Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?
Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc
@lzii Takovou hodnotu jsem měla s druhou dcerou 32 DC. Takže tichá gratulace a držím palce, ať se udrží 🙂
@somalicats dekujuu
Ahoj test mám negativní ale mam dost příznaků, neustálé bolesti v podbřišku až nevolnosti, únava bolest hlavy, jim casteji a mentruace pred mesicem byla slaba trvala jen 3 dny a jindy jsme ji mela 6 dni v kuse... Zhruba za 4 dny se mi má dostavit menstruace tak uvidíme no. Ráda bych věděla vaše názory a rady co dal?!
@dominikaamichal pokud mas test negativní tak bych se neradovala....příznaky mas podle mě v hlavě, protože hCG není v krvi nebo určité není v takové koncentraci aby ti bylo špatně a měla jsi příznaky ....
Hodně štěstí a ať se brzy zadari....
@simi1510 ahoj , zacala jsem 7tt a co se tyka priznaku tak je mi stridave teplo a zima , jsem vecne unavena , boli me prsa ze nemuzu nosit ani podpsenku :D takze jsem rada za tohle pocasi ze ikdyz nekam jdu bez podporsenky tak mam mikču :D a na kontrolu jdeme az 3/11 .. co ty ??
@koncita ono už jako minulý týden jsme na tom začali, ale to asi až teď bylo nejlépe načasované. V tomto týdnu jsme spolu ani moc nebyli, tak uvidíme no... Vypadalo to tak, nehledě na hroznou bolest pak v zádech a ráno jsem zkoušela měřit zase BT a byla 37, den před 36,8-36,9... tak se necháme překvapit 🙂
Tak držím palečky, abyste i vy zaseli správně 🙂

HCG 61,7 😉 TAKŽEEE ??