Je možné otěhotnět poslední den menstruace?
Ahoj holky, chci se zeptat je možné otěhotnět poslední den ms, při špinění? Ms jsem dostala 9.7 a skončila 16.7 poslední dva dny 15.6,16.7 jsme si s přítelem nedávali pozor a dnes 1.8, co myslíte vy? Falešný duch delam testy asi poslední týden a na žádným z nich do teď duch nebyl

@selina2211 nic tam není
Moje mamka otěhotněla (plánovaně) se mnou, když byla asi 7. den cyklu, taky víceméně na konci mens.
Moje mamka otěhotněla (plánovaně) se mnou, když byla asi 7. den cyklu, taky víceméně na konci mens.
@daasqua zkusím zítra test znova, dekuji
Na testu nic nevidím, ale při kombinaci kratšího cyklu a brzké ovulace lze otěhotnět během konce MS.
Může být. Během menstruace to tedy tak úplně nejde... Ale mohl být kratší cyklus a spermie mohou ve výjimečných případech přežít i několik dní... Tedy neotěhotněla jsi nejspíš ve dny, kdy byl sex (a kdy Ti končila MS), ale pár dní poté
Tak na testovani je jeste brzy, to se urcite neukaze. Testovala bych az okolo terminu dalsi ms. Ale teoreticky je otehotneni mozne pri nechranenem styku vzdy, znam osobne jedno dite pocate takto na konci ms 😀
Je to možné, zkus test za par dni
Svým způsobem je to možné. Kamarádka má takhle už skoro 18 letou holku. Nicméně spíše v ní pár dní spermie přečkali a zároveň došlo k brzké ovulaci. Ona v té době měla hodně nepravidelné cykly, kdy i někdy jeden měsíc vůbec nemenstruovala a přišlo to až další měsíc v termínu. Takže dlouho ani netušila, že je těhotná.
Svým způsobem je to možné. Kamarádka má takhle už skoro 18 letou holku. Nicméně spíše v ní pár dní spermie přečkali a zároveň došlo k brzké ovulaci. Ona v té době měla hodně nepravidelné cykly, kdy i někdy jeden měsíc vůbec nemenstruovala a přišlo to až další měsíc v termínu. Takže dlouho ani netušila, že je těhotná.
@mishka87 právě takhle to mám i já a pořád mě pobolívají prsa tak uvidíme při další ms, když ani nevím kdy má přijít 😂

Nic tam nevidím.