Holky, co myslíte, je tam?
Holky vidíte tam něco? Mam týden zpoždění, od včera bolest v podbřišku, v tříslech i me boli prsa...

Jako něco jo, i když po týdnu zpoždění uz bych čekala jinou intenzitu
Sice vidím, ale jak píšou holky po týdnu zpoždění bych čekala spíše dálnici :(
@jjasmina No tak uvidíme, třeba z toho něco bude...
Holky a je možné, když o tom teď tak přemýšlím, ze bych mela třeba jen delší cyklus? Protože je to asi 4 měsíce co jsem vysadila HA. A zatím vlastně pokaždé, mi přišla ms cca o týden dyl... Takže když by to bylo tak, tak bych vlastně měla teprve den zpoždění... Ovulaci nějak speciálně nehlidame...
@jitulinkak kdyz nevíš kdy byla ovulace a nevíš jak dlouhé mas cykly, tak nemuzes psát že mas zpoždění
@jitulinkak zkus ten test udelat tak za 2_3 dny, to uz by tam melo byt videt vic ☺️ drzim palce
Něco tam vidím.
@jitulinkak Vypadá to, že počítáš, že délka cyklu bez HA je stejná jako s HA. To nemusí být pravda, takže zpoždění týden nemůžeš brát podle obvyklé délky cyklu s HA. Jinak duch tam je, jak píší holky, za 2 dny zkus další.
@monyscerna ty jo... To jsou dálnice. Co to je za test? GS mamatest?
Tak jak jsi na tom?
@pajasala No nic moc.. Dnes dorazila dost bolestivá ms... 😞
@jitulinkak to mě mrzí
@priefi no právě tak u me to bylo hned jasný 😀😍 JoJo mamatest
@monyscerna takové dálnice jsem nikdy neměla 🙈 ale to možná bude tím, že já testovala vždy jen na začátku 😅 mimochodem, nebyly z toho dvojčata?
@priefi nebyly 🙂 čekáme dalšího chlapečka 😀😍
@monyscerna přeji, ať je vše v pořádku 😉
@priefi děkuji 🙂
@luciemichal je 😊
@katanovobran děkuji moc za odpověď zkusím ještě ráno z ranní moči
@luciemichal kolikaty den mate do Ms ?
@katanovobran 1 den zpozdeni
@luciemichal já měla tedy dálnice ale každý to má jinak ale pokud z ranní moci zítra bude silnější tak to vypadá hodně dobře 😊
@katanovobran uvidím ráno ❤️
@katanovobran já měla den po termínu MS taky takovou, že každý nemá hned dálnici neznáme, že není vše OK
@mishulka26 já sem ale neřekla ze není vše Ok 👍🏻

Vidim. Na tyden zpozdeni slaba, ale ovulace mohla byt pozdeji. At sili