icon

Je možné, že jsem těhotná?

younan
14. říj 2016

Ahoj holky, potřebuju poradit, mám jet v pondělí na měsíc a pul pryč. Jen jde o to, že je dnes již 6.den, kdy nemám MS. Sex jsem měla před 4 týdny, sperma nešlo do mě. Byl to jen jeden styk. Test jsem si dělala dnes a je negativní, mám plašit? Můžu jet pryč a počkat do konce tohoto měsíce a pak v nejhorším přijet zpět? to bych neměla MS 3 týdny. Můžu čekat tak dlouho? PS. jsem 9 měsíců po porodu, a MS mam pravidelnou většinou 28+ 2,3 dny maximum. Tentokrát je to poprvé. A taky jsem začala brát prášky před měsícem na spaní, celkem silné. Může to být tím? Děkuji za každou odpověd!!!!

tammm
•
14. říj 2016

A nemůže to být stresem?

younan
autor
•
14. říj 2016

no stres mam, to je pravda, ale neni to neco co bych driv nemela a ms jsem mela pravidelnou. priznaky pred ms jsem mela pred tydnem, natekle bricho, bolest, ale dnes nic. jakoby nic a citim se normalne. ach jo..

tammm
•
14. říj 2016

Těžko říct,zkus jiný test.Těhotná asi být nechceš že? Pokud jsi měla styk před 4 týdny,tak to bylo nějak po skončení ms,plodné dny bys tam mít neměla.A do tebe se neudělal.6 dní je dost na opoždění ☹

cizinkaa
•
14. říj 2016

Já si myslim, že to klidně může být těmi prášky... mně se kdysi oddálila MS po práškách na alergii. Být tebou bych neplašila.

younan
autor
•
14. říj 2016

No holky mam strach, jsem na tom finančně bídně, ještě studuju a k tomu mam malou dceru a s partnerem se vídáme jednou měsíčně kvuli jeho práci jen a to sex bývá fakt tak 1x za ten víkend a do mě nejde nikdy. Před rokem se stalo, že se udělal do mě, ale ted určitě ne. Sex trval fakt chvilku a byl mimo mě. Přijde mi to fakt divné. Zkusím v neděli další test a počkám asi do toho konce měsíce a kdyby nic, zkusím jít na gyndu. Je velká pravděpodobnost, že jsem těhotná? přijde mi to fakt ujeté :( a hodně nečekané, dítě si dovolit nemůžu a musela bych jít na interrupci. čehož se děsím a chce se mi fakt brečet :(

maqggienka
•
14. říj 2016

@tammm Každá nemá tabulkovou ovulaci, takže jí mohla mít klidně hned po skončení.

tammm
•
14. říj 2016

@maqggienka to je pravda.