icon

Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?

lzii
27. srp 2015

Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc

simi1510
19. říj 2015

@koncita Ahoj 🙂 jak se daří? Už si zkoušela testovat? Já se snažím na nic takového nemyslet a jen čekat, zda ta blbá teta dorazí nebo ne 🙂 Nerada bych byla zas tak nějak zklamaná jako poprvé :-/

simi1510
19. říj 2015

@lzii Už se daří lépe v tomto týdnu? 🙂

lzii
autor
19. říj 2015

@simi1510 Cauky , nic moc , prsa me desne ,ale desne moc boli , do toho tak 2x denne zvracim , hodne si rozmyslim co snim jelikoz vetsina veci už mi vadi jen kdyz reknu jejich nazev .. Vcera se pritel navonel vonavkou (kterou mam rada ) a jak jsem ji ucitila tak jsem musela zase zvracet .. :D:D:D kolotoc :D do toho všeho bych porád spala , a jak porád polehavam tak si pripadam jak rozkydlej rosol podle toho co vidim v zrcadle :D ale jinak se na miminko moc tesime oba dva :D co tyyyy

keny123
19. říj 2015

@lzii a to seš teprve na začátku,počkej druhou pulku těhu :D

simi1510
19. říj 2015

@lzii Já čekám, zda dorazí tetka bětka... ale v poslední době mám tak citlivé bradavky... ale asi to bude před MS :-/ ale v hloubi duše bych si to moc přála, aby mimi vyšlo...

koncita
20. říj 2015

@simi1510 dobré ráno 🙂 já jsem slaboch a samo, že jsem už testovala, dneska 10DPO a test sněhobílý ☹ opět na sobě cítím PMS jak vyšitý, takže je to jasný....jen mě zajímá, kdy teta dorazí - jestli nějak zafungoval ten Gynex aspoň tímto směrem. Jsem zklamaná, ne že ne, ale jedeme dál 🙂

vapka
20. říj 2015

@koncita 10DPO je ještě brzo, ještě se tam může ukázat.... vydrž vydrž a držím palce

shine2015
20. říj 2015

@lzii jestliže nejis,zvracis a už teď si případas jak rozkydly rosol,tak nevím co budeš dělat ke konci těhotenství.....navíc nechali jak sama sebe můžeš takhle nazvat a vůbec v 7tt.....
Ať se daří a brzy je lip a mimi prospívá....

koncita
20. říj 2015

@vapka díky za útěchu 😀 ale jsem veskrze pesimista a mám za to, že aspoň nějaký ten ducháček už by tam měl být, no co se dá dělat, dokud nedorazí teta, naděje tu je, tak já budu čekat a doufat 🙂 🙂

koncita
20. říj 2015

@vapka ono je to teď pro mě nějak stresující, první se nám podařil hned, teď to nějak vázne, tak jsem z toho taková rozvrkočená 😅 😕 Jsem se předtím namlsala a teď čumím, že to nejde 😠

simi1510
20. říj 2015

@koncita kdyz si to clovek vezme, tak na jednu stranu, kdyz to chce clovek, tak zjisti, ze je to veda, co? A pritom vyuziva te nej doby...

vapka
20. říj 2015

@koncita Také nám první klaplo na poprvé.... ted na druhý pokus, ale neboj, to se povedlo.....

koncita
20. říj 2015

@vapka taky věřím, že to vyjde....jen doufám, že ještě v tomto století 😀 😀

lzii
autor
20. říj 2015

@shine2015 to je jednoduché, abychom se nám miminko podařilo musela jsem přibrat 10kg, měřím 162cm a vážila jsem 45kg, teď mám 57kg,
@simi1510 tak uvidíš, držím palce

lzii
autor
20. říj 2015

@keny123 druhou půlku snad celou neprozvracim

simi1510
20. říj 2015

@lzii tak bohužel, ta mrcha se dostavila ... nevím, zda mám být ráda, že je to místo 32 dní přesně 28 dní... :-/ Tak hold další měsíc...

koncita
20. říj 2015

@simi1510 á koukám, že u vás už je červeno.....no neboj, jsem ti v patách, já ji čekám každým dnem 😅

keny123
20. říj 2015

holky já dneska taky 1dc :( u mě je to horší má jeden vejcovod takže šance na otěhu jednou za 2 měsíce... a ani nevim kterej,ale to je možná lepší...

simi1510
20. říj 2015

@koncita ani mi snad nemluv 😀 jsem se ráno probudila a první bylo i, že jak zkouším tu teplotu, tak dneska 36,6 a to včera 37... a říkám, tak super... a jsem jak úplně vzatá palicí, k tomu ráno ještě mě píchalo i nějak u srdce :-/ tak jsem si zrušila i trénink... fakt jako dnešek jak vyšitý a pak v práci si jdu odskočit a bum...

simi1510
20. říj 2015

@keny123 držím pěsti! Třeba se tento měsíc poštěstí 😉

koncita
20. říj 2015

@simi1510 mě nejvic štve, že nevim, kde je zádrhel.....já jak nemám ve všem jasno, nejde všechno podle jasně daného plánu, tak je zle....o to hůř, že první kus se povedl hned 😠 😠

simi1510
20. říj 2015

@koncita to jsme dvě... začínám si říkat, kde je problém ☹ hlavně jak se říká, že nechráněný styk je nebezpečný a dělá se, že ženská otěhotní raz dva... ty už máš aspoň jedno za sebou viď... bych chtěla taky 🙂

simi1510
20. říj 2015

@lzii tak jsem cetla ze na tehotenske potize a jejich zmirneni je dobry zazvor 🙂

vapka
20. říj 2015

@simi1510 prodávají v lékárně zázvorová lízátka na těhu nevolnosti.... ale normál zázvor se může jen omezeně. Mě u prvního těhu ta lízátka moc nepomáhala.

simi1510
21. říj 2015

@vapka ja jen na co jsem vcera narazila pri cteni u jednoho fresh juice baru 😉 taky tam psali u mrkve, ze zvysuje muzskou plodnost, tak asi zacnu vic pouzivat v kuchyni mrkev 😀

lzii
autor
21. říj 2015

@simi1510 zkusim koupit , a jak chutnaji ? :D dá se to lizat ? :D

simi1510
21. říj 2015

@lzii ja to nezkousela :D

simi1510
21. říj 2015

Jako holky dneska mi je tak blbe jak snad nikdy jindy, kdyz jsem to mela. Se bojim jestli to bude takto hur a hur... Mam v sobe uz i 4 ascorutiny... A nijak moc účinek ☹

koncita
22. říj 2015

@simi1510 1DC 😒 ☹

vafle
22. říj 2015

Holky já si byla jistá že jsem těhu hned druhý den 🙂 brní mi prsa jako bych zapomněla nakojit 🙂 (vy co čekáte první nevíte co to je 🙂 ale určitě to poznáte brzy 🙂 ) hrozně mě bolí bradavky a mám takové naducané prsa 🙂 už od prvního dne po oplodnění. Jako příznak pms jsem nikdy nic s prsama neměla takže to bylo jasné i bez testu
@izii líztka jsem lízala v prvním těhu zvracela jsem od ráno do večera od 10 týdne do cca 25 bylo to hrozné ale svědčí to o dobře se vyvíjejícím miminku. Lízatka jsou výborné pomáhala mi hodně při cestování (existuje pak i trevl varianta, kterou používám pro syna když někam jedem) ale efekt je placebo. To zvracení je způsobené růstem hcg takže je třeba to vydržet. já skončila na pohotovosti s nataženým břišním svalem z toho zvracení a to pak teprve bylo něco zvracet jen v leže 🙂 Za výsledek to stojí

Strana