icon

Interpretace výsledků testu Clearblue: Je ještě brzy?

vanoce2023
4. led 2024

Holky 1. test dělán 23.12. a bylo tam 1-2 a 2. test dělán dnes 04.01. a je tam 2-3. Je to v pořádku, když na ultrazvuku doktorka nic nevidí zatím? Měla bych být 5+4, ale je možné, že je to mladší, že byla posunuta ovulace že? Na kontrolu jdu zase v pondělí 08.01. a to už tam něco být vidět musí…❤️🙏🏻 Uklidněte mne, že je ještě brzy?…

Interpretace výsledků testu Clearblue: Je ještě brzy?Interpretace výsledků testu Clearblue: Je ještě brzy?
Strana
z4
anetttie
5. led 2024

Držte se. Já ho zažila dvakrát.😭

marselina
5. led 2024

@vanoce2023 moc moc drzim pesticky🍀🍀🍀🍀

vanoce2023
autor
5. led 2024

Mimoděložní to není, ale je uloženo hrozně nízko, hned za čípkem a to je špatně. Musíme čekat. Prý, kam to poroste, zda nahoru nebo dolů. Hrozné.

anetttie
5. led 2024

@vanoce2023 držím palce. 🍀

vanoce2023
autor
5. led 2024

Holky, prostě je uložené hned za hrdlem. Moc nízko. Je to 50:50. Mohu kdykoli o to přijít zítra za týden měsíc za 4 měsíce. To je hrozné. Pokud se mi placenta rozroste do jizvy po císaři, musí se to hned ukončit. To je hrozný život.

anetttie
5. led 2024

@vanoce2023 tak aspoň že už dítko máte.Já dvakrát mimoděložní ale zachránili mi jeden vejcovod.Včera jsem byla po 13 ti dnech na odběru po ket a hodnota jen 92 mám strach jak nikdy.

kkacca
5. led 2024

Hrozny zivot? Jedno zdrave dítě mate, to je opravdu mimo..navíc 50:50 je každé tehotenstvi..sama mam za sebou revizi, pak ivf s prvním synem, druhe tehotenstvi prirozene a druhy syn a čtvrté tehotenstvi ukončené pro anembryomolu...a fakt by me nenapadlo si stěžovat na hrozny zivot..kdo se chce litovat, nechť se lituje...

kkacca
5. led 2024

A vidíte zrovna mi to vyslo 50:50🙈🙈🙈

hanaalb
5. led 2024

@vanoce2023 me prijde, ze si z nas delate srandu. 4000jednotek by videl i praktikant neco. Jeste reknete, te vam dala UTZ pres bricho

vanoce2023
autor
5. led 2024

Paní doktorka vůbec netušila, že se mi uchytilo dole. Hned za čípkem. A to je špatně. Zatím budeme čekat. Jak poroste.

vanoce2023
autor
5. led 2024
vanoce2023
autor
5. led 2024

Těhotenství je položeno hrozně nízko, teď je to o tom, kam poroste plod, musí nahoru a do leva. Ale i tak není nahoře v děloze. Takže se musí čekat a čekat. Je hned za brankou, hned za děložním čípkem. 😢

lencaa11
5. led 2024

@vanoce2023 no jen je zajímavé že vaše DR nic neviděla když jste už u ní měla bejt 5+4tt a zde se píše 5+3 tím pádem jste tam byla brzo jinak podle ultrazvuku to zatím vypadá že by to mohlo bejt na dobre cestě zas úplně nahoru jít nemusí tam půjde až časem někdy to doktoři hned vidí vše špatně

vanoce2023
autor
6. led 2024

Řekli mi, že těhotenství je uloženo velice nízko. Prostě hned za brankou, hned za děložním čípkem a teď bude záležet na plodu, aby rostl nahoru prý, navíc pokud se mi placenta vytvoří do jizvy po císařském řezu, budu muset jít hned na ukončení. Takže opravdu né moc hezké zprávy. 😢

vanoce2023
autor
6. led 2024

Doktorka hledala těhotenství nahoře normálně v děloze, nenapadlo ji asi, že se mi uchytilo tak dole, prý musíme čekat. Je to opravdu na hranici.

vanoce2023
autor
6. led 2024

Snad by mě nenechali odejít, kdyby to bylo uplně špatně, prostě musíme čekat, ale moc naději tomu nedávají.

bejuna29
6. led 2024

@vanoce2023 mě u jednoho biochemickeho, kdy v děloze fakt nic nebylo, projela úplně celou delohu, vajecniky, čípek...všechno, co šlo, fakt rejdila všude...takže mi taky přijde divné, že tvoje Dr. tohle prehledla...protože při hrozbě mimodelozniho je riziko prasknutí ve vejcovodu...takže když v děloze nic nevidím, mela by byt primární snaha o maximalni moznou kontrolu..a přehlédnout toto, jen proto, že je to umístěné jinde, než čekám...za mě velká nedbalost tvé Dr.

lencaa11
6. led 2024

@vanoce2023 když se dělá ultazvuk spodem tak kolem čípku atd ..vše jde vidět někdy max dr může hledat vaječníky ale to je o tom kde jsou položené ale že by tohle neviděla je kravina ..a jinak placenta zatím není ještě ta je až pozdeji a není důvod proč by placenta měla zarůst do jizvy myslím že ty scénáře jsou až moc dopředu hlavně aby se plod začal vyvíjet a rostl atd...vaší lékařku bych vymenila a hlavně kdy věděla tyto hodnoty což musela vidět tak vám to měla zavolat atd ...

vanoce2023
autor
6. led 2024

Budu doufat, že mi bobulka poroste, že bude hezky růst a srdíčko, že bude a poroste směrem, kam má. Ale jsem smutná z toho, že se jim nelíbilo uložení.

hanaalb
6. led 2024

@lencaa11 me prijde, ze pani si dela srandu z nas, nebo nevim. 4000HCG, to uz sakra nekde musi byt videt. A ze by dr prehledla kort kdyz se dela spodem? Nevim, nejsem odbornik, ale tohle mi prijde jako fantasmagorie

lencaa11
6. led 2024

@hanaalb taky mi to nějak nesedí vše no přesně když se zavádí sonda ultrazvuku a vše jde vidět tohle by snad viděl i slepý no 🫣🫣

vanoce2023
autor
6. led 2024

Ale takhle to bylo. Nevím proč bych si dělala srandu.

helen_h
6. led 2024

@vanoce2023 Zatím dobrá zpráva, že to není mimoděložní a není to hned na radikální zákrok. Jinak dobře, že jste si HCG zjistila přes nemocnici, kdyby to totiž bylo mimodelozni, tak to čekání od kontroly ve středu do dalšího týdne by mohlo dopadnout špatně. V nemocnici budou mít i lepší uzv. Uvidíte, co bude dál, ale berte to tak, že naděje je...

hanaalb
6. led 2024

@lencaa11 ja mela hcg lehce pres 1000 a i na starsom UTZ bylo videt naznak neceho. A kdyz to bylo podezreni na mimodelozni, hledal snad 20 minut jen aby se neco neprehledlo.
Hcg 4000 to je cc 7tt a na fotu je 5+4. Leda ze by nebyla ani dutinka,vacek a pani byla ve 4tt coz je okolo MS, ale zas nesedi HCG

vanoce2023
autor
6. led 2024

@helen_h Ano, naděje je. V pondělí jedu opět na ultrazvuk.

vanoce2023
autor
6. led 2024

Ve středu jsem měla přes 4000 a na UTZ je to 5+4, tak nevím proč to tak je. V pátek jsem měla přes 5000.

vanoce2023
autor
6. led 2024

No jsem zvědavá na pondělí. Mám strach, ale i se těším. Uvidíme…

vanoce2023
autor
7. led 2024

Ráno jsem docela hodně krvácela, čistě červená krev, trochu cítím i břicho, né uplně bolest, ale cítím ho. Jela jsem na pohotovost a nechali si mě v nemocnici. Prý se uvidí, jestli jde o začínající potrat, ale spíše ano. Každopádně podle UTZ je tam pořád gestační váček a krvácet jsem už přestala. Ale říkali mi, že je jim to líto, takže asi spíše špatné že? Achjo. Mám takový strach!

bejuna29
7. led 2024

@vanoce2023 no bohužel ono to vypadá i podle hcg výsledků na neprosperujici těhotenství... když ve stredu bylo 4000 a v pátek jen 5000... nevím, kdy se přestává obden dvojnasobit, ale podle mého mělo být v pátek mnohem vyšší číslo (opravte mě někdo, pokud se mylim)

vanoce2023
autor
7. led 2024

@bejuna29 Špatně jsem to v pátek slyšela. Měla jsem 8600 v pátek. Teď mi to paní doktorka říkala. Teď čekám, co bude. Nekrvácím, ale břicho bolí…😢

Strana
z4