icon

Je krvácení s pozitivním testem normální?

hopik123
2. lis 2025

Ahoj, dnes ráno mi vyšel takový test. Přes den jsem ale začala krvácet, je to den kdybych měla mít normálně ms. Krvácím jen když jdu na záchod a je to čerstvá krev bez sraženin. Co si myslíte, děkuji. 🫣

Je krvácení s pozitivním testem normální?
j.a.n.i
2. lis 2025

Ze se to bud udrzi nebo ne, to predem nikdo neřekne.

hennrietta
2. lis 2025

Že začátky jsou vždy nejisté a i proto by se mělo testovat až když je vynechání. Biochemko se děje docela často a myslím, že spousta žen to ani nezjistí.

dashyyy
3. lis 2025

Já jsem takto měla čirou krev jen po utření, volala jsem dr., že pozitivní test a tohle, chtěl mě hnedka vidět, aby se podíval.. po utz, kde bylo vše ok říkal, že chtěl vyloučit mimoděložní.. navíc mám víc kamarádek, které MS na začátku těhotenství měly.. jedna do 3měsíce jedna až do 7., určitě bych volala dr., čárka není žádný duch

squezy
3. lis 2025

@hopik123 kup si v lékárně ascuritin a uvidíš,co bude. Ascuritin je velké množství vitaminu C, které může pomoct s tím krvácením,ale jestli ma dojit k potratu,tak k tomu dojde i přes tohle.

hopik123
autor
4. lis 2025
@squezy

@hopik123 kup si v lékárně ascuritin a uvidíš,co bude. Ascuritin je velké množství vitaminu C, které může pomoct s tím krvácením,ale jestli ma dojit k potratu,tak k tomu dojde i přes tohle.

@dashyyy
@squezy ahoj, tak dnes už žádné krvácení a test stále pozitivní. Vím že hned negativní nebude ale přijde mi že je silnější než předtím. Myslíte že by tedy mohla být ještě šance?

dashyyy
4. lis 2025
@hopik123

@dashyyy
@squezy ahoj, tak dnes už žádné krvácení a test stále pozitivní. Vím že hned negativní nebude ale přijde mi že je silnější než předtím. Myslíte že by tedy mohla být ještě šance?

@hopik123 ano určitě je šance, špinění krví není na začátku nic neobvyklé.. volala bych dr. a objednala se 😉

hopik123
autor
4. lis 2025
@dashyyy

@hopik123 ano určitě je šance, špinění krví není na začátku nic neobvyklé.. volala bych dr. a objednala se 😉

@dashyyy děkuji ❤️

squezy
4. lis 2025
@hopik123

@dashyyy

@hopik123 určitě,objednej se k doktorovi,ale ten ascuritin si kup,jen tak pro sichr. Nemusíš to zobat denne a samozřejmě jez kyselinu listovou. Držím palce.

hopik123
autor
4. lis 2025
@squezy

@hopik123 určitě,objednej se k doktorovi,ale ten ascuritin si kup,jen tak pro sichr. Nemusíš to zobat denne a samozřejmě jez kyselinu listovou. Držím palce.

@squezy včera jsem si ho koupila, děkuji ❤️

mici88
20. lis 2025
@dashyyy

Já jsem takto měla čirou krev jen po utření, volala jsem dr., že pozitivní test a tohle, chtěl mě hnedka vidět, aby se podíval.. po utz, kde bylo vše ok říkal, že chtěl vyloučit mimoděložní.. navíc mám víc kamarádek, které MS na začátku těhotenství měly.. jedna do 3měsíce jedna až do 7., určitě bych volala dr., čárka není žádný duch

@dashyyy v tehotenstve menštruácia nie je ,ale môže byť krvácanie . Ja som taktiež mala. Krvácala som síce jemnejšie než počas menštruácie,ale dokonca zo mňa išli aj kusy ako pri menštruácii . Utekala som na pohotovosť a bábo bolo v poriadku , o týždeň na to akcia srdiečka . Ale beriem progesterón

mici88
Autor odpověď smazal