icon

Jak jste na tom byly s úplně prvními příznaky těhotenství?

dinushka00
11. bře 2018

Ahoj, MS jsem měla začátek 28.2 a konec 5.3.
Druhý den v noci proběhl nechráněny sex. Je divné o tom psát, ale aby byly okolností jasné. Přítel je po operaci kolene a tak jsem musela byt zvrchu.
Po milování jsem si jen na par sekund lehla, pak jsem potřebovala čůrat. Tak si myslím, že něco i vyteklo(logické).Dnes uz je to 5 den po onom sexu a předevčírem tzn.9.3. Jsem mela ovulaci. A od včerejška mne sem tam pichne na strane vajecniku, pak bolest jako pred MS. Vcera se mi chtělo strašně spat uz v 7 hodin. Na test je asi ještě moc brzo, tak ten si udelam asi až příští tyden.
Ale je tu možnost, že se to povedlo?
Měla jste některá, už takto brzy nějaké takové priznaky? Nebo je to jen v moji hlavě i když teda bolest jako pred MS si nevymyslim.
Děkuji za Vaše vyjádření.

lobella
11. bře 2018

@dinushka00 jestli se povedlo a budes tehotna, tak si nemyslim, ze toto s tim souvisi, za me ty priznaky patri k ovluacnimu obdobi. Pokud byla pred 2 dny ovu, tak doslo sotva k oplodneni, ale jeste neni ani uhnizdeno, ani z krve si myslim by tehu nebylo poznat... Moc se nepozoruj, mysli pozitivne jako by se zadarilo a nech to byt... A testuj nejdriv den ocekavame ms, spis az pri zpozdeni....

dinushka00
autor
11. bře 2018

No právě mi jde o to, že když mam ovulaci, tak hlen houst vlastně od toho předvcerejsiho dne a včerejší rano byl hustý a hlavně me nikdy mne takto nic neboli.Tak právě proto se ptám.
Jinak vim že se to nemusí podařit no, o maleho prvního jsme se snažili rok a půl ☺️ a právě nejak takhle to začínalo.

kizii
11. bře 2018

Rekla bych, ze zatim to mas pouze ve svoji hlave, kdyz to takhle prozivas🙂 uvidis za par tydnu..🙂

kizii
11. bře 2018

@dinushka00 Jinak ja to poznala brzy tak, ze jsem mela fakt vodovy vytok, ktery jsem mela naposled s prvni dcerou a to mi bylo jasny uz, ze jsem tehotna a tak ze byla..

raduushka
11. bře 2018

Já jsem sice na těhotenství přišla až 19 dni po vynecháni, ale když jsem pak vzpomínala zpětně tak jsem pár příznaků měla už na začátku. Přestalo mi chutnat kafe a cigarety. Zacpal se mi nos a nazabíral mi na to ani všemocný Muconasal, který mi zabral vždy. Ovulaci, jsem vždycky poznala podle hlenu, ten daný měsíc jsem ji ani nezaznamenala a hned jsem začala mít výtok jako mívám až po ovulaci- Ten mívám občas doteď. Ale únava a nechutenství na mě přišlo až po zjištění těhotenství. A pokud tě zajímá můj názor na tvou situaci: podle mě těhotná nejsi. 5 dní po sexu a teprve 2 dny od ovulace, jsou spíše ovulační příznaky 🙂 Ale nejsem věštec a mohu se mýlit. Každopádně přeji ať se brzo zadaří.

dinushka00
autor
11. bře 2018

@kizii vodnaty, jako by jste si, promiňte mi ten výraz, čurkla? Toho jsem si vsimla par hodin zpět, mela jsem pocit jako by jsem si "cvrnkla" a ro jsem u prvního nemela.
Jen bolesti jako u ms a sem tam křeč s píchnutim.

dinushka00
autor
11. bře 2018

Jinak děkuji všem za zkušenosti 🙂 uvidím, máme spoustu času. Na prvního jsme čekali rok a půl. Takže ani nijak zvlášť nečekám, že se to hned povede, jen me zajimalo jestli je tu možnost, a jestli to někdo měl taky.
Každopádně jsou to věci, které se mi jikdy neději, jen když jsem cekala prvního prcka.

kizii
12. bře 2018

@dinushka00 Ano, presne takove 🙂

vendelinka08
12. bře 2018

Těžko říct, jestli je mopžné mít tak velmi brzy nějaké příznaky, ale myslím, že dva dny po ovulaci ještě asi ne. Spíše je to spojené s ovulkou. Ale na to si sama odpovíš až bude ten správný čas na testování, takhle bzy jsou to jen spekulace a dohady. Já jsem měla vždy příznaky až po zahnízdění, což je cca 9 -10 den po ovulaci, dříve ne.

vendelinka08
12. bře 2018

Omlouvám se za překlepy....

oveckaluky
12. bře 2018

Dva dny po ovulaci ještě rozhodně ne...první příznaky se projeví až po tom, co se oplodněné vajíčko zavrtá do děložní stěny a začne produkovat HCG hormon, který vlastně ty příznaky vyvolá. Uhnizďování probíhá nejdříve 4.-5. den po ovulaci, spíše později (klidně i 8.-9. DPO).