icon

Holky kdo otěhotněl den, dva po menstruaci? Co čekáte?

neuspech
27. pro 2020

Holky kdo otehotnel den- dva po menstruaci mate chlapečka či holcicku ? Prý je to ovlivněno sexem při ovulaci nebo před?

krupka3
27. pro 2020

Muze a nemusi byt. Pockej na utz a nech se prekvapit.

keksik002
27. pro 2020

@neuspech dle vypoctu pár dní po menstruaci, mame kluka. Mamka otehotnela podobne se mnou a sestrou :D

neuspech
autor
27. pro 2020

@keksik002 my už máme chlapečka tak snad vyjde holcicka 😀🙏

cherie24
28. pro 2020

Tvrdí se, že klučičí spermie jsou rychlejší, ale zase rychleji zanikají a holčičí vydrží delší dobu čekat na vajíčko, ale ve výsledku je to stejně o náhodě :D

jajinka25
28. pro 2020

http://www.mimino.kvalitne.cz/index.php?file=ji... zkus to nam to vyšlo u všech třech děti , a švagrová teď čeká třetí. A teď ji potvrdili pohlaví které zde taky vyšlo. A doma má dva kluky a ty jí to taky vypočítalo. Nezapomeň že datum početí!

mrstte
28. pro 2020

U tety to tak nějak vyšlo, kluky měla při ovulaci a holku před MS a navíc si zapomněla doma dva poslední prášky HA 😀

neuspech
autor
28. pro 2020

@jajinka25 tyjo mě to nějak nejde 🙉

levandulka_fialova
28. pro 2020

@jajinka25 Pokud má platit ta křivka, která je v nahoře, tak u mě nesedí. Mám tam holku a je to kluk.

neuspech
autor
28. pro 2020

@levandulka_fialova mě to ukazuje porad holku ať dam jakýkoliv datum😂

jajinka25
28. pro 2020

@levandulka_fialova má sedět Jívka která se dotika při porodu

jajinka25
28. pro 2020

@neuspech mě třeba tři roky teď ukazuje křivka holku ....a pak vidím dál kdy kluk a tak

95newmommy2020
28. pro 2020

Tak ono taky záleží jak mas cyklus. Nemusíš mít ovu přesně v půlce cyklu. U nás teda inseminace den po ovu, kdy jsme pichli pregnyl před tím, takže taková pozastavena ovu. Je to kluk. Než tam došel mohly být i 3 dny.

levandulka_fialova
28. pro 2020

@jajinka25 Takže ta horní teda?

jajinka25
28. pro 2020

Ano

jajinka25
28. pro 2020
levandulka_fialova
28. pro 2020

@jajinka25 Hm, tak u mě fakt nesedí. Zato Jonášova metoda početí nám vyšla přesně na den a i ten kluk vyšel.

neuspech
autor
29. pro 2020

@levandulka_fialova nemáte odkaz ?

jajinka25
29. pro 2020

@neuspech dle Jonášovi mi sedej dvě děti ze tří. V mém albu tretatko mám pět možnosti jak zjistit pohlaví když tak kouknete

levandulka_fialova
29. pro 2020

@neuspech Ale taky musím dodat, že se i později párkrát podařilo trefit ovulací do vypočteného termínu a prd... 🙈