Je možné být těhotná i po negativním testu?
Je možné mať príznaky aj keď test bol po mesiaci od sexu negatívny? Sex bol 24.5 a test robený 4.7 ktorý vyšiel negatívny. Užívam antikoncepciu, menses som mala už 2 krát. Prvý po styku len špinenie a druhý už normálny tak ako som zvyknutá. Avšak pociťujem únavu, občas mám ťažký žalúdok a silno ma bolí zub. Je možné že sú to príznaky? Aj keď bol test pred týždňom negatívny? Keby si urobím zajtra test, myslíte že by bol pozitívny? Sex bol aj v júli ale to mi test nič neukáže.
@misha31 zub idem v pondelok ťahať. Dnes som bola u zubára. Len si nie som istá ohľadne toho celého. Únava je občasná, žalúdok ma tiež bolí len občas čiže vôbec neviem
To už by pozitivní test byl. Únavu i divný žaludek mám taky a těhotná nejsem, to bude spíš z těch veder 😊
To určitě není TT ..
@klokanka31 ďakujem za odpoveď 🙂. Je nepociťujem nejak príznaky len občas prídu také nejaké divné stavy. Počkám do ďalšieho Menzesu.
@lencaa11 takže ak som robila test 4.7 tak bol negativny po 41 dňoch od styku tak už nemá význam robiť test a tehotná z toho styku teda nie som? Prípadnú interrupciu už aj tak nestíham
Ano pokud byl test negativní nejste těhotná 👍
@lencaa11 aj dnes ráno bol negatívny. Čiže tehotná z mája nie som. Už môžem byť len zo sexu z júla ale to prešlo len 9 dní čiže príznaky mať nemôžem. Musím zistiť prečo mám niekedy únavu
Únava může bejt že tělu něco chybí nemusi to bejt hned od tehotenstvi
@lencaa11 ďakujem, tak snáď menštruácia príde a tá únava je z niečoho iného

To uz by byl opravdu pozitivni, nemyslim si, ze jsi tehotna. Spis bych zasla k zubari