Je mamatest při těhotenství spolehlivý a přesný?
Je to mamatest ,dělaný 29DC ☺️Myslíte ,že je to falešný duch ,je mamatest spolehlivý ? Je dorůžova.děkuji.

Krásná čárka, gratuluji 🍀
Krásný duch, ať sílí 🍀
@klokanka31
@palja
@siima12 děkuj moc holky,
Já doufám ,že mamatest nedělá nějaké falešné duchy a moc si přeji ať sílí 💗
Tohle není duch 🙂
@klokanka31 já tady četla diskuze ,že mamatesty někdy dělají falešné duchy nebo čárky :( ale asi byla nějaká vadná šarže ? Doufám ,že už je to ok.Doufam,že bude čárka sílit 🍀❤️
Jo je tady takových diskuzí dost. Mně tedy mamatest ukázal normální duchy/čárky a holky se normálně narodily 🙂 takže myslím, že to budete mít stejné.
@palja kéž by děkuji ❤️
Jsem teď po druhé těhu a dělala jsem si vždy mamatest a nikdy nezklamal aspoň mě 😊🍀
@siima12 tak super ,děkuji moc 🍀❤️
Je tam ale pro svůj klid udělat jiný typ testu
👻✊🏻🍀
@lencaa11
budu testovat zítra .Jiné testy určitě 🙂
@michaela819 děkuji 🍀 jsem zvědavá jaké budou testy zítra a další dny.
Tak jak vypadají testy další dny? 🙂 Já bych řekla, že je test jasně pozitivní 🙂🍀
@knnlbst bohužel testy jiných značek byly bílé -negativní a přišla i menstruace .Takže mamatesty už příště nekoupím :/
to urcite neni chyba testu carka byla hezky ruzova,spise bych to videla na biochemicke tehu,proste mimi odeslo s MS...
@nat biochemické ? Já četla diskuze ,že někdy takové slabší čárky dělá mamatest :( že teď jsou ty testy nějaké vadné :(
Tak to je mi moc líto, tak snad příště to vyjde 🙂 Neřekla bych, že je to testy. Nebo já s nimi mám dobrou zkušenost a proužek sílil
Mám za sebou 4 trhu vždy použity mamatest a takové čárky jsem měla v začátcích a tehu bylo vždy ..Podle toho kdy jste si dělala tento test a další to vypadá prostě na biochemické....A čárka u Vás byla jasně růžová falešné pozitivní test vypadá jinak 🙂
@spilka1234 krásná čárka // ☘️☘️
@lencaa11 Dekuji hodne holek to psalo. Ale porad mam nejaky spatny pocit ze se MS dostavi 🙈
@spilka1234 Také vidím jako pozitivní test 🙂
@nat test jsem si dělala 29 DC a MS přišla 31DC.
Takže biochemické ? Já myslela ,že na mamatesty není spoleh ,když jsem četla diskuze ,že dělají falešné čárky slabé .
@knnlbst :( pak se člověk raduje když vidí takový test,ale už mamatesty testovat příště nebudu.Uvidime 🍀
@spilka1234 je to hezká slabá čarka a tento test nedělá falešné duchy ,držím moc palce ať čárka sílí 💗
Ano bichomecke...většinou tak dopadá že Mimi odejde s MS,měla jsem to stejně jako vy...Co dělají opravdu 👻 je Pepino test,to je teda hrůza,ale ale u Všech tehu jsem měla tento test a vzdy ukázal dobře.I bohužel to biochemické.
@nat tak to asi bylo biochemické :(ale i tak si příště mamatesty raději nekoupím :/

Je tam 🍀🍀