icon

Je na testu něco?

bublinkakocicka
1. srp 2019
Strana
z8
bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Zkusipa jsem tu 25intimedake asi nic nevim jsem z toho jelen

veronikava
1. srp 2019

Já používala taky intimed, poprvé slabounký duch a když jsem ho dělala asi o 3 dny později tak už pořádné čárky🙂 je opravdu spolehlivý.

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

@veronikava hmm to jsou pekne carky.ani lovit duchy se nemusi

veronikava
1. srp 2019

Ducha jsem nefotila ten nešel taky skoro vidět, tak jsem si řekla že asi nic a pak že to zkusim za 3 dny ještě a toto, tak to už jsem si vyfotila a teď jsem ve 21tt😄🤷🏽‍♀️.Někdy to jde vidět později určitě se to ještě vybarví po pár dnech🙂.

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

@veronikava zkusim zitra hned rano.ale nevim.a ty vidis neco na mych testech?

veronikava
1. srp 2019

@bublinkakocicka Já jsem to hlavně zjistila až v 7-8tt že jsem těhotná, protože mám nepravidelný cyklus, tak jsem nějakému opoždění ms nevěnovala nějakou velkou pozornost až pak mi to přišlo moc už.😄 Na prvním testíku si myslím že duch je😊 určitě bych ještě zkoušela dělat testy a myslím si že druhá čárka vyleze😊.

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

@veronikava aha to je dost dlouho ale je to pekny ja poprve zjistila tehu v 5 tydnu.vidim carky mozna na obou dvou ale jswm uz z tohi asi cvok😀😀.amoc dekuji.snad tam bude bylo by to fajn ze by se povedlo hned na poprve jen me zarazi ze pred 14dny skoro jsem byka na krvi jako samoplatce a nic negativni.mozna bylo hodne brzo a priznaky jsem mela hodne ted mam ty prsa.

veronikava
1. srp 2019

@bublinkakocicka No já jsem hlavně mimčo ani neplánovala, takže mě nenapadlo dělat dřív testy, nezvracela jsem nic, tak jsem si říkala že je to tím cyklem a ono ne😄 ale je to štěstíčko to každopádně😍. Určitě to vyjde😊, to možná bylo brzo no u každého to jde poznat jinak u někoho dřív a u někoho později, ale budu držet palce aby to vyšlo😊. Já jsem příznaky neměla skoro vůbec nezvracela jsem ani jednou, prsa mě teda bolí ale jen na dotek, ale ta únava to jo to jsem měla hodně a pak nechuť k masu😄.

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Snad ano kdyby ne vyjde priste.aha me pri prvnim zacali bolet prsa a pak me druhy den bylo zle.jeste jsem zkusila lepsi vyfotit.vidis neco

hope09
1. srp 2019

@bublinkakocicka Taky tam vidím ducha. Na 4 dny před MS to vypadá nadějně

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Jee dekuju ale sami dusici mi nedaji spat.je to divne jeste jsem udelala 20citlivoat a dnes uz koncim.😀😀😀

veronikava
1. srp 2019

@bublinkakocicka Já taky ducha vidím i na tomto testiku🙂 nejhořší je že každý to vidí jinak někdo si toho všimne a někdo ne😄, ale myslím si že vám to vyjde😊.

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Fakt jo?na tom 20mam taky ducha nemam baterku abych to vyfotila.prave kazdy to vidi jinak.ale ja uz jsem asi blazen

balogis
1. srp 2019

Na ty první fotce toho intimed něco mikroskopického vidím

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Tady je jeste ta 20citlivost

balogis
1. srp 2019

@bublinkakocicka tady taky něco málo vidím,ale já vidím čárky už asi všude 😁

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

@balogis ja sdi taky jsi me rozesmala po dobrem obede.

clo1
1. srp 2019

@bublinkakocicka já tam nic nevidím, budeš muset počkat tak 2 dny. Já mám pocit, že tu holky vidí na každém testu něco a pak stejně příjde ms (teď nemyslím, že je to tvůj případ). Ono se dá vykoukat na každém testu něco, ale vetšinou je to ryska. Pozitivní je, až když je čárka růžová, jinak beru vše za negativní.

moxha
1. srp 2019

Nevidím vůbec nic a dělat během dne několik testů je jen vyhazování peněz a hledání duchů.Zkus ho až pozítří,nejlépe v den nedošlé ms

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

@clo1 ryska to asi ne v zivote jsem zadnou rysku nemela.uvidime zkusim z ranni moci

agneska7
1. srp 2019

Chápu že si to chceš potvrdit různými testy ale když na rannim byl slaboulinky dusík tak když budeš čůrat a čůrat na další tak je celkem 100% že na nich nic nebude protože je moč víc a víc naředěná když už teda tak opět zítra ráno . Dnes už to nemá smysl jinak když seš ptala na ty testy tak mi přijde že nejvíce barviva tudíž nejlíp ukážou mamač a Dr. Max

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Dr max urxute ne fuj jeste ted je mi z nej zle ten mi ukazal 5 dni po styku dalnici takze max ne.ale tak tesovat muzu ksyz chci

clo1
1. srp 2019

@bublinkakocicka já netvrdím, že nemůžeš být těhotná, jen na těch testech nic nevidím. Třeba ve skutečnosti jde vidět lépe, než na fotce. Zkusila bych z ranní moči, stejnou značku, ať vidíš rozdíl.

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

@clo1 jojo ja vim tehotna mozna nejsem.z ranni moci zkusim.je videt vzdy to jde soatne videt na fotce

petula.bir
1. srp 2019

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :D
Taky čekám na druhou // zatím jen duch ale mám týden do ms 🙈

bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Ano muzes ukaz testik

petula.bir
1. srp 2019

Už jsem zakládala téma jedno a teď jsem si všimla tohoto ☺️

bublinkakocicka