icon

Je možné otěhotnět poslední den menstruace?

selina2211
1. srp 2025

Ahoj holky, chci se zeptat je možné otěhotnět poslední den ms, při špinění? Ms jsem dostala 9.7 a skončila 16.7 poslední dva dny 15.6,16.7 jsme si s přítelem nedávali pozor a dnes 1.8, co myslíte vy? Falešný duch delam testy asi poslední týden a na žádným z nich do teď duch nebyl

Je možné otěhotnět poslední den menstruace?Je možné otěhotnět poslední den menstruace?
1pomnenka
1. srp 2025

Nic tam nevidím.

selina2211
autor
1. srp 2025
@1pomnenka

Nic tam nevidím.

@1pomnenka asi špatná kvalita fotek

anonym_45a035
1. srp 2025

@selina2211 nic tam není

selina2211
autor
1. srp 2025

Asi špatná kvalita fotek

daasqua
1. srp 2025

Moje mamka otěhotněla (plánovaně) se mnou, když byla asi 7. den cyklu, taky víceméně na konci mens.

selina2211
autor
1. srp 2025
@daasqua

Moje mamka otěhotněla (plánovaně) se mnou, když byla asi 7. den cyklu, taky víceméně na konci mens.

@daasqua zkusím zítra test znova, dekuji

kleio
1. srp 2025

Na testu nic nevidím, ale při kombinaci kratšího cyklu a brzké ovulace lze otěhotnět během konce MS.

patypresdevaty
2. srp 2025

Může být. Během menstruace to tedy tak úplně nejde... Ale mohl být kratší cyklus a spermie mohou ve výjimečných případech přežít i několik dní... Tedy neotěhotněla jsi nejspíš ve dny, kdy byl sex (a kdy Ti končila MS), ale pár dní poté

mysh_me
2. srp 2025

Tak na testovani je jeste brzy, to se urcite neukaze. Testovala bych az okolo terminu dalsi ms. Ale teoreticky je otehotneni mozne pri nechranenem styku vzdy, znam osobne jedno dite pocate takto na konci ms 😀

lv
2. srp 2025

Je to možné, zkus test za par dni

mishka87
2. srp 2025

Svým způsobem je to možné. Kamarádka má takhle už skoro 18 letou holku. Nicméně spíše v ní pár dní spermie přečkali a zároveň došlo k brzké ovulaci. Ona v té době měla hodně nepravidelné cykly, kdy i někdy jeden měsíc vůbec nemenstruovala a přišlo to až další měsíc v termínu. Takže dlouho ani netušila, že je těhotná.

selina2211
autor
2. srp 2025
@mishka87

Svým způsobem je to možné. Kamarádka má takhle už skoro 18 letou holku. Nicméně spíše v ní pár dní spermie přečkali a zároveň došlo k brzké ovulaci. Ona v té době měla hodně nepravidelné cykly, kdy i někdy jeden měsíc vůbec nemenstruovala a přišlo to až další měsíc v termínu. Takže dlouho ani netušila, že je těhotná.

@mishka87 právě takhle to mám i já a pořád mě pobolívají prsa tak uvidíme při další ms, když ani nevím kdy má přijít 😂