Je možné těhotenství po nechráněném sexu před menstruací?
Nechaneny sex
Dobr den chtela bych se zeptat zda je možné těhotenství.
Nepravidelný menstruační cyklus a nechaneny sex 2 dny před menstruaci a ted uz to sou 3 dny zpozdeny co se nedostavili měsíčky… je možné že jsem těhotná nebo jen další nepravidelný cyklus a peoate jen čekat až se dostaví? Nebo o naka ta naděje na miminko je?
Když máš nepravidelný cyklus tak se moc na nějaké zpoždění nehraje ne? Udělej si test 14 dní po styku
Možný je vše jak tehotestvi tak jen zpožděná Ms udělala bych za par dní TT když by Ms nepřišla
@jaja01k děkuji
@uzivatelkapetra to asi nehraje zadnou ale jen sem si neco nalo o tom četla a kdyz uz se na neco ptám tak na vse , a celkem mě to o zarazilo že to jde takhle krátce před ms , přece jen potřebuji k oplodeni ovulaci kera v tuto dobu neni .... ale dekuji
@lencaa11 děkuji
Ovulace muže být v různých částech cyklu. Žen, které ji mají uprostřed je menšina. Ja ji mívám třeba 10-12 den cyklu. Takže relativně brzy. Někdo ji má zas posunutou blíže k MS. U nepravidelného cyklu ji můžeš mít úplně jakkoli.
A z čeho si usoudila, že máš před MS a teď máš 3 dny zpoždění, když máš cyklus nepravidelný? Já mám třeba cykly nepravidelné a celkem i dlouhé, ale poznám ovulaci a pak vím, že za 14 dní se dostaví MS. Ovulace si u mě chodí, jak se jí zlíbí vyloženě. Nikdy ale nepřijde třeba 2 dny před MS, prostě mám ovulaci a pak za 2 týdny se modlím, aby to přišlo. 😄
@cherie24 tak asi přibližně vim kdy by měla ms přijít, ja si ji třeba zapisují do kalendáře a soudím podle toho , jedinw čeho se můžu držet

Možné je obojí. Na test je brzy, počkej týden a jestli se menstruace nedostaví, zkus test.