Je duch skutečný nebo ne?
Ahoj holky je tam nebo ne?

@pupik26 Mám dva dny zpoždění
Tak to skuste digi test a natě jasno😊
@pupik26 dobře...jedu pro něj 😁
Super😊Dajte vedet držím cam palce😊
@pupik26 Proč digitální test za 250 Kč? Jaký si myslíš, že je mezi ním a tímhle Mamatestem rozdíl?
🍀🍀🍀
@sudylichozrout tak on stojí i min.mamatest děla občas falešné duchy a digi je presnej
@pupik26 A proč si myslíš, že Mamatest dělá falešné duchy a Clear Blue je přesný? Jaký je mezi těmi testy v technologii rozdíl, když říkáš, že má smysl investovat do toho digitálu?
@sudylichozrout Já si hlavne myslím že na digitální je brzo,má slabounkého ducha a digitální ma citlivost až 20,za to mamatest 10..
@domka001 určitě není, digi mi ukázal ze sem těhotná ještě před ms a mamatest také jen duch 😊
@teress1215 mě nikdy Clearblue digitální neukázal nic ,když byl duch na papirkovém,až později ,také myslím , že bude mít paní Clearblue negativní
@katherine177 já mám zase jinou zkušenost 🤷🏼♀️😊 ale tak zas záleží na ni jestli ho chce nebo nechce dělát, podle me tohle teda není žádný extra duch, ta čárka je fakt krásně vidět, ani ji nemusím hledat
@teress1215 tak paní tu fotku ztmavila ,ale ve skutečnosti není tak vidět ,pokud by byla bez úpravy fotka s takovým duchem tak by možná Clearblue něco ukázal
@katherine177 nebudu se tu dohadovat, 100 lidi = 100 zkušenosti 😊 já mám takovou a vy takovou, vy víte co vám clearblue ukazal a já vím co mi clearblue ukázal, já to nemůžu vyvrátit vám a vy zase mě 😊
@sudylichozrout mamatest dost často děla falešné carky a pokud pani meska ms tak si myslim ze digi jej to už ukaze ale samozřejmě je to na pani či bude chcet si udělat nebo ne.
@pupik26 mě třeba mamatest nikdy žádneho falešného ducha a ani čárku neudělal 🤷🏼♀️ Ale zase, 100 lidi = 100 zkušenosti 😊
Já mám také jen dobré zkušenosti s mama testem, digitální byl ale hezký zážitek, prožívala jsem to, takže 2 stovky nebyl problém utratit.
Ja zas kvetu z těch falešných duchů. Holky, žádný duch není falešný, vždy ten test zachytí hladinu HCG proto tam ta čárka je. HCG je v těle ženy přítomno i bez těhotenství v minimálním množství a před MS se zvedá hladina hormonů včetně toho HCG, dnešní velmi citlivé testy dokáží tuhle hladinu zachytit, proto se hlavně nemá testovat před MS. Žádné falešné čárky nejsou.
@didi12 ano taky sem to takto měla 5 dni do Ms dvě čárky a pozitivni digitální test 😺
@katanovobran To mě uklidnilo díky 😀O dvě miminka už jsme přišli a pokaždé to ukázalo max v den kdy měla přijít MS ovu byla nejspíš dříve
Tak snad to už vyjde 🙃
@didi12 držím moc,moc palečky ♥️
@didi12 jo ano, taky jsem to tak měla. Držím palce
@tynazi já tedy bohužel taky ne i když bych si prala aby to bylo jinak 🙁

Ano je 😊kolik dni do ms mate?