icon

Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?

lzii
27. srp 2015

Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc

lzii
autor
1. říj 2015

HCG 61,7 😉 TAKŽEEE ??

irennn
1. říj 2015

@lzii potichu gratuluji, hlavně se raduj opatrně, je to opravdu strašně nízké a takto v začátku.... No prostě opatruj se a uvidíš

somalicats
1. říj 2015

@lzii Takovou hodnotu jsem měla s druhou dcerou 32 DC. Takže tichá gratulace a držím palce, ať se udrží 🙂

lzii
autor
1. říj 2015

@irennn v utery jdu na kotrolni naber tak do te doby , potichá radost

lzii
autor
1. říj 2015

@somalicats dekujuu

loc
1. říj 2015

@lzii wow, mooc gratuluju, je tam krasna carka a hcg 61 takhle zkraje, parada 🙂 . Takze clostik zabral 🙂 super!

lzii
autor
1. říj 2015

@loc tenhle mesic to byl jen s listovkou , clostik byl 3mes predtim , ale povedlo se a to je hlavni . S pritelem jsme zkusili prstikovou metodu tak treba i to ma uspech

loc
1. říj 2015

@lzii jj, ja vim, pamatuju, zes psala, ze ted vynechavate. Ale hezky ti nahodil cyklus a k otehotneni urcite pomohl 🙂 . Gratuluju a hlavne se nestresuj, vse jiste bude ok 😉

lzii
autor
1. říj 2015

@loc nestresuji se, jsem naopak stastna jako blecha 🙂 už jsem videla na utz malou 1mm bublinku tak jsem se do ni zamilovala 🙂 Ted aby vse slo jak ma 🙂

loc
1. říj 2015

@lzii Tak to je fajn, uzivej si radost, vzdyt si to po tech mesicich zaslouzis 😉 a partner taky 🙂. tys uz byla na utz a byla tam dutinka? To je parada 🙂 .

vapka
1. říj 2015

@lzii moc moc moc gratuluju 😀

lzii
autor
2. říj 2015

Ano byla , hned vcera a dnes ráno caka silnejsi 🙂 Tesíme se moc 🙂

simi1510
2. říj 2015

@lzii tiše gratuluji a ať nejsou komplikace a problémy 😉

lzii
autor
2. říj 2015

@simi1510 děkuji moc 🙂 snad vse bude jak ma 🙂

simi1510
2. říj 2015

@lzii držím pěsti! 😉

dominikaamichal
5. říj 2015

Ahoj test mám negativní ale mam dost příznaků, neustálé bolesti v podbřišku až nevolnosti, únava bolest hlavy, jim casteji a mentruace pred mesicem byla slaba trvala jen 3 dny a jindy jsme ji mela 6 dni v kuse... Zhruba za 4 dny se mi má dostavit menstruace tak uvidíme no. Ráda bych věděla vaše názory a rady co dal?!

shine2015
5. říj 2015

@dominikaamichal pokud mas test negativní tak bych se neradovala....příznaky mas podle mě v hlavě, protože hCG není v krvi nebo určité není v takové koncentraci aby ti bylo špatně a měla jsi příznaky ....
Hodně štěstí a ať se brzy zadari....

koncita
8. říj 2015

@simi1510 ahoj 🙂 tak jak holka, hlídáš ovulaci? 😉 jak jsi na tom?

simi1510
8. říj 2015

@koncita jako koukám... ale říkám si, zda není lepší to nechat náhodě... Včera jsem byla u přítele, vrátili jsme se z večeře, v 22h zhasnul a že jde spát, že ho bolí hlava... tímto způsobem to nepůjde... 😀 co ty? Úkoluješ svého? 🙂

koncita
9. říj 2015

@simi1510 jestli se to dá nazvat úkolováním, tak ano, úkoluju 😀 Užívám tento cyklus poprvé Gynex, tak se nechám překvapit, ale snažím se myslet pozitivně, prostě to vyjde teď nebo jindy, ale věřím, že vyjde 🙂

simi1510
9. říj 2015

@koncita tak držím pěsti, ať to vyjde v dobu, kdy to vyjít má 🙂 Já začala teď s tréninky na zpevnění těla a i snížení váhy, tak uvidíme, zda to tomu taky třeba nějak pomůže 🙂

simi1510
14. říj 2015

@koncita tak jak to jde? Včera byl přítel zaúkolován a dneska mě tak začalo chytat břicho, tak jestli se odhadlo dobře? ... Uvidíme 🙂

simi1510
14. říj 2015

@lzii jak pokračuješ? 🙂

koncita
15. říj 2015

@simi1510 až včera jo? 😀 my už máme brigádu dávno za sebou 😀 a teď už jenom čekám...... 😕

koncita
15. říj 2015

@simi1510 jsem fakt zvědavá, držím palečky, jestli jsi měla ovulační bolesti, tak jste to měli načasovaný parádně 😉

lzii
autor
15. říj 2015

@simi1510 ahoj , zacala jsem 7tt a co se tyka priznaku tak je mi stridave teplo a zima , jsem vecne unavena , boli me prsa ze nemuzu nosit ani podpsenku :D takze jsem rada za tohle pocasi ze ikdyz nekam jdu bez podporsenky tak mam mikču :D a na kontrolu jdeme az 3/11 .. co ty ??

simi1510
15. říj 2015

@koncita ono už jako minulý týden jsme na tom začali, ale to asi až teď bylo nejlépe načasované. V tomto týdnu jsme spolu ani moc nebyli, tak uvidíme no... Vypadalo to tak, nehledě na hroznou bolest pak v zádech a ráno jsem zkoušela měřit zase BT a byla 37, den před 36,8-36,9... tak se necháme překvapit 🙂

Tak držím palečky, abyste i vy zaseli správně 🙂

simi1510
15. říj 2015

@lzii Tak držím palečky, ať to pokračuje správně a hlavně ve zdraví! 🙂 já si teď zas budu muset pár týdnů počkat, jestli to vyšlo nebo nevyšlo no... tak uvidíme, ale dal by mi nejhezčí dárek k narozkám, kdyby jo 🙂

lzii
autor
15. říj 2015

@simi1510 to verim 🙂 já to mela jako dárek k svátku :D a 2 dny zpět jsme se zasnoubili 🙂 takze ted je v poradi svatba 🙂

lzii
autor
15. říj 2015

@simi1510 jinak co se tyka testu tak krásne silily 🙂 ted už teda nedelam ,ale tady mas foto pro poteseni 🙂
P.s- dokonce i ovulacni test mi ukazal graviditu viz podledni dva (zelene)

Strana