Je možné abych byla těhotná?
Dobrý den zajimalo by me s přítelem jsme měli poh.styk 2.12 a nestihl ho vyndat. ovulaci jsem měla dnes 4.12 myslítě že by z toho něco mohlo být? děkuji
Podle mého názoru určitě ne
Mohlo, ale spíš nebude než bude. I když, náhoda je mrska, že? 🙂 a miminko byste si přáli? Asi ne, když ho Nestihl vyndat, že? Nechci být rejpal, ale když nechcete miminko, proč se nechranite?? 🤦♀️
Provozovat sex = vzdy je moznost otehotneni😊
Co by nemohlo - spermie přežijí v těle až 4 dny.
........mohlo by z toho NĚCO být. Přinejmenším další ,,kvalitní" dotaz na MK 🙂
Má cenu psát, že přerušovaná soulož není spolehlivá ochrana? Nemá.
Myslíš, že ti tady někdo napíše, jestli jsi nebo nejsi těhotná? Nenapíše.
Asi tak.
Mohlo a řekla bych, že šance na otěhotnění není zanedbatelná.
No určitě je šance
Mohlo a šance mi připadá docela velká
Holky chci se zeptat cyklus mam 28-29 dni dostala jsem ms 1.12 rano a večer jsme měli sex manžel se udelal do mě... Normálně jsem to mela 6dni myslite ze bych mohla otěhotnět jinak dnes je to 5mesicu od porodu a od styku 14 dni test dnes negativni
dobry den chtěla sem se zeptat 22.12. sem měla z prítelem sex nechranenej 🙂 a chtěla bych se zeptat boli mě pod brisku jako pri menstruraci asi pred dvouma dnema sem mela slabe krvaceni a pak se to zastavilo a uš sem nekrvacela ale porad mě boli podbrišekm jako bych to měla dostat ale mensturace mam mit as na zacatku druhiho mesíce tak nejsem si jista cotoje nerozumim tomu mela bych byt po prví tehotna ... test sem si zatim ještě nedelala mislim zejeto moc brzo.. mohly bys temy poradit coto znamena kdo ma stim skušenosti děkuji..

Mohlo