icon

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?

junykessy
16. čer 2022

Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Strana
z5
junykessy
autor
18. čer 2022

@klokanka31 prvni pred 6lety,potrat v 8tt...druhe po 3letech a loni v 17tt jsme o malou prisli. Byla jsem i v CAR, dal nam sanci na přirozené oplodneni. Potom bude nasledovat bud IUI nebo ivf

klokanka31
18. čer 2022

@junykessy Tak snad se vám zadaří 🍀🍀

junykessy
autor
18. čer 2022

@klokanka31 dekujeme, porad doufam ale neverim... Vse ukaze cas a třeba se do tretice dockam❤️

ivetkafek18
18. čer 2022

Hodne moc verim ze to bude dobry. Hele jsou holky ktere navzdori vsemumaji vecer koncentrovanejsi moc jako rano. Vecer carka je a rano neni. Je jich tady hodne. Ja byvh sla akoupila byvh si digitalni. Ten je jostota a nemusis lovit duchy. Moc ti drzim palecky 🙂

junykessy
autor
18. čer 2022

@ivetkafek18 dekuji, veris ze me to dnrs rozbrecelo... Ja snad uz nedoufam, treba to tak bude lepsi a pak budu prekvapena.... Dekuji za podporu

ester_ka
18. čer 2022

@junykessy některé ženy mívají vyšší HCG v moči odpoledne než v doporučované ráno... hodně štěstí 🍀

junykessy
autor
18. čer 2022

@ester_ka dekuji moc, ja uz stejně moc nedoufam😔... Ale kezby.

ivetkafek18
19. čer 2022

Ja ti verim 🙂 a moc si preju aby to tak bylo. A i kdyby ne tak dalsi cyklus je tvuj 🙂 moc moc ti to preju a mozna to ze te to rozbrecelo jsou pocatecni hormony 🙂 ja prvni dny brecela i z hezke reklamy 🙂 nechces zajit na krev?

junykessy
autor
19. čer 2022

@ivetkafek18 ja jdu v utery radeji na gyndu aspon se podiva jestli je vse ok.. Přinejhorším si necham pichnout vyvolavacku a rozjedu to ve velkym😂

junykessy
autor
19. čer 2022

@ivetkafek18 od včerejška me mistama boli podbrisek, ale tam jinak nez pred ms spis takovy bodani. A bazalni teplota 36.4, coz je spatne.. Ale ja to nevzdam, ten den kdy budou na testu dalnice urco prijde. Jen to chce cas a neupinat se na to

elfka21
19. čer 2022

@junykessy a kolik míváš bazální teplotu před zvýšením víš?

junykessy
autor
19. čer 2022

@elfka21 jooo tak to nevim, ale co jsem to zkousela tak vetsinou mivam 36,4-36,6

elfka21
19. čer 2022

@junykessy protože jeden údaj ti sám o sobě nic nepoví, důležitý je graf. Začátek cyklu je nižší (ale přesnou hodnotu má každá žena jinou) a po ovulaci vyšší až do ms.

junykessy
autor
19. čer 2022

@elfka21 uprimne ja, se v tech teplotach nevyznam a jsem lina vstavat ve stejnou hodinu. Takze opravdu nevim.

ivetkafek18
19. čer 2022

@junykessy hele i kdybys byla tehitna vyvolani ti neublizi 🙂 jde leto dovolena chce to pauzu i v mysli. Vypnout uzit si leto a v zari kdo vi mozna uz budes hezky tehotna 🙂 moc ti drzim palce

junykessy
autor
19. čer 2022

@ivetkafek18 dekuji a to si pis, leto si uziju. Pac pracuji s debilem a ten mi ubira energii. Tak budu čerpat a uzivat si... Dekuji moc za podporu❤️

junykessy
autor
20. čer 2022

@ivetkafek18 ajoj, zitra jdu na gyndu. Ale zkusila jsem si koupit jiny test nez mamatest10 a opet slaba carka večer a rano nic.. Podbrisek obcas poboliva a neustava mi belavy nebo vodovy vytok. A ms stale nic...

pajasala
20. čer 2022

@junykessy ahojky jsem na tom podobně. Výtok jako ty MS nikde na tt už týden jen duchové. Bolesti žádné a už 43 dc z obvyklých 28

junykessy
autor
20. čer 2022

@pajasala ja jsem 39dc.Me teda uz druhy den boli podbrisek, tak se bojím abych to nedostala. Jenze, nemam az tak duchy, ale slabe ruzove carky. Ale jen vecer, rano ani tuk

pajasala
20. čer 2022

@junykessy já jen vyloženě duchy. A můžeš sem nebo do zprávy hodit foto večerního i ranního?

junykessy
autor
20. čer 2022
junykessy
autor
20. čer 2022

@junykessy to je vecer a rano je snehobilo. Jen kontrolni

tasimia
20. čer 2022

@junykessy jakou znackou se testuješ?

junykessy
autor
20. čer 2022

@tasimia poprvé mamatest10, ted jsem zkusila z dm... Oba dva testy to same, vecer dusik a rano nic... Zitra jdu na gyndu, jestli to neni cysta nebo proste nejaka haluz🙈🙈

tasimia
20. čer 2022

@junykessy to bude večerní těhotenství😂. Každopádně divný to je, tak držím palce!

pajasala
20. čer 2022

@junykessy sluníčko tohle dělá. Já včera tak ale je to trochu mazlé

junykessy
autor
20. čer 2022

@tasimia ja si z toho delam taky srandu, vecer jsem tehotna a rano ne😂😂😂

junykessy
autor
20. čer 2022

@pajasala skoro tam nic neni, nebo telefon to nepobral...

pajasala
20. čer 2022
junykessy
autor
20. čer 2022

@pajasala na těch posledních dvou je to videt lepe... Tak holt uvidime, co z toho bude... Drzim palecky 🌺

Strana
z5