Je duch vidět při použití baterky na telefonu?
Vidíte to taky nebo si to pouze dokresluju ? Když podsvitim baterkou na telefonu je vidět náznak čárky.

@nazka díky! Budu testovat až příští týden, pokud MS nedorazí. Ted jsme s dcerou na chatě (ona má prázdniny), test tu nemám, takže tím je to celkem vyřešeno 😆 partner dorazí zítra a budeme grilovat 😊 já teda chci zryt záhony a zasadit mrkev. Nebudu se vyhýbat fyzické práci. Jestli jsem těhotná a je vše v pohodě, tak vydrží. Naše babičky a prababičky se staraly o hospodářství, mladší děti a vše zvládaly od začátku těhotenství až do porodu. Příroda ví, co má dělat 😊
@nazka no, mimi 😆 moje první mimi je 14,5letá slečna 🤣 je v 8.třídě ZŠ ...ale tak miminko kdysi taky byla 😄 Měla jsem ji v 21,5 letech. Hodně věcí teď vnímám a vidím jinak, než před 15ti lety. Možná asi proto mám takový přístup - díky za Tvoje slova.
Jinak záhony jsme zryly a mrkev je zasazena. Mě pak bolelo břicho jako na MS, trochu jsem špinila kolem poledne, asi tak 1x3 na intimce hnědý miniflek. Tak jsem si po obědě lehla - bolesti přešly, špinění ustalo. Na další intimce už je jen pár flíčků. Buď se rozjede MS anebo se potomek zabydluje 😁 a je mi teda pěkně blbě: na blití a jsem šíleně unavená a to ještě není ani 18h... 🥱🤦🏼♀️
Tim, ze jsem na chatě bez auta a nejbližší lékárna je otevřená zítra v 5km vzdáleném městě, tak jsem absolutně v klidu, protože nemá smysl, řešit něco, co nevyřeším 😁 zítra si pěkně užijeme s dcerou místní kulturní akci se skláři a umělci a pak večer grilovačka i s tátou a partnerem ☺️
Ahoj jsem tu nová a chci se zeptat já se už 1rok a půl snažím o miminko ale mam syndrom polycystických ovarií beru na to prášky které my předepsala moje gynekoložka se jmenují gynprodyl že my prej pomůžou mít menstruaci a mít ovulaci a tak i otěhotnět už je beru 3 měsíc já už jedno dítě mám plus jsem měla pár potratů které šly samy já jsem si včera a i dnes dělala těhu test a vidím tam opravdu slabou čárku nebo ducha nebo už si to jen přectavuji moje kamarádka to vidi taky pač ma větši zkušenosti než já tak bych chtěla slyšet váš názor
@simulka30 negativní
Ale moc děkuji já vím že už asi mít mimi nemužu ale ja jí tam vidim a nebo už my s toho hrabe ale bolí mne prsa a celá a i dvorce
@simulka30 Bohužel negativní.
Uvidiš no,a nebo si zajdi jako samoplatce na krev.

@felis ahojky, hele tohle jsou test z minula a tohle z dneška, prijde mi spis silnejsi😊 ale muze byt i biochemko.