Jaká je možnost, že bych byla těhotná?

ryka567
3. srp 2019

Dobrý den měla bych dotaz v sobotu 27.7. jsme měli s přítelem nechráněný sex MS bych měla dostat 13.8. Dnes jsem začla lehce špinit jen trisku a krev je hodně tmavá až hnědá jaká je možnost že bych byla těhotná? Děkuji všem za odpověď

zelenaesmolda
3. srp 2019

@ryka567
jak to asi mame vedet proboha?!
pockej jestli ti prijde ms,kdyz ne udelej test.

xxx3d
3. srp 2019

Nejsi těhotná, protože jsi v sobotu neměla plodný den.

marketa1218
3. srp 2019

Never ending story 😁🙈

aselluska
3. srp 2019

Číst těhotenství z utření se na záchodě, to vyzkouším.

vrabcak0007
3. srp 2019

@aselluska nezapomen ovsem utrit spravnou dirku, aby te to pak nezmatlo 😀 😀

hezz17
3. srp 2019

42,8%

kuttu
3. srp 2019

Proboha ženský 🙊🙈🙈nastudujte si nejdřív jak funguje menstruacni cyklus a co je ovulace a přestanete klást neustále otázky...Můžu být těhotná když....opravdu si zakladatelko myslíš že 6 dni po nechranenem styku už jsi těhotná????

kuttu
3. srp 2019

A google ti taky prozradí,kdy je možné zachytit počínající tehotenstvi...TT jsou schopné ho prokázat v době MS,nejlépe pokud MS v termínu nedorazí...vzhledem k tomu,že máš MS dostat až 13.8,tak dnes ti opravdu nikdo na světě neřekne,jestli jsi nebo nejsi těhotná....

aselluska
3. srp 2019

@vrabcak0007 Sakra :D to by pak naprosto zkreslilo výsledek :D

balogis
3. srp 2019

Když má ms přijít cca 13.8 což může být třeba až 15.8 nebude to spíš ovulační krvácení?

zizibou
3. srp 2019

Holky, když nechcete číst stále ty stejné dotazy, uděláte nejlíp, když si tyto diskuze a jim podobné ani nerozkliknete. K čemu je zadavatelce dobré vědět, že vy jste z toho otrávene 🤔.

A teď pro ryka567 možné je asi všechno, každá máme naprosto individuální biologický “rozvrh”. Já osobně v prvním plánovaném těhotenství otěhotněla hned po MS a mám teď doma krásnou zdravou holčičku. Minulý měsíc jsem prodělala biochemické těhotenství, a to že jsem byla v tom jsem zjistila hned pár dnů po oplodnění. Tady na diskuzích bych vyčetla jen to, že si to vsugerovávám, ale prd, bylo to tak..v den vynechané MS jsem udělala test a opravdu tam dvě čárky byly. Bohužel jsem to čtyři dny na to dostala. Byla jsem s tím i u dr a tam mi to hezky vysvětlila. Ale když jsem zpozorovala těhotenské příznaky, měla jsem do Ms ještě pěkně daleko. Takže tak, možné je všechno 😉. My se jinak o druhé zatím nesnažili, byla to spíš náhoda, která sice nějak vyšla, ale nepodařilo se.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru