Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

V pohodě, já když čekala mimi dělala jsem test po vynechání měsíčku. První test - byl tam duch, druhý test slabší čárka, tak jsem šla k doktorovi a potvrdil mi graviditu. Neztrácej naději.
🍀🍀🍀🍀♥️♥️♥️
@natysnovec ❤️
@sishina no prave, jenze vis co je sranda. Kdyz jsem si delala prvni tak nic.. Ale nedalo mi to a vytahla ho z kose a byl tam duch. Tak jsem zkusila o 3hod pozdeji no slabsi carka na svete, tu co jsem fotila.. Kdyby mi podvědomí nereklo, vole podivej se tak o tom ani nevim😂😂😂
@junykessy jo, já si ho zase položila na linku a hypnotizovala 5 minut a nic, tak říkám.. Hmmm jdu si dat kafe, dala jsem nádobí do myčky a pak šla okolo a najednou cože? Takže jsem si myslela, ze je to možná neplatný výsledek, po limitu.. Takže večer jsem zase šaškovala s nepitím a čůráním, to už tam byl za těch pět minut znovu duch a dnes jsem testoval z druhé moči a zase! Takže mám sbírku tří duchů, tak doooufam, že mám i miminko 🤣🙈.
Ale chci to vydržet a další test udělat až v neděli, zase z druhé moči. Myslím, že zítra bych ulovila podobného ducha. Tak uvidíme co bude ob den 🙏🏻.
@junykessy No normálně přes den, večer pij jak potřebuješ a před spaním se vyčurej, už nepij. Každopádně se pak brzo ráno (treba v pět) vyčůrej znovu, tak se zbavíš zbytků z předchozího dne. Jdi si ještě lehnout, teď už vůbec nic nepit nejíst (i některé potraviny mají v sobě tekutinu) a treba v osm testuj - něco určitě vytlačíš a bude to nejkoncentrovanější moč.
@klokanka31 ahoj, nerada te otravuji... Vsechny jste mi dodaly silu verit, ale ztracim ji.. Vcera jsem opet vecer udelala si test a opet duch. Rano opet nic... Takze hcg v moci je, ale slabe ze to ranni moc nepobere? Zadne leky jen listovku beru, ktere by to mohly ovlivnovat. Jsem radeji nohama na zemi
@junykessy Ahoj neotravuješ 🙂 Tak to asi bude biochemko, taky jsem ho měla 😟
@klokanka31 aha, no aspoň mala nadeje byla. A kdyz nedostanu ms, aby vajicko odeslo?
@junykessy Já myslím že dostaneš, mě když duch úplně zmizel tak to odešlo cca až týden po tom. A to jsem se to snažila ještě nějak vyprovokovat, nakonec pomohl výšlap na Sněžku. A neztrácej naději, říká se že po potratu je pohnojeno a povede se to hned znova, já jsem toho živý důkaz 😊 a to jsem ještě měla jen jeden vejcovod,a hned měsíc od potratu jsem byla znova těhotná.
@klokanka31 ja vim no, jenze bohužel nejsem typ holky před kterou se hodi trenky a otehotni😔Je to rok od potratu a nedari se, tohle mi udelalo malou radost ale co uz. Holt na podzim me bude cekat ivf
@junykessy To mi je líto 😔 a jak dlouho se snažíte o mimi? Já se dočkala až po 12 letech

@karlam moc dekuji, uvidime co se ukaze za par dni... Nepreji si nic jineho❤️