icon

Je můj těhotenský test opravdu pozitivní? vaše zkušenosti

jezek1995
7. led 2025

Ahoj holky, prikladam fotky intime testu. Myslite, ze muze byt pozitivni? Je to 14dni od styku (vim to presne, protoze pak byla ticha domacnost a bylo to na Vanoce :D)

Menstruaci jsem dostala na den presne, ale jen na 2 dny a velmi slabounkou. Jen spineni na intimku. Horni test se takhle vybarvil az po zaschnuti, druhy temer nic a treti je za me relativne slusny duch. Jasne ze si udelam dalsi test za 2 dny, ale zajimal by me Vas nazor/zkusenost?
Jo a clearblue byl dnes negativni teda, ale ten ma citlivost 25. Ty paprikové 10.

Je můj těhotenský test opravdu pozitivní? vaše zkušenosti
Strana
z2
jezek1995
autor
20. led 2025

Ahoj holky, porad sledujou hcg, dneska 6000 ale v deloze nasli az dnes neco malinko a to az v nemocnici na 2. Ultrazvuku. Byla tam mala cerna kulicka ale bez znamek akce. Takze mam prijit zase za tyden a to uz urcite musi byt pry neco videt

jezek1995
autor
20. led 2025

@jezek1995 ale porad me strasi ze to muze byt mimi delohu nebo zamlkle

lencaa11
20. led 2025

@jezek1995 6000 jednotek je dost že toho viděli tak málo

jezek1995
autor
26. led 2025

@lencaa11 no prave. Na prvnim ultrazvuku nenasli nic. Tak me poslali na velky ultrazvuk do nemocncie a tam nasli jen tu bublinku bez akce a rekli, ze se gravidita potvrzena ale bez znamek vitality a nejista lokalizace. To mam ve zprave. Zitra tam jdu zas :-/. Uz je to na palici ta nevedomost co bude :(

pajasala
26. led 2025

@jezek1995 moc ti držím palečky a přeji ať to dobře dopadne

tehulinka91
27. led 2025

@jezek1995 ať to dopadne co nejlépe 🌸

Strana
z2