Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?
Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc
@simi1510 Cauky , nic moc , prsa me desne ,ale desne moc boli , do toho tak 2x denne zvracim , hodne si rozmyslim co snim jelikoz vetsina veci už mi vadi jen kdyz reknu jejich nazev .. Vcera se pritel navonel vonavkou (kterou mam rada ) a jak jsem ji ucitila tak jsem musela zase zvracet .. :D:D:D kolotoc :D do toho všeho bych porád spala , a jak porád polehavam tak si pripadam jak rozkydlej rosol podle toho co vidim v zrcadle :D ale jinak se na miminko moc tesime oba dva :D co tyyyy
@simi1510 dobré ráno 🙂 já jsem slaboch a samo, že jsem už testovala, dneska 10DPO a test sněhobílý ☹ opět na sobě cítím PMS jak vyšitý, takže je to jasný....jen mě zajímá, kdy teta dorazí - jestli nějak zafungoval ten Gynex aspoň tímto směrem. Jsem zklamaná, ne že ne, ale jedeme dál 🙂
holky já dneska taky 1dc :( u mě je to horší má jeden vejcovod takže šance na otěhu jednou za 2 měsíce... a ani nevim kterej,ale to je možná lepší...
@koncita ani mi snad nemluv 😀 jsem se ráno probudila a první bylo i, že jak zkouším tu teplotu, tak dneska 36,6 a to včera 37... a říkám, tak super... a jsem jak úplně vzatá palicí, k tomu ráno ještě mě píchalo i nějak u srdce :-/ tak jsem si zrušila i trénink... fakt jako dnešek jak vyšitý a pak v práci si jdu odskočit a bum...
Jako holky dneska mi je tak blbe jak snad nikdy jindy, kdyz jsem to mela. Se bojim jestli to bude takto hur a hur... Mam v sobe uz i 4 ascorutiny... A nijak moc účinek ☹
Holky já si byla jistá že jsem těhu hned druhý den 🙂 brní mi prsa jako bych zapomněla nakojit 🙂 (vy co čekáte první nevíte co to je 🙂 ale určitě to poznáte brzy 🙂 ) hrozně mě bolí bradavky a mám takové naducané prsa 🙂 už od prvního dne po oplodnění. Jako příznak pms jsem nikdy nic s prsama neměla takže to bylo jasné i bez testu
@izii líztka jsem lízala v prvním těhu zvracela jsem od ráno do večera od 10 týdne do cca 25 bylo to hrozné ale svědčí to o dobře se vyvíjejícím miminku. Lízatka jsou výborné pomáhala mi hodně při cestování (existuje pak i trevl varianta, kterou používám pro syna když někam jedem) ale efekt je placebo. To zvracení je způsobené růstem hcg takže je třeba to vydržet. já skončila na pohotovosti s nataženým břišním svalem z toho zvracení a to pak teprve bylo něco zvracet jen v leže 🙂 Za výsledek to stojí

@koncita Ahoj 🙂 jak se daří? Už si zkoušela testovat? Já se snažím na nic takového nemyslet a jen čekat, zda ta blbá teta dorazí nebo ne 🙂 Nerada bych byla zas tak nějak zklamaná jako poprvé :-/