Infekce v možném brzkém těhu.
Ahoj holky, v prosinci jsem prodělala revizi v 8tt, od března jsme to nechávali už volně a zatím nic, tento měsíc jsem si tedy ovulaci neměřila, ale bolelo mi břicho v rozmezí 27-29.6., sex samozřejmě probíhal, měla jsem delší cykly kolem 30 dnů. Prvně tento měsíc jsem zkoušela inofolic (podpora dozrávání vajíček) a minulou menstruaci mi zkrátil konečně i na 29 dní. Teď jsem 29 den cyklu a každým dnem tedy očekávám ms. Asi 3. den mě začala trápit infekce, nic úplně hrozného, ale příjemné to také není, tak jsem si říkala, že si dnes koupím nějaké zaváděcí tablety, ale říkala jsem si, abych náhodou nebyla v tom...ale žádné příznaky tedy nemám. Proto jsem si dnes udělala test, jen kvůli tomuto, nejsem lovkyně duchů, normálně bych čekala až třeba do neděle, pokud by ms nedorazila, jen jsem si to chtěla ověřit kvůli té infekci. Dělala jsem si nějaký test z rossmannu citlivost 25. Když přiložím foto tak pochybuji, že něco uvidíte :D ale na tom testu je opravdu slabý duch :D...tak teď nevím, co ty čípky :-/ vím, že jsou nějaké, které by se eventuálně mohly brát v začátku těhu, minulé těhotenství jsem také měla hned na začátku infekci a dostala jsem macmiror, ale nakonec to nedopadlo, tak mám teď trochu obavy....děkuji za reakce (opravdu nejsem ten lovec duchů, takže s případným těhu stejně moc nepočítám, i když bychom strašně chtěli 🙂 )

@loylii zatím tu mám ještě nějaké nakoupené, tak dodělám tyto...vím, že ovu byla cca před 14 dny 🙂 prsa mě zatím trochu bolí pouze na dotek/zmáčknutí, nic hrozného, ale je mi pár dní občas trochu šoufl, ale neřekla bych, že jen ráno, ale tak nějak různě, teď to třeba cítím, ale neni to nic závratného, že bych musela trávit čas na záchodě 🙂 úplně si to nechci připouštět, protože mám strach z opětovného zklamání...ale objevil se mi i opar, který jsem třeba tak rok neměla :D
Ahoj holky, tak dneska takto, byl to poslední test, co jsem měla, možná jsem si myslela, že to bude už stejné, jako druhá čárka, ale nerozumím tomu, třeba se to tak ani nikdy nezbarví 😊 včera na mě po obědě přišla taková slabost, tlak jsem měla 85/62, tak to snad mohlo být dobré znamení 😀objednala jsem se na první kontrolu za 14 dní, tak mi držte palce....mám stále hrozný strach, že to bude zase prázdné 😳 děkuji vám, že jste mi tu reagovaly 😊
@konaa ahoj, tak co, zabral ten macmiror a vše v pořádku? Já se dnes probudila a ta citlivá prsa a i ta malá bolest zmizely...dnes jsem se ještě testla a ukazuje mi 3+, ale k tomu doktoru jdu za týden...zítra máme odjíždět na dovolenou, tak si říkám, abych neměla mimoděložní a cestou na Sněžku to třeba ruplo😳😀to je hrozné, co se v té hlavě honí, ale tak snad to bude v pohodě🙏

@loylii házela jsem sem test ráno, ale nevím no...asi je to lépe vidět naživo než tady, uvidíme, každopádně jsem to stále nedostala, tak je ještě šance :D