Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?
Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc
@lzii MS máš dostat za 2 dny že?To ještě může být brzo na test.Jak jsem už psala,u dcery jsem měla v den očekáváné MS skoro neviditelnou čárku.Takže neztrácej naději,a další test si udělej,až v den MS,nebo až ti vynechá 😉
@andrrriiik test už delat nebudu , pujdu na test krve pri 1dni meškání mrchy tzn ve čtvrtek a uvidí se 🙂
@lzii No to bude úplně nejjistější.Tak ti přeju,ať je pozitivní 😉
@andrrriiik díky moc, dám vědět jak dopadl
Ahojky holky otazka mela sem.pohlavni styk s pritelem 3dny pred plodnyma dnama a nedali sme si pozor myslite ze muzu byt tehu zatim priznaky zadny jen hustejsi vytok a zizen a unavena jsem. Co myslite dekuju 😉
Otěhotnět se snažím několik let. Asi po 4 letech jsem na sobě bez jakýchkoliv testů zvládla poznat ovulaci. Nečetla jsem celou diskuzi, takže nevím jak dlouho se snažíš, ale pokud krátce. Vůbec bych to neřešila. Já měla ovulaci 21.8., kdy bylo provedeno IVF a 26.8. jsem byla na ET kompaktní moruly, dnes jsem 6. den po ET a 11. den po OPU. Po několika špatných zkušenostech nejsem nakloněna zbytečnému stresování během testování, ikdyž už by něco mohlo být vidět cca za 2-3 dny, počkám až do odběrů, které mám 13. den po ET. Každopádně výrobci těhotenských testů deklarují, že už 7-.8. den po početí může detekovat těhotenství, ale když si najdeš tabulku v jaké době je možné rozmezí HCG zjístíš, že mnohdy ani 14. den nemusí být na testu vidět. Ale přeji hodně úspěchů - třeba to vyšlo.
@veronikav31 Já si nemyslím, že jsem výjimka. Negramotných nás zase tak moc není, aby si to nedokázaly vyčíst. A nevěřím, že holky, které chtějí plánovaně otěhotnět, tak jen frčí jak králíci bez rozmyslu. Takto bych je zase nepodceňovala....
@rybamrazena Hele, nebudu se s tebou přít, ale už se nějakou dobu pohybuji na netu, na diskuzích ohledně otěhotnění, plodnosti, apd., takže ti s klidným svědomím můžu říct, že spoustu holek nic neví o plodných-neplodných dnech, zjišťování ovulace, o ovulaci, někdy něco slyšely, ale to je tak všechno. Nikoho nepodceňuji, jen vím jak to je. Plánovat si můžeš co chceš, ale když se nedaří tak se nedaří, plodné neplodné dny. Krom toho, je hodně žen co otěhotní mimo plodné dny a málo jich zrovna není
@ttm Ale jde, protože spermie si na vajíčko počkají i několik dnů. krom toho ovulace může být hned po MS, 4.dc, 5.dc. A znám opravdu dost holek co otěhotnělo mimo plodné dny a ovulace ví kdy proběhla, protože chodily do caru
@gebymaruska teda to té obdivuji , ze počkas až na krev....mam první dítě na první pokus po Ivf , 5 den po transferu uz byla silna čárka na testu .... Druhé a třetí těhotenství spontanne přirozené a uz 8 den tlustice na testu. Já bych klidně uz zítra testik udělala .... Třeba budeš mile překvapena 🙂
@irenn Upřímně jsem to včera odpoledne nevydržela a prohledala byt, kde mám nějaký těhotenský test. 🙂 Zatím tomu nedávám moc šancí, ale něco se tam rýsuje, tak uvidím.
Holky tak já nic, dnes jsem to dostala a tzn 1dc, další nadějný měsíc započal
Ale jednou se nám to podaří 🙂 Hlavu vzhůru.
Teď spíš přemýšlím,
3 cykly jsme se bez hormonů snažili a nic - ani jsem to neřešila.
Další 3cykly clostilbegyt zabral ale nevyšlo to, do toho jsem brala utrogestan a taky nic.
Tak teď přemýšlím že hodím všechnu chemii a testy do háje a zkusíme to bez toho aniž bych věděla kdy ovulace byla a tím pádem bych bych nepočítala dny po a nemyslela na to.
Nebo vezmu poslední pilulky clostilbegytu a jít na pregnyl.
Poradte prosiiim
@lzii ahoj,v prvni rade me mrzi ze to tentokrat nevyslo.Tak snad pristi mesic.🙂 Co se tyce me tak ja bych nebrala nic co by nebylo zivotne dulezite.Pokud ti zjistili nejake onemocneni pripadne velky nedostatek nejakeho hormonu tak samozrejme prasky brat ale jinak si myslim,ze telo nejak funguje a chemie navic ten zabehnuty ,,stroj,, akorat mate.Nejsem lekar a nikomu to nenutim je to jen muj nazor a jeste jsem nasla jednu radu pro snazilky: http://www.rodina.cz/clanek3050.htm
Je to dost intimni a ja sama nevim jestli byla nahoda ze jsem otehotnela po vyzkouseni tohodle.🙂
Dobry vecer chci se zeptat mela jsem pohlavni styk pred tydnem dva dny po sobe bez ochrany a nedali sme si pozor. A bylo to 3dny pred myma plodnyma dnama zatim necitim nic jen trosku vic vytok a obcas zapichnuti v podbrisku mam zizen a jsem skoro porad unavena. Menstruaci bych mela dostat za tyden jinak jiny priznaky nepozoruju.Je mozny ze jsem tehu?a kdy si udelat test? Dekuji
@nemamjmeno ano možné to je.test v den vynechané ms.
@keny123 moc dekuju ☺
Holky loučím se s Vami a MK. Dnes mi dost jasne rekl muj lékař, že se mam už vy***t na OVU testy, na ruzny "babsky" rady a nedejboze mereni teploty. Je to pry v hlavě. Vsechny testy mame OK, tak prej mejte sex a hlavne sex pro pozitek a ne stylem "tato pojd je ovulace, strikni to do me"...Ja si sama uvedomuju, ze ziju jen ovulaci, modrym konikem, muj google uz nezna jiny hledany text nez "jak otěhotnět"..takze jdu se od toho dobrovolne odriznout a jdu si to uzivat a radovat se ze zivota 🙂 Mejte se krasne a preji spoustu hezkyho 🙂
Myslím, že takhle brzo by to nepoznala ani gynekoložka... ale nejsem doktor, zkus se zeptat odborníka...🙂
Holky, jsem 13DC , byla jsem dneska na folikulometrii ( už neberu zade stimulátory - hormony) a žadný folikul tam nebyl videt ... Máte některá zkušenost ?? Mám strach , aby z toho nebyly anovulační cykly :(
ano, je to možné, stalo se mi to samé ...

@rybamrazena Řeknu to asi takto, spoustu holek ani neví kdy má ovulaci, ani jak ji zjišťovat, to, že to víš ty tak jsi výjimka. Nepřu se s tebou zda je mocnější věda nebo příroda. Jen jsem napsala svůj názor, že u většiny holek zjišťovat těhu takto brzo je blbost, protože těhu testy jsou většinou negativní. Každé přeji, aby našla // a bylo to v pořádku. Při prvním těhu jsem neměla pozitivní těhotenský test ani týden po zpoždění MS, až mi těhu potvrdila Dr. ultrazvukem, žádné příznaky, nic nebylo.