icon

Je možné odhalit těhotenství už 8. den po oplodnění?

lzii
27. srp 2015

Zdravím, zajímalo by mě zda je možné odhalit těhotenství už 8 dpo... Jsem 23DC (MS mám pravidelnou) a ovulace byla 19/8.
Pobolívá mě podbřišek, až jakoby pálí a brní...Mám udělat test ještě dnes nebo počkat do rána ?
Díky moc

lzii
autor
15. zář 2015

Ty jo to snad ne , ale spis me zarazi ze na ultrazvuku nebylo nic videt a ovu testy mi ukazuji od vecerjska tohle ???

lzii
autor
16. zář 2015

co si myslite o tomhle ?

simi1510
16. zář 2015

Ahoj,

o miminko jsme se s přítelem nijak nesnažili (do té doby jsme měli chráněný sex, popř. přerušovaný sex - ale kdyby se to stalo, tak by to ani nevadilo), ale přítel se rozhodl, že 10.9. bude nechráněný sex a vypadá to +- že v době ovulace. Od té doby cítím občasné píchání v podbřišku, jsem unavenější, malátnější a včera mě přepadl i obrovský hlad večer, ačkoliv jsem během dne jedla více. Dneska mám i nafouklé nějak břicho a na záchod člověk chodí častěji, co mi tak přijde. První den poslední menstruace byl 22.8.2015, délka cyklu (minule) nejkratší 27 dní, nejdelší (předtím) 35 dní - tudíž nejsem tak úplně schopna říct, kdy MS čekám. Kdyby podle toho posledního, tak by musela přijít dnes. I když je to brzy, zkoušela jsem TT od Pepina (citlivost 10) a je negativní. Je možné, že se to případně mohlo povést hned? Díky za infa a zkušenosti.

koncita
16. zář 2015

@simi1510 ani tak nezáleží, kdy to máš dostat, ale kolikátý den jsi po ovulaci - tedy po oplodňujícím sexu. Jestliže jste se trefili toho 10.9. do plodného dne, byla bys dnes teprve 6DPO, to je na pozitivní test hodně brzo. Zkus až tak 12,13DPO nejdřív (jestli vydržíš 😀 já to znám 🙂 ), to už by tam mohlo něco být...

simi1510
16. zář 2015

@koncita ty příznaky před ovulací poznám, že tak dva dny "křeče" v podbřišku a pak to přejde... takže by to tam mělo vycházet. BT ani nic podobného jsem nevedla, nebyl ani důvod. A většinou pak týden, dva týdny na to přišla MS... ale teď se nejsem jistá ničím a říkala jsem si, je ve mně zvláštní pocit, tak to zkusím. Tak uvidíme co dál. Jsem byla domluvená i ve fitku s trenérem na intenzivním cvičení zaměřeným na redukci váhy... Jsem říkala, že si to přítel uměl vybrat 😀

koncita
16. zář 2015

@simi1510 tak testni za pár dní a bude jasno 🙂

simi1510
16. zář 2015

@koncita jj, by mi to asi nedalo, když se nebude objevovat ani MS 🙂 ale byl by to úžasný dárek k mým narozeninám pak 🙂

koncita
16. zář 2015

@simi1510 tak držím palce 😉 ps: máme stejný cyklus, akorát my se už cíleně snažíme, taky jsem dnes 6DPO, taky vím, že je na test brzy a taky musím počkat 😉 Dáme si vědět třeba v pondělí? 😀

simi1510
16. zář 2015

@koncita můžeme to zkusit a jinak děkuju! 😉 Já říkala příteli, že bych chtěla mimi, ale říkal, že chce taky, ale časem. Že když nemáme ještě pořádně podmínky pro založení rodiny (ještě stále spolu nebydlíme trvale), tak že počkáme, tak jsem se s tím srovnala a říkala si, nevěš hlavu. A pak když je člověku pod psa, se rozhodl pro nevyjetí ven a bylo. A pak mě jen blesklo - vždyť je taková pravděpodobnost pro to, aby z toho "někdo" vznikl. 🙂 Tak uvidíme, držím palečky taky! 😉 P.S. to čekání je svým způsobem nejhorší, že? Já jsem ještě taková, že nesnáším, když nevím, na čem jsem 😀

koncita
16. zář 2015

@simi1510 jj, to čekání je nejhorší 😀

marketa11112
16. zář 2015

ja o svém tehotenstvi vedela na 100% 10 dni od poceti... uz dva dny jsem mela divny pocit, a test 10. den byl pozitivni...

simi1510
16. zář 2015

@marketa11112 tak já své tělo nějak znám a přijde mi, že dělá teď podivné "kotrmelce" ... ale na druhou stranu si nechci dělat naděje případně zbytečně 😉 . Něco mi říká, že to vyjít mohlo, ale zatím žádné potvrzení není 😒 Uvidíme za pár dní, zda se to změní 🙂

simi1510
17. zář 2015

Tak dneska nějak přestávám věřit v to, že by se to povedlo... Na první termín (nejkratší cyklus) to zatím sice nepřišlo, ale nevím 😒 Přitom zjišťuji, že bych si to tak přála. A s přítelem máme 23. další měsíc spolu ... by to byl i hezký dárek pro něj...

lzii
autor
17. zář 2015

Co můj problém s ovulaci?

villetta
17. zář 2015
Uživatel villetta je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od villetta.

Holky může se stát, že by mohla kamarádka otěhotnět ihned po vysazení HA? Nedostala 12 dní menstruaci, ale test je negativní zatím :(

luciebx
17. zář 2015

@lzii ahoj.. ani jeden z tvych testu neni pozitivni.. bohuzel... carky musi byt stejne silne... a pokud si na utz nemela nic. tak se asi jedna ze neovulujes.. bohuzel

lzii
autor
17. zář 2015

@luciebx brala jsem clostilbegyt, a ten mi delal krasnou ovulaci ,a tenhle mesic kdy neberu zadne hormony tak mam už 3 dny takove testy ... dneska 15Dc a mam uplne stejny test jako v redchozich dnech - carka tam je ,ale slaba.. hormony meli prece ovulaci nahodit ne ??

luciebx
17. zář 2015

@lzii jj to meli ale clostik by se mel brat 3 mesice ne. Po jednom cyklu to asi moc neudela.

loc
17. zář 2015

@lzii A na te folikulometrii nebyl videt zadny dominantni folikul? Tj. folikul, ktery je vetsi nez ostatni... Ten by mel byt videt jiz na zacatku cyklu a z nej pak vzejde to vajicko. Pokud tam nic takoveho nebylo, pravdepodobne ovulka tento mesic nebude. Je mozne, ze po nahlem vysazeni clostilbegytu zkratka tvoje telo nevyprodukovalo dostatek hormonu, aby doslo k ovulaci. Ty ovulacni testy bohuzel nemusi znamenat, ze ovulka prijde, pomoci nich se meri hodnota LH (luteinizacniho hormonu), ktery se v malych davkach vylucuje po celou dobu cyklu ( proto ta slaba carka na ovu testech) a tesne pred ovulaci jeho hodnota nahle na kratkou dobu stoupne a pak se zase snizi ( na ovu testu stejne silna nebo silnejsi testovaci carka nez kontrolni). A co ti tvuj gynekolog rekl ohledne tech hormonu, co jsi uzivala a vysadila? To on ti je predepsal a pak doporucil vysadit nebo to bylo tve rozhodnuti bez konzultace s nim? Da se s nim diskutovat, dobre poradi? Protoze pokud ne, nevim, jestli by nestalo za to zmenit gynekologa...

lzii
autor
18. zář 2015

@loc nebylo tam vidět vůbec nic... Žádný folikul. Clostilbegyt mi dala gynekolozka a říkala že po 3 měs užívání by měla být pauza 3-6mes. Napsala mi je ona sama, je perfektní doktorka na všem se sní dá domluvit. Ale mrzí mě že je mi tenhle měsíc snažení k ničemu jelikož jsem na neschopence a je pro mě důležitý každý den... Bt se mi držela kolem 36,4-36,6 a dnes ráno byla 36,2 a ovu stejně nikde, jen mě píchá v místě vaječníku

loc
18. zář 2015

@lzii tak to tenhle mesic ovu s nejvetsi pravdepodobnosti nebude 😢 . A ten clostilbegyt jsi ty 3 mesice brala? Zkratka kazda jsme jina a nase tela reaguji jinak... A co ti tva gynekolozka rikala na to, ze po vysazeni neni ovu? Je to bezne? Myslim, ze by stalo za to se s ni poradne poradit, zda to nechat jeste nejakou dobu na prirode nebo nejak zasahnout. Ptej se ji na vsechno, co te zajima, pokud ji duverujes, rad se o tom hlavne s ni. A drzim palce, urcite se brzo dockas, chapu, ze to musi byt otrava a taky deprimujici, ale za ten vysledek to stoji 😉

simi1510
18. zář 2015

@koncita Ahojky, nějaká změna u tebe zatím proběhla?

lzii
autor
18. zář 2015

@loc jo jo , 3 mesice jsem clostil brala , na anovulacni cyklus mi nerekla nic jen se tak podivala zvlastne .
jako je to rodina znama takze se ji ptam opravdu na vsechno , resim s ni kazdy problem a jsem u ni kazdy tyden :D setricka už se nemusi ani ptat na moje jmeno , vi o co jde a co potrebuji :D
ale ted ráno jsem si delala ovu test a carecka zesilila. poboliva me na levem vajecniku kde by mela byt ovu .. ale kdo vi...Co ty na to ?

koncita
18. zář 2015

@simi1510 vůbec žádná, samozřejmě jsem to nevydržela a jako šílenec jsem dnes ráno, takže 8DC testovala, no samo, že tam nic nebylo 😀
A ty?

simi1510
18. zář 2015

@koncita právě mně taky ne, ale nic... Ráno jsem si pak říkala, že buď je brzy stále a nebo nic nebude. O nic nejde, že, když jsme jen spolu a nejsme manželé ještě a nevím ani co to bylo u něj za popud, že prostě najednou to zkusil se nechránit. Věděl ale, že kdyby náhodou, nebudu už protestovat.

Nejspíš mi z toho už i hrabe, že jako bych najednou slyšela něco, co říká "neodepisuj mně ještě". Včera mi ani už nic nebylo, žádné příznaky... ale po tom co už na to nemyslím, tak při foukání vlasů se mi udělalo hrozně blbě, zvedl se mi žaludek... Tak vážně nevím 😀 Ale první termín MS zatím nic, tak teď buď víkend a nebo pak úterý.

Je to možný? 😀 Měla jsem ale za to, že své tělo znám dost dobře a předtuchy popř. vnitřní pocity u mně vždy fungovaly - např. u zkoušek - co dám a co ne, že budu zkoušená, nebo i u pohovoru jsem věděla, že mě nakonec vezmou.

koncita
18. zář 2015

@simi1510 Ono je to asi dobře, kdyby si tohle mohl každý naplánovat jak se mu zlíbí, nebylo by to ono 😉
Člověk míní a život mění ... 🙂

simi1510
18. zář 2015

@koncita Tak ono mně překvapilo na jednu stranu, že to udělal. Netušila jsem, že to jeho časem nastalo zrovna v tu chvíli 🙂 Ale tak uvidíme no. Spíš jsem chtěla říct, že nejsem ta, která by se nějak snažila o dítě a měla si vsugerovávat, hlídat každou ovulaci a sex v ten den.... Pokud se to v ten den mělo stát, tak budu ráda, o tom žádná. 🙂 Ráda bych jen věděla, na čem jsem no 😉

koncita
18. zář 2015

@simi1510 To chápu, ta nejistota je děsná 🙂

simi1510
18. zář 2015

@koncita tak další pokus neděle/pondělí? 😀

koncita
18. zář 2015

@simi1510 haha, myslíš, že když jsem nevydržela a testovala dneska, že jako zítra vydržím jo? 😀 😀

Strana