icon

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?

junykessy
16. čer 2022

Ahojky, mam teprve den spozdeni coz nic zrejme neznamena. Ale posledni dobou me dost trapi bily vytok a dnes jsem si kupovala novou podprsenku a obvyklá velikost je mi mala. Nic me neboli, obcas podbrisek ani prsa nic. Jen mam nafoukle bricho. Tak jsem si delala mamatest ted vecer a pripada mi ze vidim ducha...?

Je duch na těhotenském testu spolehlivý signál?
Strana
z5
klokanka31
Autor odpověď smazal
junykessy
autor
21. čer 2022

@klokanka31 ahoooj, tak nic bohuzel. Ani cysta. Sliznici mam docela nizkou, takze ani ms... Pichl mi vyvolavacku

junykessy
autor
21. čer 2022

@ivetkafek18 ahoj, tak nic. Těhotenství ani cysta. Sliznice docela nizko, tak mi sestřička pichla vyvolavaci injekci

klokanka31
21. čer 2022

@junykessy Tak ale zas lepší než kdyby to bylo špatné těhotenství...snad se brzo zadaří 🍀🍀

lencaa11
21. čer 2022

@junykessy příště to vyjde držím palce 👍😉

junykessy
autor
21. čer 2022

@klokanka31 to je pravda, na druhou stranu se mi ulevilo..

junykessy
autor
21. čer 2022

@lencaa11 dekuji, jsem rada ze to neni nic spatneho... Holt musim pockat na správný ranni test🌺

pajasala
21. čer 2022

@junykessy tak určitě je to dobrá zpráva. A hned po MS se můžete snažit

junykessy
autor
21. čer 2022

@pajasala to si pis a uz zadne duchy lovit nebudu, max ve snech 😂😂😂😂

pajasala
21. čer 2022

@junykessy tak jsem teda zvědavá co řekne mě

elfka21
21. čer 2022

@junykessy až to bude ono, nebude to duch ale čárečka. 😉👍 Držím palce na léto.

junykessy
autor
21. čer 2022

@elfka21 dekuji moc, budu se znazit

junykessy
autor
21. čer 2022

@klokanka31 ahoj, muzu se prosim zeptat. Pac rano na gynde me to nenapadlo. V CAR mi doktor napsal duphaston a clostilbegyt. Ale ja jsem to vysadila. Po nem mi sama od sebe prisla ms, ted vlastne nic proto ty jakoby duchy. Takze zrejme asi nebudu mit pravidelnou ms. Dnes mi rekl ze mam nizkou sliznici, proto zrejme nedosla ms. Tak se chci, zeptat jestli mam zase nasadit duphaston jestli ma vliv na sliznici...

klokanka31
21. čer 2022

@junykessy Jestli ti píchli vyvolávačku tak bych to nebrala, a pak brát zase podle cyklu, já myslím že jsem duphaston brala 16.-25.den cyklu 🤔 ale to ty asi víš jak to máš brát 🙂

tasimia
21. čer 2022

@junykessy duphaston nasazuj podle doktora, ne sama od sebe.

junykessy
autor
21. čer 2022

@klokanka31 ano, ja to same od 16-25 dc.. Ale clostilbegyt nechci. Mne se jedna o duphaston,takze myslíš ze tim nic nepokazim.. Mela jsem od nej 2cykly pauzu

klokanka31
21. čer 2022

@junykessy Nepokazíš, ale počkala bych na tu ms po vyvolávačce. Já brala duphaston několik let, pak mi už teda ani nezabíral 🤨

ivetkafek18
Autor odpověď smazal
ivetkafek18
22. čer 2022

@junykessy moc mne to mrzi ale na druhou stranu jsem rada ze to nebxla ani cysta ani nic vazneho. Ms se rozjede a dalsi cyklus je tvuj 🙂 budu drzet palce

Strana
z5