Je na testu něco?
Petula uvidis doufam ze ne preji moc stesti az tak?balogis jee takova krasna carka.gratuluji moc
Zbytečná útrata za testy kvůli lovení duchů.
nekomu to ale nevadi tak proc hned takova zprava.kazdeho vec ne.jinak by to sem nedaval
Jak tedy jinak zjistit těhotenství a ne jiné zdravotní problémy? Bohužel většina žen neumí věštit z křišťálové koule - proto se ty testy kupují - na včasnou detekci těhotenství 🙂
Hezký den 🙂
@balogis To už není duch, to je regulérní čárka 😉
@petula.bir to je na me
Holky delala jsem jeste jeden testik a je negativni nenintam vubec nic nic nevidim slr vubec takzr asi tehu nebudu.
@bublinkakocicka
Tak to je jedno na koho to bylo. Jen prostě mi to přišlo líto, protože jako kdyby to říkala nám všem, ze jsme úplně hloupé když to kupujeme :-/
Jinak mě mrzí, ze na testu teď nic není, kdy máš dostat ms?
Mě je akorát divně a skrz ten žaludek, jinak nic neboli ani nic jiného :-/
No jo no takovy se nekdo najde za 3 ma prijit uz tomu neverim asi z toho nic nebude.i ten zakudek staci me jen ty prsa
@bublinkakocicka
Jako včera byl sex s přítelem a já měla pak takový divný tlak v prsech.
Teď se mi úplně navaluje na zvracení :-/ pokud tohle bude vsugerované to mě tedy ... 😂🙈
A ty uvidíš, třeba se ještě zadaří a ms se nedostaví.
Já jdu zítra na gyndu to asi ještě nic neuvidí ani tím mikroskopem, že ne 😳😔
Aha vcera po sexu ndmuze byt pozitivni test.nebo jsi delala tedt hned vcera ci dnes oi sexu?promin za chyby.neuvidi jeste nic kolik jsi dpo
@petula.bir :D
@petula.bir tvl 🤭😂😂😂😂😂
@bublinkakocicka
Sex byl i včera mimo jiné 😂 spíme s přítelem skoro každý den 😂 Nehlidam ovulaci ale řekla bych okolo 7-10.dne víc asi určitě ne 🙈😂
@lilian2111
Něco špatně? 😂
@petula.bir Já že to byl vtip... včera sex, dnes pocit na zvracení a tlak v prsou, zítra jdu na gyndu... Ale asi to vtip nebyl :o
@teckadvojtecka podle mě taky nebyl 😬😂😂
@teckadvojtecka
Zítra jdu na preventivku na kterou jsem objednaná od března. 😀
@bublinkakocicka ty jo ty jedeš s těma testama jako tady nic asi nevidím ale to bude asi z odpolední moči a to není úplně ideální,zkus ráno ☺️
Uz koncim ser kdyz tam nic neni
@bublinkakocicka ráno zkus z ranní moči jestli máš ještě test protože na některých co si dnes dávala sem s trochou fantazie něco viděla
Ano jeste mam 10 20 a 25 citlivost zkusim urcite ale pokud tam nebude nic tak uz na to prdim nebude z tohi nic
@bublinkakocicka uvidíš držím palce
Dekuji jaky mam zkusit
@bublinkakocicka
Udělala bych 10. zítra ráno a nebo pockala 2-3.dny a udělala test.
Co si zajít na krev jako samoplátce?
Na krvi jsem byla cca pred 10dny a byla negativni mozna brzy bylo
@bublinkakocicka
Tak to asi bylo, mohla jsi otěhotnět déle 🙂
Zítra bych si zasla na krev a pak pro kontrolu třeba v pondělí 😀
Nemam se jak dostat zitra na krev zijeme na konci sveta.manzel je praci
@bublinkakocicka já bych udělala ten desítkový test z ranní moči,nevylevej jí když by se ti náhodou zdálo že tam něco vidíš ať můžeš případně udělat ty další

@balogis
Gratuluji, myslím, ze tady asi není co řešit 😂
Uzij si klidné těhotenství ❤️