Je možné, že jsem těhotná?

2op
20. kvě 2017

Dobrý den chtěla bych se zeptat resp. poradit s vámi. A předem vás poprosit ať mě nesoudite.....Je mi šestnáct let příteli 23 spíme spolu bez ochrany.. Ano vím jaký je sex bez ničeho nebezpečný uvědomuji si to.. Nepoužívame kondomy protože nám to nimi nejde, ant. nechci brát je to svinstvo..přítel se do mě sice nedělá ale riziko je vždy a proto mám dotaz jestli nemůžu být těhotná..a to sice že mívám nepravidelnou mens. Minulý měsíc jsem si však pro jistotu vzala tabletku po.. Poté jsem dostala menstruaci o týden dřív než jsem měla což jsem si říkala že může být samozřejmě kvůli tabletce.. Ale tabletka nezabrání vypuzeni plodu když jste v tom a menstruace prý taky může být ještě i na začátku těhotenství.. Před dvěmi týdny jsem si dělala těhotenský test po mé poslední menstruaci jen tak z "hecu" a byl negativní.. Avšak já sice nemám žádné jiné příznaky nebo cokoliv maximálně větší chuť na jídlo ale to může být spojeno s jarem/letem ..mám pocit že mi nějak narostlo spodní bříško.. Které běžně nemám sportuji a ano mám sice teď větší chuť na jídlo ale snažím se jí krotit tudíž se chci poradit s vámi je možné že bych byla těhotná? Popřípadě mám si dělat test?🙂

jezz13
20. kvě 2017

Pokud jsi celkem normálně odmenstruovala a následně byl test navíc negativní, spíš než těhotenství bude to bříško důsledkem hormonálních změn v dospívání. Holt se my ženy zakulacujeme. Jinak nějakou ochranu by to chtělo, co zkusit spermicidní gely nebo něco takového?

kvakuska
21. kvě 2017

@2op Těhotenský test po menstruaci negativní nejspíš značí, že v tu danou chvíli prostě těhotná nejsi. Určitě by ale bylo vhodné na nějaké ochraně se domluvit, jinak budeš takhle plašit každý měsíc. O tom že vám to s kondomem nejde, no možná by stačilo to trochu pocvičit ... aby to nebyla jen partnerova výmluva pro jeho pohodlnost. A k antikoncepci, píšeš že je to svinstvo, a co si myslíš že je pilulka po? Úplně stejné svinstvo jako antiko, jen ta dávka hormonů je v ní ještě vyšší než v normální antikoncepci. Zeptej se co by dělala/byste dělali, kdybys těhotná byla? Potrat? To jsou také značná rizika, záhul pro tělo i pro duši. Nebo jste připraveni stát se rodiči? Takže než každý měsíc stres a pilulka po (a k tomu možná nějaký potrat), volila bych raději normální antikoncepci. A výdaje na antiko platit s partnerem napůl.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru