icon

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?

junykessy
16. čer 2022

Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Strana
z5
anet1210
16. čer 2022

zkusila bych udelat test z ranní moci, ale duch tam je, takze nejspise ano. gratuluji! 🙂

junykessy
autor
16. čer 2022

@anet1210 ted jsem se rozbrecela... Paneboze kezby.. V červenci to bude rok co jsem prisla diky zanedbanemu zanetu o mimi v 17tt... Duphaston ani clostilbegyt, co mi v CAR dali nepomohlo. Tak jsem to vysadila.. Ale je mozne ze tuleni bylo 4dny pred ovu?

klokanka31
16. čer 2022

@junykessy Je tam a krásně viditelný 🍀

anet1210
16. čer 2022

to je mi lito, preju vam moc aby vam to konecne vyslo! Mozne je vse! 🙂 jak jsem psala zkusila bych test z ranni moci ten je presnejsi <3

junykessy
autor
16. čer 2022

@anet1210 dekuji moc, ja snad ani nedospim🙈🙈🙈

junykessy
autor
16. čer 2022

@klokanka31 dekujiiiii, kezby kezby a budu ta nejšťastnější holka pod vsim 😂😂😂❤️

ivetkafek18
16. čer 2022

Test je pozitvni, skus jeste rano. Moc gratuluji 🙂

junykessy
autor
16. čer 2022

@ivetkafek18 dekuji, dekuji dekujiiiii. Omlouvam se, ale vim ze je jeste moc moc brzo ale uz ted su stastna

livianapuntik
16. čer 2022

@junykessy moooc mooc držím palce ať Vám to vyjde,čárka sílí a je vše v pořádku👍

junykessy
autor
16. čer 2022

@livianapuntik dekujiii, ja se rana ani nedockam

lencaa11
17. čer 2022

@junykessy je to krásný vypadá to že to vyšlo ještě bych udělala test ráno a mozne to je před ovulaci spermie počkají chvili 😉💜

pajasala
17. čer 2022

Pozitivní

ivetkafek18
17. čer 2022

@junykessy verim ti ze se tesis. Zaslouzis si to 🙂 moc drzim palce aby bylo vse v poradku 🙂

tasimia
17. čer 2022

@junykessy vidíš dobře, je tam🤞🏻❤️ držím.

junykessy
autor
17. čer 2022

@ivetkafek18 tak jsem delala test ted rano a mene viditelný duch nez vcera vecer😔 takze plany poplach

junykessy
autor
17. čer 2022

@lencaa11 dekuji, test jsem delala rano a je na nem mini duch, takze asi plany poplach😔😔

lencaa11
17. čer 2022

@junykessy ještě bych to úplně neviděla blbě

junykessy
autor
17. čer 2022

@lencaa11 myslis, ze naděje je? Pac to nechapu, vecer krasny duch i dnes rano jsem se na nej jeste divala a rano nic. Je mozne ze jsem se v noci napila a po probuzeni taky. Ale na to by to nemělo mit zadny vliv ne

tasimia
17. čer 2022

@junykessy hod nam sem fotoo ;)

junykessy
autor
17. čer 2022

@tasimia ja uz jsem v praci😔ale to by ani nevyfotilo, opravdu mini duch. Vecer krasny a rano skoro nic, nechapu to

gbp
17. čer 2022

@junykessy vim, ze je to tezke vydrzet, ale udelala bych test az za 2 dny. kazde 2-3 dny se zvysi hladina hcg.

lencaa11
17. čer 2022

@junykessy foto ?? Víc ředěná moc vliv může mít i test některý má jiný procento barviva

tasimia
17. čer 2022

@junykessy a testovala si stejným testem?

junykessy
autor
17. čer 2022

@tasimia ano

junykessy
autor
17. čer 2022

@lencaa11 to by neslo ani vyfotit. Fakt tam skoro nic nebylo... Zkusim testovat bud zitra nebo to nechám na nedeli. Achjo

junykessy
autor
17. čer 2022

@gbp dobre zkusim to... Mela jsem mini radost, ze to konečně vyslo a po ranu zklamani😔

lidija1234
17. čer 2022

@junykessy já bych neztrácela naději,udělej test zas za dva dny a uvidíš 😊🍀já jsem ze začátku neměla vůbec žádné příznaky a těhotná jsem byla ale testovala jsem až týden po zpoždění ms. Držím palečky 🍀🙏

junykessy
autor
17. čer 2022

@lidija1234 ja mam dnes druhy den meskani. Vim ze to nic neni, ale zkusila jsem to... Verila jsem, ze tam nic nebude. A kdyz vecer na me koukl duch, rilam si jupi a rano prd.. Ale zkusim to v nedeli a pokud nic, tak aspon byla chvili radost

elfka21
17. čer 2022

@junykessy já bych hodila flintu do žita až by přišla ms. Můj případ to není, ale četla jsem tady o holkách, co neměly // ani týden po zpoždění a těhotné byly. 😉

karlam
17. čer 2022

@junykessy přeji aby to bylo ONO a potom klidné a pohodové těhotenství

Strana
z5