Jak zjistit, zda se jedná o těhotenství?
Myslíte si,že se jedná o těhotenství? Máte zkušenosti s těmito testy ?

@andrea1312 ono spíš záleží, kdy máš ovulaci....já má třeba drive cca 10-11dc a test mi vyšel už celkem jasne nee žádné duchareni 8dni před MS a v den vynechání už byly čárka stejná jako kontrolní....takže kolik dní máš před MS není úplně smerodatne.... ale čárka pekna🙂
@eloana no já jsem byla celkem v šoku😁 snažili jsme se už nějaký měsíc, napůl jsem to vzdala. Tak jsem dělala ještě ráno žen clear Blue 😊 no a teda asi není o čem pochybovat 🫶🏼😅
@andrea1312 já u tohoto testu měla přesně 1-2tt a těhotná jsem nebyla.
@vuse těhotná jsem podle krve, takže nelhal 😊
@andrea1312 super no já jdu poprvé na gyndu 19.2 tak snad budou též dobré zprávy ☺️
@vuse to si myslím, že se nemusíš bát 😅 podle obrázku
@mimco2014 chápu jak se cítíš. Ale věřte, že tentokrát bude vše v pořádku. Já měla před x lety těhu obe rizikové a tak jsem si nasadila magnosolv či jak se to píše 😁 doktorka o tom samozřejmě ví. A že magnesium v těhu vůbec nevadí. A rizikové jsem právě měla skrz brzkye porod jinak bych o ně přišla.
Tak holky. Všech 6 testu pozitivních. Podle poslední MS 5+2 ale na ultrazvuku ještě nic vidět nebylo. HCG jsem včera měla 800 a zítra jdu na další kontrolu. Myslíte, že to je v pořádku?
@denisan1 já myslím, že bude vše v pořádku 😊 taky jsem dnes byla znovu na hcg jestli stoupá. Ale testy stále krásně pozitivní i to krvácení (MS) už je fuč, tak jsem celkem v klidu 😃
@andrea1312 snad ano. Doufám. A gratuluji a přeji hodně štěstí sd je vše v pořádku. V kolikatem týdnu jsi?
@denisan1 no já jsem úplně na začátku, na utz taky ještě není nic vidět. Podle testu 1-2 týdny ale podle mě 3 týden. Takže nevím 😅 a děkuji 😊 i tobě gratulace a uvidíš, že vše bude v pořádku ✊🏽
@andrea1312 tak ani teď to bohužel nevyšlo 😢
@mimco2014 to mě moc mrzí, snad se brzy zadaří a bude vše v pořádku 🙏🏽🫶🏼
@andrea1312 děkuji ☺️ je to podruhé tak si dáme chvilku pauzu
@mimco2014 všechno má svůj čas🙂 určitě do třetice všeho dobrého 😊
Holky, jsem podle ms 7+6. Před 2 týdny na uz gestacni váček odpovídající 5+3. Dnes ráno špinění, tam jsem šla k doktorovi a na uz opět gestacni váček 5+3. Řekl je plod skolaboval a odeslal mě do nemocnice na revizi. Tam mi řekli,že ještě pár dnů počkáme a brali mě hcg a dali mě utrogestan . Hcg prec 2000 prý to není moc a šanci tomu nedávají. Ale pořád doufám :( ve středu jdu znova na kontrolu a uvidíme co a jak. :(
@denisan1 držím také palečky ať to dopadne dobře 🍀🙏🏽
Můžete mi prosím holky poradit ? Ja měla poslední ms 31.12. Alespoň myslím a skončila někdy kolem 5.1.
Cyklus mám 34 dní ale sex jsem měla 17,18 v kolikatem tedy muži být týdnu těhotenství? Doktoři počítají podle ms což by znamenalo 7+ něco ale když jsem měla sex až 18 tam přeci nemůžu být tolik ne ? Vychází mi to na 6 tt já se v tom vůbec nevyznám😀
@denisan1 no já mám podle utz 7tt podle ms 6tt no a kdybych to měla brát podle sexu tak jsem tak asi 5tt 😅 já to taky úplně nechápu. První den poslední ms byl 10.1. a sex až někdy po logicky 😅
@andrea1312 no tak pak nedává smysl to ,že jsem od poslední menses 7+ něco, když jsem měla sex až 18 dní po menstruací :D
Tak dnes utz jsem podle toho v 7tt a vše v pořádku, srdíčko pracuje ♥️

@denisan1 jasne pozitivní test 👍💜