icon

Je možné otěhotnění při použití kondomu a ubrousku?

anickakyticka
10. srp 2025

ahojte, s pritelem jsme meli chraneny PS. ale jak kondom sundal tak si zbytek utrel ubrouskem ale nevim jestli spravne a pak to o me otiral, pres kalhotky ktere byly vlhky a hrozne tenky takovy ten plavkovy tenky material a sice je mala sance mozna nulova na tehotenstvi protoze spermie nevydrzi dlouho na vzduchu ale mam spozdeni 3 dny tak se chci zeptat jestli je mozny aby se tam nejaka ta mrska dostala miminko neplanujeme takze jsem nervozni... tak chci vedet co si o tom myslite

anickakyticka
autor
10. srp 2025

@anickakyticka a prsa me boli mam chute jako vzdy pred ms ale brdavaky me neboli ani nejsou nejak citlive jsou normalni jako vzdy pred ms

jaja01k
10. srp 2025

@anickakyticka Z toho že se ti otíral o kalhotky neotěhotníš. Takže pokud nedošlo k nějaké chybě, například že kondom praskl, tak si myslím, že těhotná nejsi. Jestli jsi z toho nervózní a chceš mít jistotu, udělej si těhotenský test.

anickakyticka
autor
10. srp 2025
@jaja01k

@anickakyticka Z toho že se ti otíral o kalhotky neotěhotníš. Takže pokud nedošlo k nějaké chybě, například že kondom praskl, tak si myslím, že těhotná nejsi. Jestli jsi z toho nervózní a chceš mít jistotu, udělej si těhotenský test.

@jaja01k dobre dekuji tak snad z toho nic nebude, tehotensky test si delat nebudu az bych mela nejaky priznaky vzdy kdyz jsem delala ukazalo mi to falesny duchy a byla jsem z toho be stresu.

anonym_c2a082
10. srp 2025
@anickakyticka

@jaja01k dobre dekuji tak snad z toho nic nebude, tehotensky test si delat nebudu az bych mela nejaky priznaky vzdy kdyz jsem delala ukazalo mi to falesny duchy a byla jsem z toho be stresu.

@anickakyticka tak příznaky nemusí bejt zašla bych na krev ale zpoždění Ms někdy hold v životě přijde bez důvodu

anickakyticka
autor
10. srp 2025
@anonym_c2a082

@anickakyticka tak příznaky nemusí bejt zašla bych na krev ale zpoždění Ms někdy hold v životě přijde bez důvodu

@anonym_c2a082 nemyslim jsi ze jsem tehotna priznaky uz bych nejaky mela halvne bych byla unavena

anonym_f417fe
10. srp 2025

To je dotaz jak z Bravíčka... 😂

orangutan123
10. srp 2025
@anickakyticka

@anonym_c2a082 nemyslim jsi ze jsem tehotna priznaky uz bych nejaky mela halvne bych byla unavena

@anickakyticka Nechci tě strašit, ale spoustu těhotenství je bezpříznakových, já neměla žádné krom vynechané menstruace 😃 ale tím, že se ti otíral o kalhotky pochybuju že bys otěhotněla, ale test je jistota

anickakyticka
autor
10. srp 2025
@orangutan123

@anickakyticka Nechci tě strašit, ale spoustu těhotenství je bezpříznakových, já neměla žádné krom vynechané menstruace 😃 ale tím, že se ti otíral o kalhotky pochybuju že bys otěhotněla, ale test je jistota

@orangutan123 pockam dva dny a zkusim test, ale dnes sem hodne jedla a jsem nafoukla takze si myslim ze zitra rano to dostanu

ada22
11. srp 2025

V tuhle dobu by test byl pravděpodobně zjevně pozitivní. Takže bych si ho v klidu udělala. Nejspíš důvodem posunu je stres z možného otěhotnění.

miryp
11. srp 2025

Nebyla jsi těhotná po vteřinovém styku jako nevimjak_, nejsi těhotná ani v příběhu po otěru penisu do zvlhlých kalhotek jako anickakyticka. Že ti není ze sebe samé trapně...

dashyyy
11. srp 2025

Tak ptá se, jestli je těhotná, ale určitě ví, že by byla unavená.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anezzka3
11. srp 2025

Tak to teda fakt nemyslím, že bys po tom otěhotněla. Když už, tak během sexu, ale z toho, co popisuješ, opravdu ne.

anickakyticka
autor
11. srp 2025
@miryp

Nebyla jsi těhotná po vteřinovém styku jako nevimjak_, nejsi těhotná ani v příběhu po otěru penisu do zvlhlých kalhotek jako anickakyticka. Že ti není ze sebe samé trapně...

@miryp ??? pardon?