icon

Je možné otěhotnět bez menstruace po odstranění Mireny?

3. čer 2024

Zdravím, 6.5. jsem si nechala po dvou letech vytáhnout Mirenu. Celé dva roky jsem nemenstruovala a od vytažení jsem to taky ještě ani nedostala.. přikládám fotku včerejších a dnešních testů.. je to tak jak si myslím? Je to vůbec reálné? Když jsem se tady nedávno ptala, tak jsem dostala bídu, že snad asi nevím jak funguje cyklus a co si jako myslím.. a ono opravdu?😄fakt se dá jako otěhotnět bez menstruace? Já se omlouvám za takové výkřiky tady, ale fakt jsem z toho teď momentálně úplně hotová😄

Je možné otěhotnět bez menstruace po odstranění Mireny?Je možné otěhotnět bez menstruace po odstranění Mireny?
betelgeuzz
3. čer 2024

Samozřejmě, že dá. Nejdřív příjde první ovulace a pak až MS.

jaja01k
3. čer 2024

Menstruací cyklus končí, nikoli začíná, takže ano, je možné, že jsi hned v prvním cyklu po vyndání tělíska otěhotněla.

exbordelar
3. čer 2024

No asi se tve telo rozhodlo hned po vytazeni pripravit na prvni menstruaci, predtim probehla ovulace, oplozeni a tim padem tva deloha nema duvod menstruovat 😀 Mam gratulovat? 😄❤️

hennrietta
3. čer 2024

Ano, je to možné. Spousta žen po porodu marně čeká na menstruaci a zjistí těhotenství. Holt nastala první ovulace a zrovna jste se trefili a povedlo se. 😉
Gratuluju.

alianan
3. čer 2024

Jasně, že ano. Já takto otěhotněla po porodu. Menstruace nikde a já těhotná.
Gratuluji.

lencaa11
3. čer 2024

Velká gratulace proč by to nemělo jít zrovna právě možné že jste si to načasovali do ovualce a tím pádem Ms neprisla

klokanka31
3. čer 2024

Jasně že dá, já taky neměla ms a otěhotněla jsem 😊 Moc gratuluju 🍀🍀

palja
3. čer 2024

Ano, zrovna jste se trefili do té první ovulace. Gratuluji ❤️🍀

domza
3. čer 2024

Take jsem zažila ale po tom, co jsem přestala kojit. Menstruace nepřišla a bylo nové miminko :D. Gratuluji

sangina
3. čer 2024

ano je to možné...já po porodu měla nakštíplý kotník..a na kontrolu po šestinedělí jsem jela později a vracela jsem se s těhuprůkazkou...

elis1987
4. čer 2024

Ano dá já si taky nechala vytáhnout tělísko a po vytažení jsem neměla ms ještě skoro 7m a otěhotněla jsem žádná ms se nedostavila teď jsem ve 3m

cilkat
7. čer 2024

Mno... kámoška přišla na těhotenství v 18tt, protože "kojím, tak MS nemám a to břicho je vytahaný po porodu" ... Uznávám, že jí to úplně nepotěšilo, protože mimo jiné nestihla registraci do porodnice... Ale jsou teď krásná rodinka 🙂 .