Je duch vidět při použití baterky na telefonu?
@nazka díky! Budu testovat až příští týden, pokud MS nedorazí. Ted jsme s dcerou na chatě (ona má prázdniny), test tu nemám, takže tím je to celkem vyřešeno 😆 partner dorazí zítra a budeme grilovat 😊 já teda chci zryt záhony a zasadit mrkev. Nebudu se vyhýbat fyzické práci. Jestli jsem těhotná a je vše v pohodě, tak vydrží. Naše babičky a prababičky se staraly o hospodářství, mladší děti a vše zvládaly od začátku těhotenství až do porodu. Příroda ví, co má dělat 😊
@nazka no, mimi 😆 moje první mimi je 14,5letá slečna 🤣 je v 8.třídě ZŠ ...ale tak miminko kdysi taky byla 😄 Měla jsem ji v 21,5 letech. Hodně věcí teď vnímám a vidím jinak, než před 15ti lety. Možná asi proto mám takový přístup - díky za Tvoje slova.
Jinak záhony jsme zryly a mrkev je zasazena. Mě pak bolelo břicho jako na MS, trochu jsem špinila kolem poledne, asi tak 1x3 na intimce hnědý miniflek. Tak jsem si po obědě lehla - bolesti přešly, špinění ustalo. Na další intimce už je jen pár flíčků. Buď se rozjede MS anebo se potomek zabydluje 😁 a je mi teda pěkně blbě: na blití a jsem šíleně unavená a to ještě není ani 18h... 🥱🤦🏼♀️
Tim, ze jsem na chatě bez auta a nejbližší lékárna je otevřená zítra v 5km vzdáleném městě, tak jsem absolutně v klidu, protože nemá smysl, řešit něco, co nevyřeším 😁 zítra si pěkně užijeme s dcerou místní kulturní akci se skláři a umělci a pak večer grilovačka i s tátou a partnerem ☺️
Ahoj jsem tu nová a chci se zeptat já se už 1rok a půl snažím o miminko ale mam syndrom polycystických ovarií beru na to prášky které my předepsala moje gynekoložka se jmenují gynprodyl že my prej pomůžou mít menstruaci a mít ovulaci a tak i otěhotnět už je beru 3 měsíc já už jedno dítě mám plus jsem měla pár potratů které šly samy já jsem si včera a i dnes dělala těhu test a vidím tam opravdu slabou čárku nebo ducha nebo už si to jen přectavuji moje kamarádka to vidi taky pač ma větši zkušenosti než já tak bych chtěla slyšet váš názor
Ale moc děkuji já vím že už asi mít mimi nemužu ale ja jí tam vidim a nebo už my s toho hrabe ale bolí mne prsa a celá a i dvorce

@felis ahojky, hele tohle jsou test z minula a tohle z dneška, prijde mi spis silnejsi😊 ale muze byt i biochemko.