Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

@junykessy Je tam a krásně viditelný 🍀
to je mi lito, preju vam moc aby vam to konecne vyslo! Mozne je vse! 🙂 jak jsem psala zkusila bych test z ranni moci ten je presnejsi <3
@klokanka31 dekujiiiii, kezby kezby a budu ta nejšťastnější holka pod vsim 😂😂😂❤️
Test je pozitvni, skus jeste rano. Moc gratuluji 🙂
@ivetkafek18 dekuji, dekuji dekujiiiii. Omlouvam se, ale vim ze je jeste moc moc brzo ale uz ted su stastna
@junykessy moooc mooc držím palce ať Vám to vyjde,čárka sílí a je vše v pořádku👍
@livianapuntik dekujiii, ja se rana ani nedockam
Pozitivní
@junykessy verim ti ze se tesis. Zaslouzis si to 🙂 moc drzim palce aby bylo vse v poradku 🙂
@ivetkafek18 tak jsem delala test ted rano a mene viditelný duch nez vcera vecer😔 takze plany poplach
@junykessy já bych neztrácela naději,udělej test zas za dva dny a uvidíš 😊🍀já jsem ze začátku neměla vůbec žádné příznaky a těhotná jsem byla ale testovala jsem až týden po zpoždění ms. Držím palečky 🍀🙏
@lidija1234 ja mam dnes druhy den meskani. Vim ze to nic neni, ale zkusila jsem to... Verila jsem, ze tam nic nebude. A kdyz vecer na me koukl duch, rilam si jupi a rano prd.. Ale zkusim to v nedeli a pokud nic, tak aspon byla chvili radost

zkusila bych udelat test z ranní moci, ale duch tam je, takze nejspise ano. gratuluji! 🙂