@barcachejn právě ze ultrazvuk jsem měla 30 den po oplodnění. Doktorka, říkala, ze je tam jen malý gestacni vacek, vůbec se netvarila, spis ji to přišlo jako ZT. 32 den jsem šla na odběr a byly tam tyto hodnoty. Na kontrolu jdu ve čtvrtek. Tak nevím.

adenka84
12. led 2020

@tajfunek ahoj.. nehazdj flintu do žita. HCG máš pekne, vestavnou Vacek byl též viditelný. Hod se do klid a vyckej další kontroly. Hodně štěstí..

barcachejn
12. led 2020

@tajfunek Presne tak nehazej flintu do zita 🙂 me potvrdily tehotenstvi a o 10 dnu pozdeji to velikosti vubec neodpovidalo vyrostl jen o 1 nebo dva dny takze doktor me objednal za 14 dni a rikal ze proste uvidime a nakonec to smudlik dohnal uz jsme ve 27tt 🙂 takze hlavne bud v klidu zadny stres a uvidis. Co se ma stat se stane ale vzdy ver v to dobre 🙂 take jsem po jednom nevydarenem tehotenstvi takze chapu jake sklamani to pak je. Prvni trimestr je holt opravdu jen v nadeji na miminko je to bud a nebo ale myslim si ze clovek vzdy musi myslet pozitivne ale HCG mas opravdu hezke takze bych verila 🙂

tajfunek
autor
13. led 2020

@barcachejn tak jsem to dneska nevydržela a šla zase na odběr. Hcg je 14.250. Uvidím ve čtvrtek snad to vyjde. Dekuju všem za podporu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru