icon

Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?

lzii
27. srp 2015

Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc

pety91
15. říj 2015

Holky vy jste prdlý, každý den těhot. test,ale hlavně že vám to vychází. 🙂 🙂 🙂 🙂

simi1510
15. říj 2015

@lzii Tak to je krásné! Tak ať si hoooooooodně moc spokojená a máš toho nej chlapa pro život 😉

lzii
autor
16. říj 2015

@simi1510 meli jsme k sobe dlouhou cestu s prekazkami ve stylu agresivnie EX , ale ted už se zdá byt vsechno jak má byt , hlavne ze je na ceste prcek 🙂

keny123
16. říj 2015

@lzii kdy si mela ovu?víš?

simi1510
16. říj 2015

@lzii tak držím pěsti, ať to stále tak dál pokračuje a je jen krásně 😉

simi1510
16. říj 2015

@koncita a co vlastně ten Gynex? Cítíš nějaké zlepšení?

pety91
16. říj 2015

Gynex je směs nějakých přírodních látek

lzii
autor
16. říj 2015

@keny123 ano vim ovulace byla 19/9 viz foto
@simi1510 Dekuji snad bude , dneska je mi teda pekne zle , mam zapcu a už jsem musela jit do lekarny pro projimadlo :D (samo ze pro tehotne )

koncita
16. říj 2015

@simi1510 asi po týdnu užívání se mi šíleně pokazila pleť (neobvyklé, jindy se mi to stává až před MS v rámci PMS), že by udávané čištění organizmu? Potom mě asi dva dny hrozně bolela hlava (u kapiček píšou, že může dojít k přechodnému zhoršení potíží, je to prý dobré znamení toho, že tělo reaguje), takže jsem snížila dávkování, tak jak doporučují a potom už zase dobré, takže jsem zase zvýšila. Ale hlavně!!! jsem měla asi o 2 dny dřív ovulaci, což pro mě bylo příjemné překvapení, měla jsem totiž posledních několik cyklů děsně rozházených a ovulaci hrozně dlouho....takže věřím tomu, že Gynex v mém organizmu fakt něco dělá 😀 Já vím, víra tvá tě uzdraví, ale i kdyby to bylo placebo, tak je mi to fuk a jsem hodně zvědavá, kdy dostanu menses (jestli dostanu 😅), jestli se mi opravdu poupravil celý cyklus 😉

keny123
16. říj 2015

@lzii jo no jako ona je ovulace az tak další den po tom pozitivním ale zkratka mela i pozitivní ovu test a za 10 dní dušíka na těhu testu že? 🙂

simi1510
16. říj 2015

@koncita Už jsem ho objednala taky, kdyby náhodou, tak uvidíme, jak bude reagovat u mně 🙂 Já mám zhoršení pleti vždy před ovulací... takže jestli to bude pak ještě horší, tak potěš koště 😀

simi1510
16. říj 2015

@lzii Tak hlavně, aby to pomohlo a netrpíš 😉

koncita
16. říj 2015

@simi1510 no já teda doufám, že je to jenom dočasné.....vypadám jako puberťák 😅

simi1510
16. říj 2015

@koncita tak jestli to bude mít alespoň pozitivní účinek pak v tvorbě, tak čert to vem, viď? 🙂

koncita
16. říj 2015

@simi1510 to je jasný, klidně ať jsem poďobaná i na zadku, jen ať už se zadaří 😀

koncita
16. říj 2015

@simi1510 každopádně opět nemůžu vydržet se svojí netrpělivostí 😖 nejraději bych testovala už teď, magor 😅

simi1510
16. říj 2015

@koncita to je hrozný viď? Já stále přemýšlím, zda je možné, aby to vyšlo, když už dneska byla zas BT nižší (nebo jestli měla na to vliv včerejší oslava narozek, i když jen s malým množstvím alkoholu?). Říkám si, jestli je vážně ta BT nějak podstatná, když příznaky ovulace byly (k MS to určo nebylo, ta bude až za cca 2 týdny), k tomu odpovídal případně i čípek a hlen... :-/

koncita
16. říj 2015

@simi1510 já bych BT absolutně nemohla měřit, s mým spánkovým režimem a obecně chronickým nadměrným močením v noci, kdy běžně vstávám tak 5x za noc a jsem tak 10x vzhůru...navíc každej den se trochu jindy vzbudí malej....no prostě u mě k ničemu. Jediný, v čem se možná malinko orientuju je hlen, ovšem ten žádoucí mívám vždy ještě pár dní před ovulací 😅, no a čípek ten snad ani nevím, kde hledat 😀 😀

simi1510
16. říj 2015

@koncita já právě to zkoušela a taky nevím úplně viď... Tak se na to vykašlu a buď to bude a nebo nebude ...Ale přeci nebudou příznaky jen tak, že? 😀 MS si taky vždy dorazí mrcha.... 😀

lzii
autor
16. říj 2015

@keny123 no den na to jsme to jeste radeji 2x pojistili a zkusili tu prstikovu metodu jak o ni tady hodne zen mluvilo ... a vyslo to !!! 🙂

@simi1510 Tak hlasim ze neco malo - hodne malo slo ,ale jinak nic moc , davam dalsi mirnou davku Lactulose Al ... doufám ze už se vycistim ... jsem jak balon :(

simi1510
16. říj 2015

@lzii člověka většinou i prožene, když si dává skleničku teplé vody s citronem ...

lzii
autor
16. říj 2015

@simi1510 na mě nezabírá ani jablečný most a švestky zapite mlékem

simi1510
16. říj 2015

@lzii tak snad lékárna zabere 😉 a jak se cítíme? Na mě přišla nějaká pak malátnost a nevím, zda jen blbý tlak a nebo třeba...? ale zas by to bylo moc brzy a nechci si to připouštět jako minulý měsíc...

lzii
autor
18. říj 2015

@simi1510 na me padly nevolnosti jak z ucebnic :D Dneska jsem treba ucitila pritovu vonavku a musela jsem se jit ihned vyblit , vcera jsem zase prospala pul dne , den predtim jsem problila cely den .. je tokazdy den jiny ,ale bohuzel ne lepsi :D Takzetehulkovani v plnem proudu 😉 jen doufám ze se male/ malemu dari dobre kdyz me tak zlobi :D

keny123
18. říj 2015

@lzii říká se že mimčovi se daří nejlíp když je mamince špatně 😉

lzii
autor
18. říj 2015

@keny123 Snad más pravdu 🙂 nemuzu se dockat kontroly 3/11 🙂 pritel pujde semnou (je zvedavej a srdicko) a to už by mi MUDr mohla delat utz pres brisko a ne vaginalne , ne ?? 🙂

keny123
18. říj 2015

@lzii nene ten je ještě vaginálně....přítele vezmi až příště na screening v 12-13tt 😉

simi1510
18. říj 2015

@lzii a jak se říká - příznaky nastanou hned, jakmile se dozvíš od lékaře, že to tak je 😀

vapka
18. říj 2015

@simi1510 no, já u prvního nevěděla, že jsem těhu a říkala jsem si, že mám asi střevní chřipku. Pak to trvalo dlouho a já byla těhule, no a ted mi bylo zle už před pozitivním testem..... jak přes kopírák....

simi1510
18. říj 2015

@vapka však jo, ale že jak se to snaží pak svést na tu naší ženskou psychiku atp. 😉

Strana