icon

Je duch vidět při použití baterky na telefonu?

15. bře 2022

Vidíte to taky nebo si to pouze dokresluju ? Když podsvitim baterkou na telefonu je vidět náznak čárky.

Je duch vidět při použití baterky na telefonu?
Strana
z2
ruze32
17. bře 2022

@felis ahojky, hele tohle jsou test z minula a tohle z dneška, prijde mi spis silnejsi😊 ale muze byt i biochemko.

alisi86
17. bře 2022

@ruze32 krása! Gratuluji🍀🤗

felis
18. bře 2022

@ruze32 přijde mi silnější... Držím palce 🍀❤️

nazka
18. bře 2022

@felis tobě teda taky držím 🍀

felis
18. bře 2022

@nazka díky! Budu testovat až příští týden, pokud MS nedorazí. Ted jsme s dcerou na chatě (ona má prázdniny), test tu nemám, takže tím je to celkem vyřešeno 😆 partner dorazí zítra a budeme grilovat 😊 já teda chci zryt záhony a zasadit mrkev. Nebudu se vyhýbat fyzické práci. Jestli jsem těhotná a je vše v pohodě, tak vydrží. Naše babičky a prababičky se staraly o hospodářství, mladší děti a vše zvládaly od začátku těhotenství až do porodu. Příroda ví, co má dělat 😊

nazka
18. bře 2022

@felis tohle je nejlepší přístup. Když jsem byla těhotná podruhé, ani mi nedošlo, že mám zpoždění a vesele jsem trávila čas na pivních slavnostech. A obě těhotenství jsem vždycky dělala úplně všechno. Vyjma teda kola, to mi manžel zakázal. Tvoje by to by to bylo druhé mimi?

felis
18. bře 2022

@nazka no, mimi 😆 moje první mimi je 14,5letá slečna 🤣 je v 8.třídě ZŠ ...ale tak miminko kdysi taky byla 😄 Měla jsem ji v 21,5 letech. Hodně věcí teď vnímám a vidím jinak, než před 15ti lety. Možná asi proto mám takový přístup - díky za Tvoje slova.
Jinak záhony jsme zryly a mrkev je zasazena. Mě pak bolelo břicho jako na MS, trochu jsem špinila kolem poledne, asi tak 1x3 na intimce hnědý miniflek. Tak jsem si po obědě lehla - bolesti přešly, špinění ustalo. Na další intimce už je jen pár flíčků. Buď se rozjede MS anebo se potomek zabydluje 😁 a je mi teda pěkně blbě: na blití a jsem šíleně unavená a to ještě není ani 18h... 🥱🤦🏼‍♀️
Tim, ze jsem na chatě bez auta a nejbližší lékárna je otevřená zítra v 5km vzdáleném městě, tak jsem absolutně v klidu, protože nemá smysl, řešit něco, co nevyřeším 😁 zítra si pěkně užijeme s dcerou místní kulturní akci se skláři a umělci a pak večer grilovačka i s tátou a partnerem ☺️

bh8
25. bře 2022

Co myslite, holky? Ms ma dojit v nedeli

l01991
25. bře 2022

@bh8 je tam,držím palce ať nedojde💗

kocila
26. bře 2022

@bh8 uz nedojde…

l01991
26. bře 2022

@kocila dojit bohužel může jako biochemicke, ja to měla tak 2x😖 ale taky věřim že už nedojde a bude vše v pořádku 💗

bh8
29. bře 2022

@kocila dosla..

simulka30
21. črc 2022

Ahoj jsem tu nová a chci se zeptat já se už 1rok a půl snažím o miminko ale mam syndrom polycystických ovarií beru na to prášky které my předepsala moje gynekoložka se jmenují gynprodyl že my prej pomůžou mít menstruaci a mít ovulaci a tak i otěhotnět už je beru 3 měsíc já už jedno dítě mám plus jsem měla pár potratů které šly samy já jsem si včera a i dnes dělala těhu test a vidím tam opravdu slabou čárku nebo ducha nebo už si to jen přectavuji moje kamarádka to vidi taky pač ma větši zkušenosti než já tak bych chtěla slyšet váš názor

katherine177
21. črc 2022

@simulka30 negativní

simulka30
21. črc 2022

Ale moc děkuji já vím že už asi mít mimi nemužu ale ja jí tam vidim a nebo už my s toho hrabe ale bolí mne prsa a celá a i dvorce

l01991
21. črc 2022

@simulka30 na tom poslednim mooožna něco ale... jak dlouho maš do ms?

susmevem
21. črc 2022

@simulka30 .. negativní všechny, bohužel 😔

simulka30
21. črc 2022

@l01991 4dny ale mam bolava a citliva prsa

l01991
21. črc 2022

@simulka30 do ms nepo zpožděni?

klokanka31
21. črc 2022

@simulka30 Bohužel negativní.

simulka30
21. črc 2022

@l01991 do ms ale někdy mam zpožděni minuli měsic jsem to dostala dřive plus beru prašky pač mam syndrom polycystyckych ovarii

l01991
21. črc 2022

Uvidiš no,a nebo si zajdi jako samoplatce na krev.

simulka30
21. črc 2022

@l01991 to mne taky napadlo ale já ještě počkám já jsem chtěla jen váš názor moc děkuji a přeji pěkné léto

Strana
z2