Je možné, že jsem těhotná přes negativní test?
Dobrý večer, minulý teden, jsem měla podle lékaře implantační krvácení týden před menstruací. A ta se nedostavila už pět dní. Ale testy stále negativní. Lékař mi řekl že je na pozitivní test ještě brzy. V podbřišku trochu píchá a bříško mám nafouklé. Teď v Úterý jdu na ultrazvuk. Myslíte že je možné ze se těhotenství povedlo? Nebo raději nic neočekávat. Ale hrozně bych si to přála. Děkuji za odpověď.🙏😇
@lenule411 Já neměla menses 7 dni a test také negativní a bylo tedy zpoždění. Těhotenství se pak povedlo později. Nezoufej a určitě se to povede, pokud už se to tedy nepovedlo teď, ještě bych s dalším testováním počkala.
@ina10 Moc děkuji, v Úterý jsem objednaná u lékaře, podle ultrazvuku uvidíme. Ale prý je možnost že i tak je to brzy. Doufám v zázrak. 🙂
@lenule411 já měla první pídí čárku až 9 den po vynechání a na účtu byla malá tečka vidět až 6 tt
@lenule411 já měla první pídí čárku až 9 den po vynechání a na účtu byla malá tečka vidět až 6 tt
@vlasta1981
@vlasta1981 Zítra to bude 8 dní spozdění, v úterý jsem objedná u meho gynekologa. Sám mi řekl že na test je ještě brzy a ať teď odpočívám. Že uvidíme podle ultrazvuku. Oba s přítelem si to přejeme. Spíš je to divný pocit že všechny testy negativní. Přitom už dva dny citim takové tlaky v podbřišku. Jako bych to měla dostat a nic. Tak prosím držte palce ať se nám to podaří.😇🙏🙂
@vlasta1981
@vlasta1981 Zítra to bude 8 dní spozdění, v úterý jsem objedná u meho gynekologa. Sám mi řekl že na test je ještě brzy a ať teď odpočívám. Že uvidíme podle ultrazvuku. Oba s přítelem si to přejeme. Spíš je to divný pocit že všechny testy negativní. Přitom už dva dny citim takové tlaky v podbřišku. Jako bych to měla dostat a nic. Tak prosím držte palce ať se nám to podaří.😇🙏🙂
@lenule411 jak jste dopadla u lékaře ?
Řekla bych, že hned po implantaci začíná tělo produkovat hcg, takže bych naopak pozitivní testy po takové době očekávala.
Řekla bych, že hned po implantaci začíná tělo produkovat hcg, takže bych naopak pozitivní testy po takové době očekávala.
@uzivatelkapetra Mám 12 dní spoždění, testy negativní. Prý je to na počátku těhotná normální mi říkal doktor. Musím co nejdřív na ultrazvuk. Jestli tam něco uvidí. Prý být těhotná můžu ale ultrazvuk potvrdí realitu. Jednou se mi stalo že testy pozitivní, a těhotná jsem nebyla. Jsem z toho hotová. 🤔🙂
@uzivatelkapetra Mám 12 dní spoždění, testy negativní. Prý je to na počátku těhotná normální mi říkal doktor. Musím co nejdřív na ultrazvuk. Jestli tam něco uvidí. Prý být těhotná můžu ale ultrazvuk potvrdí realitu. Jednou se mi stalo že testy pozitivní, a těhotná jsem nebyla. Jsem z toho hotová. 🤔🙂
@lenule411 já bych řekla že 12 dni zpoždění byl byla čárka na testu a ultrazvuk by byl vidět až když by bylo HCG vyšší ...ne vždy zpoždění je těhotenství
@lenule411 takový docela zajímavý přístup lékaře, to nenabrali ani krev? pokud máš zpoždění 12 dní, to už budeš cca měsíc po ovulaci, to znamená 6 tt, to by test něco ukázal, navíc na UTZ je něco vidět až kolem 1000 jednotek HCG, těhotenské testy jsou od 10 jednotek, když je nejasnost nabírá se krev a nečeká se na UTZ

@lenule411 Já neměla menses 7 dni a test také negativní a bylo tedy zpoždění. Těhotenství se pak povedlo později. Nezoufej a určitě se to povede, pokud už se to tedy nepovedlo teď, ještě bych s dalším testováním počkala.