Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?
@rwk také na tebe myslím, drž se a ať je ti co nejdříve lépe ♥️
@volfikovi Ahoj Volfiku, Ty jsi poklad🙂
Občas sem vlezu, ale nevidela jsem, že jsi psala.
Dekuju, jsem v pořádku.
Týden byl fakt hroznej, psychicky. Šílený výčitky.
Je to hrozný, když člověk zjistí, že udělal chybu, až když ji udělá.
Chlap se vycentroval🙏 "Jen" zaspal, pak už dorazil za mnou.
Po zdravotní stránce to být lepší nemůže.
Jak Ty se máš???
Ja byla na kontrolním odběru.
Minulý víkend negativni tt a včera pozitivni...
Tak pro jistotu.
@kolibrik123 Ahoj, moc dekuju. Jste zlaty, holky🥰
@rwk Ahoooj. Ale jo no. Posrala se nám dovolená , takže jsem to ořvala. Jeli jsme jen s malým , tak sem říkala budeme se snažit ,třeba se zadari 👶 jenže malý od prvního dne teploty ,pak to šlo na 39 , čípky vůbec nic nesrazily, takže k Dr , zánět nosohltanu. Pak sem třetí den dovolené dostala teploty i já a jeli jsme domů 😔 a teď to má manžel takže paráda . No nasrana jsem . Maličký chudák trpěl , ale už je v
pohodě . Dnes nebo zítra ma přijít 🔴 těhule určitě nejsem a dál se uvidí co bude.
Ahoj, s napětím jsem přečetla celou diskuzi. Jsem na tom podobne. Ve čtvrtek byl nechráněný styk, asi zrovna v nejplodnejsim dnu, jaký muže být. Pátek jsem si jela pro pilulku. V sobotu mdlo. Včera bílé testy, dneska duch na mamatestu a ostatní bílé. Mám dvě děti v pubertě a přítele, se kterým nemůžu počítat. Na druhou stranu vždycky jsem třetí chtěla, uživit nás dokážu. Ale teda. No, třeba to zas odejde nebo je to falešné pozitivní. Ale jsem celkem vyvalena.
@prostezena držím palce… i když vlastně nevím k čemu. Jasně, třetí bys chtella, ale ideálně asi do funkčního vztahu. No, nežijeme v pohádce, no.. jak vypadají testy?
@rwk ahojky kočko . Jak se ti daří ? Vše v pořádku ? Nějaká dovča ? Hádej co . Už mi zas čárkujou testy. Ale tentokrát jsou ty čárky takové jiné , lepší a nemusím je moc hledat. Tak jsem zvědavá jak se to vyvine a nebo si ze mě zas testy dělají legraci. Příští týden jedeme na dovolenou tak už se těším 😊
@prostezena Ahoj, jak to dopadlo???
@rwk Ahojky kočko. Ale nakonec zas nic 😔 vypadá to že buď biochemické,nebo prostě mamatesty mi budou dělat čárky kdykoli . Nechápu . Teď sem vybavena digitálníma ovulačníma testama a uvidí se co bude nebo nebude . Jejda takže to neklaplo s ex..to mě mrzí . Asi je lepší když ex ,zůstane ex. Bude ti lépe ... Užíváš si léto ?.kdepak jsi byla ?
@volfikovi
Takze vas neni ještě vic?😉
U mě vše fajn, nový partner a zas řeším čárky kvůli opožděně nasazené antikoncepci 🤦♀️🤣
Pročítala jsem témata a narazila na naší diskuzi. Zlákat porovnávat testovací //🙈🙊😁
@rwk nene není a už jsme to vzdali a neřešíme. Už se to asi nepovede. A jejej , že by se povedlo u tebe ?

@volfikovi Ahoj.... Zrovna čekám, až si pro mě sestřičky přijdou.
Jsem tu sama, ani mě nevyzvednul.
Což mluvi za vše 😔