icon

Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?

rwk
25. dub 2024

Ahoj děvčata, mám takový blbý pocit, že selhala tabletka "po"??? Nebo jsem ji vzala prostě pozdě...
Je to vůbec možný mít ducha na tt a být v tom?

Je možné mít pozitivní test po užití Postinoru?
Strana
z5
rwk
autor
21. kvě 2024

@volfikovi Ahoj.... Zrovna čekám, až si pro mě sestřičky přijdou.
Jsem tu sama, ani mě nevyzvednul.
Což mluvi za vše 😔

volfikovi
21. kvě 2024

@rwk to mě moc mrzí. Věřím , že jsi se rozhodla správně. Jak se cítíš?

morgan
21. kvě 2024

@rwk Asi to nebylo lehké rozhodnutí, ale věřím, že pro tebe správné. Přeji ti brzké zotavení a měj se pokud možno moc hezky! 🍀

rwk
autor
21. kvě 2024

@volfikovi Udělala jsem chybu.... Hrozně toho lituju 😔😔😔
Hrozny stav, zoufalství, prázdnota, vztek.

volfikovi
21. kvě 2024

@rwk ono to časem pomine neboj. Viděla jsi to jako nejlepší řešení , nevyčítej si to. ❤️ Máš rozbouřené hormony , nával emocí . Bude zase dobře

volfikovi
27. kvě 2024

@rwk Ahoj ,nevím zda sem ještě chodíš , aspoň číst. Myslím na tebe , věřím ,že už je ti lépe. Drž se

kolibrik123
2. čer 2024

@rwk také na tebe myslím, drž se a ať je ti co nejdříve lépe ♥️

rwk
autor
10. čer 2024

@volfikovi Ahoj Volfiku, Ty jsi poklad🙂
Občas sem vlezu, ale nevidela jsem, že jsi psala.
Dekuju, jsem v pořádku.
Týden byl fakt hroznej, psychicky. Šílený výčitky.
Je to hrozný, když člověk zjistí, že udělal chybu, až když ji udělá.
Chlap se vycentroval🙏 "Jen" zaspal, pak už dorazil za mnou.
Po zdravotní stránce to být lepší nemůže.
Jak Ty se máš???

Ja byla na kontrolním odběru.
Minulý víkend negativni tt a včera pozitivni...
Tak pro jistotu.

rwk
autor
10. čer 2024

@kolibrik123 Ahoj, moc dekuju. Jste zlaty, holky🥰

volfikovi
11. čer 2024

@rwk Ahoooj. Ale jo no. Posrala se nám dovolená , takže jsem to ořvala. Jeli jsme jen s malým , tak sem říkala budeme se snažit ,třeba se zadari 👶 jenže malý od prvního dne teploty ,pak to šlo na 39 , čípky vůbec nic nesrazily, takže k Dr , zánět nosohltanu. Pak sem třetí den dovolené dostala teploty i já a jeli jsme domů 😔 a teď to má manžel takže paráda . No nasrana jsem . Maličký chudák trpěl , ale už je v
pohodě . Dnes nebo zítra ma přijít 🔴 těhule určitě nejsem a dál se uvidí co bude.

volfikovi
11. čer 2024

@rwk jsem moc ráda ,že ti je lépe a že se chlap vzpamatoval 🙏

rwk
autor
11. čer 2024

@volfikovi Ježíš, tak to mě moc mrzí. Už jste v pohodě?
To je zákon schválnosti, na ten je spoleh🙈🙄😑

Ty víš, kdy Ti dorazi🔴, ale ovulaci nevíš???

rwk
autor
11. čer 2024

@volfikovi Snad vzpamatoval. Vis, jak to chlapi občas mívají. A prý, že my ženský máme divný stavy.

volfikovi
12. čer 2024

@rwk nene však víš že jsem psala že to kolikrát nemám ani půl roku , myslím 🔴 takže ovulaci nemám šanci vychytat. Poslední měsíce mám většinou týden zpoždění . Každopádně sem si koupila ovulační testy a od nového cyklu je budu zkoušet a uvidí se 😀

prostezena
26. čer 2024

Ahoj, s napětím jsem přečetla celou diskuzi. Jsem na tom podobne. Ve čtvrtek byl nechráněný styk, asi zrovna v nejplodnejsim dnu, jaký muže být. Pátek jsem si jela pro pilulku. V sobotu mdlo. Včera bílé testy, dneska duch na mamatestu a ostatní bílé. Mám dvě děti v pubertě a přítele, se kterým nemůžu počítat. Na druhou stranu vždycky jsem třetí chtěla, uživit nás dokážu. Ale teda. No, třeba to zas odejde nebo je to falešné pozitivní. Ale jsem celkem vyvalena.

kolibrik123
28. čer 2024

@prostezena držím palce… i když vlastně nevím k čemu. Jasně, třetí bys chtella, ale ideálně asi do funkčního vztahu. No, nežijeme v pohádce, no.. jak vypadají testy?

volfikovi
10. črc 2024

@rwk ahojky kočko . Jak se ti daří ? Vše v pořádku ? Nějaká dovča ? Hádej co . Už mi zas čárkujou testy. Ale tentokrát jsou ty čárky takové jiné , lepší a nemusím je moc hledat. Tak jsem zvědavá jak se to vyvine a nebo si ze mě zas testy dělají legraci. Příští týden jedeme na dovolenou tak už se těším 😊

rwk
autor
21. črc 2024

@prostezena Ahoj, jak to dopadlo???

rwk
autor
21. črc 2024

@volfikovi Ahoj volfiku😁
Chci všechno vedet.
Byla jsem na dovce, ale teď jsi asi Ty.

Vztah jsem ukončila, už jsem neměla nervy... A mám klid🙏😁

volfikovi
21. črc 2024

@rwk Ahojky kočko. Ale nakonec zas nic 😔 vypadá to že buď biochemické,nebo prostě mamatesty mi budou dělat čárky kdykoli . Nechápu . Teď sem vybavena digitálníma ovulačníma testama a uvidí se co bude nebo nebude . Jejda takže to neklaplo s ex..to mě mrzí . Asi je lepší když ex ,zůstane ex. Bude ti lépe ... Užíváš si léto ?.kdepak jsi byla ?

volfikovi
23. črc 2024

@rwk tak týden po MS a já mám toto. Dělají si ze mě testy akorát pr**l . Včera slabý ž e nebyl vidět a dnes toto . Tipuji že z toho zas nic nebude , nechápu na co ale reagují 😔

rwk
autor
26. kvě 2025
@volfikovi

@rwk tak týden po MS a já mám toto. Dělají si ze mě testy akorát pr**l . Včera slabý ž e nebyl vidět a dnes toto . Tipuji že z toho zas nic nebude , nechápu na co ale reagují 😔

@volfikovi Ahoj krasko, tak jak se mas? Něco nového???🥰

volfikovi
26. kvě 2025
@rwk

@volfikovi Ahoj krasko, tak jak se mas? Něco nového???🥰

@rwk jee ahojky . Neneee vše při starém. A co ty ? 🌹

rwk
autor
26. kvě 2025
@volfikovi

@rwk jee ahojky . Neneee vše při starém. A co ty ? 🌹

@volfikovi
Takze vas neni ještě vic?😉
U mě vše fajn, nový partner a zas řeším čárky kvůli opožděně nasazené antikoncepci 🤦‍♀️🤣
Pročítala jsem témata a narazila na naší diskuzi. Zlákat porovnávat testovací //🙈🙊😁

volfikovi
26. kvě 2025
@rwk

@volfikovi
Takze vas neni ještě vic?😉
U mě vše fajn, nový partner a zas řeším čárky kvůli opožděně nasazené antikoncepci 🤦‍♀️🤣
Pročítala jsem témata a narazila na naší diskuzi. Zlákat porovnávat testovací //🙈🙊😁

@rwk nene není a už jsme to vzdali a neřešíme. Už se to asi nepovede. A jejej , že by se povedlo u tebe ?

rwk
autor
26. kvě 2025
@volfikovi

@rwk nene není a už jsme to vzdali a neřešíme. Už se to asi nepovede. A jejej , že by se povedlo u tebe ?

@volfikovi Vubec nevim. Uvidime.
Prijde mi, ze mam deja vu🤣
Ale tenhle by me uz v ničem nenechal🙏🥰

rwk
autor
26. kvě 2025
@volfikovi

@volfikovi Tak když píšeš, ze se to ASI nepovede. Zřejmě to necháváte osudu❤️
A ha myslim, ze to ještě klapne.
Malej uz musi byt kus chlapa🙂

volfikovi
26. kvě 2025
@rwk

@volfikovi Tak když píšeš, ze se to ASI nepovede. Zřejmě to necháváte osudu❤️
A ha myslim, ze to ještě klapne.
Malej uz musi byt kus chlapa🙂

@rwk nějak to nehrotíme no . Já už jsem tak nějak smířená že nebude . Dala sem se na hubnutí 😁 malej to je úžasňák

rwk
autor
27. kvě 2025
@volfikovi

@rwk nějak to nehrotíme no . Já už jsem tak nějak smířená že nebude . Dala sem se na hubnutí 😁 malej to je úžasňák

@volfikovi Ahoj🙂
Vse bude tak jak ma byt.
A maly je krasny vlasaty andilek🥰❤️

volfikovi
28. kvě 2025
@rwk

@volfikovi Ahoj🙂
Vse bude tak jak ma byt.
A maly je krasny vlasaty andilek🥰❤️

@rwk jo andílek s ďáblem v těle 😊 jak to s tebou vypadá , co test ? 😊

Strana
z5