Je možné, že jsem těhotná?

younan
14. říj 2016

Ahoj holky, potřebuju poradit, mám jet v pondělí na měsíc a pul pryč. Jen jde o to, že je dnes již 6.den, kdy nemám MS. Sex jsem měla před 4 týdny, sperma nešlo do mě. Byl to jen jeden styk. Test jsem si dělala dnes a je negativní, mám plašit? Můžu jet pryč a počkat do konce tohoto měsíce a pak v nejhorším přijet zpět? to bych neměla MS 3 týdny. Můžu čekat tak dlouho? PS. jsem 9 měsíců po porodu, a MS mam pravidelnou většinou 28+ 2,3 dny maximum. Tentokrát je to poprvé. A taky jsem začala brát prášky před měsícem na spaní, celkem silné. Může to být tím? Děkuji za každou odpověd!!!!

tammm
14. říj 2016

A nemůže to být stresem?

younan
autor
14. říj 2016

no stres mam, to je pravda, ale neni to neco co bych driv nemela a ms jsem mela pravidelnou. priznaky pred ms jsem mela pred tydnem, natekle bricho, bolest, ale dnes nic. jakoby nic a citim se normalne. ach jo..

tammm
14. říj 2016

Těžko říct,zkus jiný test.Těhotná asi být nechceš že? Pokud jsi měla styk před 4 týdny,tak to bylo nějak po skončení ms,plodné dny bys tam mít neměla.A do tebe se neudělal.6 dní je dost na opoždění ☹

cizinkaa
14. říj 2016

Já si myslim, že to klidně může být těmi prášky... mně se kdysi oddálila MS po práškách na alergii. Být tebou bych neplašila.

younan
autor
14. říj 2016

No holky mam strach, jsem na tom finančně bídně, ještě studuju a k tomu mam malou dceru a s partnerem se vídáme jednou měsíčně kvuli jeho práci jen a to sex bývá fakt tak 1x za ten víkend a do mě nejde nikdy. Před rokem se stalo, že se udělal do mě, ale ted určitě ne. Sex trval fakt chvilku a byl mimo mě. Přijde mi to fakt divné. Zkusím v neděli další test a počkám asi do toho konce měsíce a kdyby nic, zkusím jít na gyndu. Je velká pravděpodobnost, že jsem těhotná? přijde mi to fakt ujeté :( a hodně nečekané, dítě si dovolit nemůžu a musela bych jít na interrupci. čehož se děsím a chce se mi fakt brečet :(

maqggienka
14. říj 2016

@tammm Každá nemá tabulkovou ovulaci, takže jí mohla mít klidně hned po skončení.

tammm
14. říj 2016

@maqggienka to je pravda.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru