Je možné otěhotnět 5 dnů před menstruací?
Vidíte něco? Mám 5 dnů do MS.. Vim, že je brzo ale cítím nějak jinak než normálně tak jsem to zkusila... Původně jsem chtěla těsto ať až v den MS.. Což bude v úterý 🙈☘️

Holky měla jsem doma už dlouho schovaný clearblue a protože mám zpoždění tak jsem to zkusila a vyšel me.negativne 🥺🥺 tak to asi moc nadějně tento měsíc nevidím 😢
@monyscerna ten je 25 to je brzo když test ještě ukazuje zatím 👻
@lencaa11 myslíš že je ještě brzo jo? Tak já uvidím v pátek, když nepřijde MS tak možná nějaká naděje je 🙏☘️
@monyscerna to stále nemusí nic znamenat, má nižší citlivost, takže nevěš hlavu 😘🍀
@hasara33 zatím nevesim 😀 já prostě cítím že něco se ve mě děje, tak uvidím co bude dál 🙏☘️
@monyscerna pokud to tak cítíš, tak tomu věř a věř svému miminku, že se zavrtá tak, jak má a jak je to pro něj nejlepší 🙂
@nasemiminko22 přesně tak a hezký napsane 🙏☘️
Měsíčky zatím nikde 🙏 mám dnes zkusit test nebo počkat? 😊🙏
@monyscerna zkus ☺️
@monyscerna udělat TT☘️☘️
@monyscerna tady zatím nic testovat dál ☘️☘️
@lencaa11 já nevím ale když mám 2 dny zpoždění tak by tam měla být už viditelná čárka ne? 😒🤷♀️
@monyscerna něco už by mohlo ukázat teď jde o ovulaci a zda se to povedlo ☘️☘️🤨
Testuj dal. Na těch predchozich je peknej duch
@lencaa11
@novamamina
tak uvidím zase za 2 dny 😀🙏☘️ to čekání je hrozný 😀😀 kdyby aspoň čárka sílila tak bych byla klidnější.. Takhle vidím pořád na testu nic a MS taky nic takže nevím nic 😀🥺
Ráno jsem akorát si všimla když jsem šla na WC že jsem úplně malinko zaspinila, ale není to růžový ani červený, je to hnědý špinění a od rána nic 😀🤷♀️ tak já už tomu nerozumím.. Mohlo by jít u uhnizdovani? Nic mě nebolí akorát jsem nafoukla jak balón 😀🤷♀️
@monyscerna to může bejt i začátek Ms a nebo TT je to teď jo / ne test udělat za 2 dny ☘️☘️
@lencaa11 Dobre tak já uvidím 😀🤷♀️ nějak to dopadne 😊☘️🙏
@monyscerna ahoj, tak jak to s tebou dopadlo? 🙂
@hasara33 přišly mě měsíčky se zpožděním 🤷♀️😒 tak snad příště 🙏☘️🤗
@monyscerna ach jo tak to mě mrzí 😓 každopádně věřím, že příště už to vyjde 🍀🍀😊

@lencaa11
@hasara33
Holky děkuji za podporu, udělám si testik v pátek a uvidím 🙏🤷♀️😍