Je možné otěhotnění při použití kondomu a ubrousku?
ahojte, s pritelem jsme meli chraneny PS. ale jak kondom sundal tak si zbytek utrel ubrouskem ale nevim jestli spravne a pak to o me otiral, pres kalhotky ktere byly vlhky a hrozne tenky takovy ten plavkovy tenky material a sice je mala sance mozna nulova na tehotenstvi protoze spermie nevydrzi dlouho na vzduchu ale mam spozdeni 3 dny tak se chci zeptat jestli je mozny aby se tam nejaka ta mrska dostala miminko neplanujeme takze jsem nervozni... tak chci vedet co si o tom myslite
@anickakyticka Z toho že se ti otíral o kalhotky neotěhotníš. Takže pokud nedošlo k nějaké chybě, například že kondom praskl, tak si myslím, že těhotná nejsi. Jestli jsi z toho nervózní a chceš mít jistotu, udělej si těhotenský test.
@anickakyticka Z toho že se ti otíral o kalhotky neotěhotníš. Takže pokud nedošlo k nějaké chybě, například že kondom praskl, tak si myslím, že těhotná nejsi. Jestli jsi z toho nervózní a chceš mít jistotu, udělej si těhotenský test.
@jaja01k dobre dekuji tak snad z toho nic nebude, tehotensky test si delat nebudu az bych mela nejaky priznaky vzdy kdyz jsem delala ukazalo mi to falesny duchy a byla jsem z toho be stresu.
@jaja01k dobre dekuji tak snad z toho nic nebude, tehotensky test si delat nebudu az bych mela nejaky priznaky vzdy kdyz jsem delala ukazalo mi to falesny duchy a byla jsem z toho be stresu.
@anickakyticka tak příznaky nemusí bejt zašla bych na krev ale zpoždění Ms někdy hold v životě přijde bez důvodu
@anickakyticka tak příznaky nemusí bejt zašla bych na krev ale zpoždění Ms někdy hold v životě přijde bez důvodu
@anonym_c2a082 nemyslim jsi ze jsem tehotna priznaky uz bych nejaky mela halvne bych byla unavena
To je dotaz jak z Bravíčka... 😂
@anonym_c2a082 nemyslim jsi ze jsem tehotna priznaky uz bych nejaky mela halvne bych byla unavena
@anickakyticka Nechci tě strašit, ale spoustu těhotenství je bezpříznakových, já neměla žádné krom vynechané menstruace 😃 ale tím, že se ti otíral o kalhotky pochybuju že bys otěhotněla, ale test je jistota
@anickakyticka Nechci tě strašit, ale spoustu těhotenství je bezpříznakových, já neměla žádné krom vynechané menstruace 😃 ale tím, že se ti otíral o kalhotky pochybuju že bys otěhotněla, ale test je jistota
@orangutan123 pockam dva dny a zkusim test, ale dnes sem hodne jedla a jsem nafoukla takze si myslim ze zitra rano to dostanu
V tuhle dobu by test byl pravděpodobně zjevně pozitivní. Takže bych si ho v klidu udělala. Nejspíš důvodem posunu je stres z možného otěhotnění.
Nebyla jsi těhotná po vteřinovém styku jako nevimjak_, nejsi těhotná ani v příběhu po otěru penisu do zvlhlých kalhotek jako anickakyticka. Že ti není ze sebe samé trapně...
Tak ptá se, jestli je těhotná, ale určitě ví, že by byla unavená.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tak to teda fakt nemyslím, že bys po tom otěhotněla. Když už, tak během sexu, ale z toho, co popisuješ, opravdu ne.
Nebyla jsi těhotná po vteřinovém styku jako nevimjak_, nejsi těhotná ani v příběhu po otěru penisu do zvlhlých kalhotek jako anickakyticka. Že ti není ze sebe samé trapně...
@miryp ??? pardon?

@anickakyticka a prsa me boli mam chute jako vzdy pred ms ale brdavaky me neboli ani nejsou nejak citlive jsou normalni jako vzdy pred ms