Myslím ještě před testem 🙂 poznaly jste nějaký změny?
tak pokud ten hormon tam je,tak by se to mělo ukázt ne? Já když jsem estovala naposledy, tak mi vyjela první a druhá a pak ta první zmizela, tak nevim, konečný výsledek jedna testovací čárka, tak nevíííííííííííím
tak kdepak je naše rosall cooo? Já jí dám do půli 🙂))))))))))))))))))))))))
cože??? Tobě se ukázala druhá čárka? Ony jsou označený, jedna kontrolní-ta tam musí být vždycky a druhá testovací.
jo jako první a ta pak zmizela a ukázala se druhá, jak přeběhla ta fialková vlna. Jinak konečný výsledek jedna, tak že asi opět nic. No a zkusím to zítra, snad tomu dva dny pomohli 😀
ale hodně piju, prostě se to nedá. Mám pořád hroznou žízeň
margarita to je nějaký divný... A která teda pak zmizela? Tam se nemá objevit žádná fialová vlna a pak zmizet. Co máš za test?
mamatest,jinak ta testovací zůstala
testovací zůstala? Zůstat má kontrolní 😒
zůstala tam ta co tam má být jako jednanegativ 🙂))) 😠
aha 😀
😀
No tak snad tam zítra budou obě dvě, ať to tu nemusíme řešit, která zůstala 😉 😀
rossaaaaalllllll 😠
už budu muset, tak paček zítra 😉
tak pa, držím palce 😉
rosall na nás prdí, luxuje si v klídku svoje fáro. 😀
tak páááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá zítra
já jsem tady a kde jste vy?.:o))))))))))))))))).......
uff... Já už tě obrečela...
ty tady jsi?..:o)))))))))))
neobrečuj..:o)....tak jsi zvládla oslavu skvěle?...se strašně snížil tlak dneska....všichni jsme byli jak padlí na palici..:o)
jdu na záchod, bojím, bojím
No jasně, že jsem tady. Furt čakám, že se objevíš 😠 A ty nikde. Jsi říkala o půl deváté a nic. Už jsem myslela, že tě vcucl ten vysavač... 😀
..tak zatím nic....hmmmmmmmmm
vůbec nic?
....jsme byly vysávat s kámoškou, protože ona s sebou včera měla svýho psa...a ten mi nechal vzadu na sedačkách..chlupů asi tak, že by z toho mohlo bejt docela slušný čapí hnízdo..:o)...no a pak jsme se před barákem zakecaly....a kecaly ..a kecaly.....až na jednou...........jééééééééééžiši..deset hodin..:o))))))))..dcérka je dnes u exe...tak má volníčko
ne...teď vůbec nic...ani hnědka, ani červenka pekař......ale to znám...ono mě to takle mátlo i v minulosti....a pak.........chrrrrrrrrrrst.....už si nedělám iluze...možná malinko
co oslavička?..kolik vás bylo lidí?..nejsi unavená z toho dusna?
Aha, tak to tě omlouvá 😀 Já už měla strach. Jinak ti musím říct co zas michal s tím autem..
Mě se zdálo nějaké divné, že z toho, že mi prodá to auto nějak sešlo... Ráno jedeme do toho Tesca, jdeme k autu a já mu říkam, kde parkuje. A on, že tam jak vždycky. Tak si říkám, že se mu asi pomrvila služebka a že přijel jiným autem a on, že když nechci nějakou starou mrdku 😀 , tak že mi koupil fungl. Jsem myslela, že si dělá srandu a on mi fakt včera koupil na leasing-samozřejmě fungl nové suzuki...
..a pište paní, neflákejte to..:o)))))))))))))
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já před tím testováním moc nepila, ale zas těch pár kapek, co jsem ze sebe vyždímala stály za to a // byly jak vyšité 😵