icon

Je možné otěhotnět během ovulace?

lenule411
21. dub 2026

Ovulaci jsem měla 12.4. Plodné dny. S přítelem jsem miminko chceme. Myslíte že můžu otěhotnět, v den kdy jsem měla ovulaci. Menstruaci mám dostat až 1.5. Během dne se mi zvedá žaludek. Bolest v podbřišku, zvětšený prsa, ale zdá se mi to brzo.. Jen prosím o upřímně odpovědi. Jen jestli je náděj nebo ne. Děkuji za odpověď. 😣🙂

lv
21. dub 2026

Naděje je, samozřejmě. Lehkou nevolnost už výjimečně cítit lze, zajdi si krev za pár dní.

1pomnenka
21. dub 2026

Jasně, že je šance na těhotenství. Na příznaky je ještě brzy. Většinou bývají vsugerované.

lencaa11
21. dub 2026

@lenule411 možné je vše zda byla ovulace na 100% záleží podle čeho byla určena ...na příznaky je ještě brzo pockala bych do datumu MS

marketa1218
21. dub 2026

A kdy jindy by si chtěla otěhotnět než v době ovulace?

lenule411
autor
21. dub 2026
@marketa1218

A kdy jindy by si chtěla otěhotnět než v době ovulace?

@marketa1218 Chápu vaši odpověď odpověď. Otázka znila znila jestli se mám radovat. Nebo nebo počkat na vinechani MS. I když už teď se cítím jinak.

andelka
22. dub 2026
@lenule411

@marketa1218 Chápu vaši odpověď odpověď. Otázka znila znila jestli se mám radovat. Nebo nebo počkat na vinechani MS. I když už teď se cítím jinak.

@lenule411 Fakt, ze jste se trefili přímo do ovulace je pozitivní,ale neni to jistota. Počkej do Ms a uvidíš. Vzhledem k uváděným datumum mi přijde, ze ty plodné dny vis jen orientačně a ovulaci nemáš potvrzenou. Protože lutealni fáze 18 dni je naprosto výjimečná ( bývá 12-16, takze pokud jsi mela ovulaci opravdu 12.4. tak ms bys mela dostat dřív než 1.5. ). Každopádně držím palce 👍

kayty
22. dub 2026

Můžeš a taky nemusíš. My se trefili několikrát a nic. Počkala bych na vynechání menstruace a podle toho se pak zařídila. Nicméně já mám starší dceru absolutně mimo cokoli a počatou asi 5 dní před plánovaným datem menstruace. Jindy jsme se s manželem nepotkali, protože nebyl čas.