Jak dlouho musím čekat, než těhotenský test něco pozná?

bia90
3. črc 2014

Ahoj holky.
Už devátý den čekám na menstruaci a pořad nic. Těhotenský test jsem si dělala už 3x a nic nenaměřil..
Je možné že to ještě na testu nejde vidět? Po 9 dnech? Děkuji za odpovědi a vaše zkušenosti 🙂

tatamama
3. črc 2014

ahojky a ty jsi po ivf a nebo se snazis normalne . po ivf by ti to mohl uz ukazat ale není to pravdepodobny spise az ten 12 den

sasanka033
3. črc 2014

ahoj, pokud to dobre chapu, mas zpozdeni 9 dni? pokud ano a testujes citlivym testem, tj. desitkovym, max. dvacitkovym, tak bych rekla, ze uz by tehu bylo videt. jedine ze by se ti hodne posunula ovulace - takze zalezi i jestli mas pravidelny cykly.

pepetousek
3. črc 2014

@bia90 Záleží, kdy byla ovulace a od tohoto dne do max 16 dnů bys měla dostat ms...takže pokud se ti posune ovulace, posune se i příchod ms a nemusíš mít tedy zpoždění..

sarkad2856
3. črc 2014

@bia90 Ano přesně tak podle toho kdy byla ovu by se dalo už něco vypočítat 10-15 den po ovu by už něco mělo být na testu 🙂

bia90
autor
4. črc 2014

Aha.. No takove informace se nikde nedoctu 🙂 dekuji 🙂 no tak v tom pripade koupim citlivejsi teh. Test a uvidime.. Kazdopadne dekuji 🙂 s tou posunuti ovu mohla jsem si to posunout nejak sama kdyz jsem prestala brat anti? Mela jsem zdravotni problemy.

toma75
4. črc 2014

Na 9 den zpožděni to těhu už by bylo poznat,jinak možna nemaš něco v pořadku..... Taky jsem to jednou měla,a doktor mně našel cisty.Tak jednoduše bude,když zajdeš za doktorem...

bia90
autor
4. črc 2014

Diky za radu. Trosku me to vydesilo.. :/ tak uvidim.

vera_vila
4. črc 2014

@bia90 Jestli jsi přestala brát anti a máš to první cyklus po vysazení, tak to je celkem normální stav, než se tělo vyčistí od hormonů, tak může chvíli dělat problémy a MS Ti může chodit hodně nepravidelně... Zajdi si k dr., ať Tě zkontroluje, ale vidím to na vyvolávačku a srovnávání se těla s "nedostatkem" hormonů, na které bylo zvyklé... Někdo to tak má... Kamarádka vysadila HA asi před rokem a dodnes nemá cyklus pravidelný, klidně třeba 3 měsíce nic a pak krvácí 14 dní, jindy zase klidně 2x do měsíce...

bia90
autor
4. črc 2014

Ty jo.. Jako vazne ? No to by me nenapadlo. No ja brala prasky 10 let.. Tak to asi jen tak neodezni.. Co brala kamaradka za prasky nevis?

vera_vila
4. črc 2014

@bia90 No, tak po tak dlouhé době se tělu ani nedivím... Ona měla antiko-injekce a mnohdy jí ani vyvolávačka nezabrala... Zavolej si k dr. a domluv se na kontrolu a uvidíš... pokud bys těhu byla, tak vyvolávačka neuškodí... pokud nebudeš, tak ti třeba napíše něco na úpravu cyklu...

bia90
autor
4. črc 2014

Ty jo.. Jako vazne ? No to by me nenapadlo. No ja brala prasky 10 let.. Tak to asi jen tak neodezni.. Co brala kamaradka za prasky nevis?

pouzarovaj
4. črc 2014

Já brala prášky 9,5 roku, otěhotněla jsem ihned po vysazení, na testu to bylo vidět cca 14 dní po "zpoždění" 1.menstruace (dělala jsem si testy hned, cca po týdnu a nic, nechtěla jsem hned letět k dr., kdyby to bylo jen o trochu zpožděné, tak jsem test ještě jednou opakovala za další týden,a už byly 2 čárky). Dr. to ale jistí, jen od něj budeš mít 100% info o jednom nebo druhém.

bia90
autor
5. črc 2014

Aha tak dekuju ja tedy jeste chviku pockam a pak tam radeji zajdu.. Hlavne by me zajimalo kdybych tedy nakonec byla tehotna. Muzu si dat teba ted sklenku vina ? Nebo uz je to spatne? Ja vim ze nejakou dobu tva nez se plod napoji na krevni obeh matky ale nevim kdy. Vite to?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru