icon

Je možná ovulace 28DC?

myskaa23
2. lis 2017

Ahoj holky..je možná oci 28dc? Ms mam cca co 31 dní.. Dnes jsem 42 den a má nikde.
Bojim se testovat. / na testu jsem uz viděla 1000x

myskaa23
autor
2. lis 2017

*ms

leki
3. lis 2017

Podle me to mozne je, alo opravdu hoodne nepravdepodobne. Ja si asi 4 roky vypocitavala uspesne plodne/neplodne dny, pak se mi to cely nejak totalne rozhodilo a cekame uz druhe s tim, ze prvni bylo pocato na konci cyklu, druhe na zacatku. Uz jsme teda nastesti mimco chteli, ale kazdy trochu jindy 😀

kafr
3. lis 2017

Je to mozne, mela jsem stradne bolestivou menstruaci a moje mudr. mi tvrdila, ze to je ovulace a ze ji mam tesne pred ms a ze to nepoznam a ze pri tech nejvetsich krecech bychom meli soulozit 😒 (po 7letech neplodnost, x folikulometriich a mereni baz.teploty - vedela jsem presne kdy mam ovu)🙄
Takze ano, ovulace muze byt kdykoli, mudr ji zjisti merenim folikulu a ty merenim bazalni teploty.

milisent
3. lis 2017

Je to mozne. Ja to taky tak mela. Normalne cyklus dlouhy 31-32 dnu. A letos v kvetnu jsem cekala ovu ke konci mesice, byla ale az v cervnu, 28DC a MS prisla 42DC. I tak bych ale zkusila testnout, mozna to vyslo 🍀

myskaa23
autor
4. lis 2017

@milisent
@kafr
@leki
Děkuju za zpravy holky..27dc jsem měla bolesti lev.vajecniku..28dc byl sex..ted 43dc ms nikde ..prsa natekle a někdy bolest podbřišku.
Pr týden pokud ms nedorazi udělám test 😊

myskaa23
autor
4. lis 2017

Už spinim .
Takže nic..jednalo se jen o opoždění ms o 11dni.
Hm 😣🙄

kafr
5. lis 2017

No tak to je o nervy! 11 dni a kulovy z toho? 😠
Drzim ti palce, at to nakonec dobre dopadne. My se snazili 7let nez jsme prisli na to, kde je problem, tak vim, jake to je ☹ drz se🙂

myskaa23
autor
16. lis 2017

@kafr a jaky byl problem?

z_kopretinka
16. lis 2017

Je to naprosto možné, testovala jsem ovulaci, abych věděla, měla jsem cykly naposledy nepravidelné a jednou pořád nic a ovulace až 32. den, MS klasicky dorazila za 12 dní potom.

kafr
17. lis 2017

@myskaa23 imunita (reakce na sperma) a po preleceni Prednisonem, kdyz uz bychom se mohli smysluplne snazit, tak se mi zacaly delat cysty, nikdo nevi z ceho, byla mozna i endometrioza.