Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?
Ahoj děvčata, mám takový blbý pocit, že selhala tabletka "po"??? Nebo jsem ji vzala prostě pozdě...
Je to vůbec možný mít ducha na tt a být v tom?

@rwk také na tebe myslím, drž se a ať je ti co nejdříve lépe ♥️
@volfikovi Ahoj Volfiku, Ty jsi poklad🙂
Občas sem vlezu, ale nevidela jsem, že jsi psala.
Dekuju, jsem v pořádku.
Týden byl fakt hroznej, psychicky. Šílený výčitky.
Je to hrozný, když člověk zjistí, že udělal chybu, až když ji udělá.
Chlap se vycentroval🙏 "Jen" zaspal, pak už dorazil za mnou.
Po zdravotní stránce to být lepší nemůže.
Jak Ty se máš???
Ja byla na kontrolním odběru.
Minulý víkend negativni tt a včera pozitivni...
Tak pro jistotu.
@kolibrik123 Ahoj, moc dekuju. Jste zlaty, holky🥰
@rwk Ahoooj. Ale jo no. Posrala se nám dovolená , takže jsem to ořvala. Jeli jsme jen s malým , tak sem říkala budeme se snažit ,třeba se zadari 👶 jenže malý od prvního dne teploty ,pak to šlo na 39 , čípky vůbec nic nesrazily, takže k Dr , zánět nosohltanu. Pak sem třetí den dovolené dostala teploty i já a jeli jsme domů 😔 a teď to má manžel takže paráda . No nasrana jsem . Maličký chudák trpěl , ale už je v
pohodě . Dnes nebo zítra ma přijít 🔴 těhule určitě nejsem a dál se uvidí co bude.
Ahoj, s napětím jsem přečetla celou diskuzi. Jsem na tom podobne. Ve čtvrtek byl nechráněný styk, asi zrovna v nejplodnejsim dnu, jaký muže být. Pátek jsem si jela pro pilulku. V sobotu mdlo. Včera bílé testy, dneska duch na mamatestu a ostatní bílé. Mám dvě děti v pubertě a přítele, se kterým nemůžu počítat. Na druhou stranu vždycky jsem třetí chtěla, uživit nás dokážu. Ale teda. No, třeba to zas odejde nebo je to falešné pozitivní. Ale jsem celkem vyvalena.
@prostezena držím palce… i když vlastně nevím k čemu. Jasně, třetí bys chtella, ale ideálně asi do funkčního vztahu. No, nežijeme v pohádce, no.. jak vypadají testy?
@rwk ahojky kočko . Jak se ti daří ? Vše v pořádku ? Nějaká dovča ? Hádej co . Už mi zas čárkujou testy. Ale tentokrát jsou ty čárky takové jiné , lepší a nemusím je moc hledat. Tak jsem zvědavá jak se to vyvine a nebo si ze mě zas testy dělají legraci. Příští týden jedeme na dovolenou tak už se těším 😊
@prostezena Ahoj, jak to dopadlo???
@rwk Ahojky kočko. Ale nakonec zas nic 😔 vypadá to že buď biochemické,nebo prostě mamatesty mi budou dělat čárky kdykoli . Nechápu . Teď sem vybavena digitálníma ovulačníma testama a uvidí se co bude nebo nebude . Jejda takže to neklaplo s ex..to mě mrzí . Asi je lepší když ex ,zůstane ex. Bude ti lépe ... Užíváš si léto ?.kdepak jsi byla ?
@volfikovi
Takze vas neni ještě vic?😉
U mě vše fajn, nový partner a zas řeším čárky kvůli opožděně nasazené antikoncepci 🤦♀️🤣
Pročítala jsem témata a narazila na naší diskuzi. Zlákat porovnávat testovací //🙈🙊😁
@rwk nene není a už jsme to vzdali a neřešíme. Už se to asi nepovede. A jejej , že by se povedlo u tebe ?

@volfikovi Ahoj.... Zrovna čekám, až si pro mě sestřičky přijdou.
Jsem tu sama, ani mě nevyzvednul.
Což mluvi za vše 😔