icon

Je na testu něco?

bublinkakocicka
1. srp 2019
Strana
z8
bublinkakocicka
autor
1. srp 2019

Jezisi to je na me moc to zapomenu😀😀😀😀

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Tak za chvili jdu zkusit testik tak drzte palce ale myslim ze tam nic nebude

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Aai nic test negativni

petula.bir
2. srp 2019

@bublinkakocicka
Ahoj, ach jo ☹ já test nedělala, nechtělo se mi včera do obchodu jak mi nebylo dobře 😔 jak půjdu na tu prohlídku tak přemýšlím, ze bych si došla na hCG test z krve 🙈
Jinak jsem si měřila BT a nevypadá to jako kdybych byla těhotná v 5.00 jsem měla 36,7 což je u mě po ovulaci normální ☺️
Ovulaci jsem si naposledy měřila před 10.lety když jsem chtela otěhotnět a graf mám zapsaný.

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Tak co vidite neco,

petula.bir
2. srp 2019

@bublinkakocicka
Spíš ryska 😔😔😔😔

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Se neda nic delat jdeme dal.ale dekuji.tak uvidis rekni si o krev urcite myslim ze tam neco budes mit nebo zkus testik a hod ho sem

petula.bir
2. srp 2019

@bublinkakocicka
Dobře, teď mě napadlo co udělat nějakou společnou skupinu pro snažilky?
Asi koupím jen test a uvidím ale už tomu nevěřím 😢 dneska je mi docela dobře 😂

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

@petula.bir treba ano ake moc ss jich asi neprida nechci nejaje rypalky.zkus urcite ja premyslim jestki treba zkusit 20nebo25citlivost

codal
2. srp 2019

@leniczka23 jsi ještě před ms, to ještě vůbec nemusí být testy pozitivní, neztrácej naději, vyckej, až ti bude vynechávat ms a pak zkus znova. Jsou holky, co i s vynechanou ms mají negativní testy, prostě se vybarví později, mohla jsi mít ovulaci dýl a tak se to celé posune. Ještě to nevzdávej🙂.. nebo zkus digitální clear blue, ten myslím indikuje i takhle ranné těhotenství a napíše ti týden, stojí teda cca 200kc... hodně štěstí ❤️

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Dekuji clear zkusim az si budu jista nebo az tyden neprijde ms

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Prsa me as nedaji spat boli mi hodne.zdali se mi ze jsem nasla 2 carky a nekdo mi rekl to bude zase kluk jako buk mozna dvojcata.😀😀😀😀😀

codal
2. srp 2019

@bublinkakocicka ja teda myslím, že clear blue je právě dobrý na tu nejistotu, protože ti to ukáže hodně brzo..když si budeš jistá, tak ti je těhotenský test už k ničemu.. týden po ms už ti těhotenství ukáže téměř každý normální levný test..

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Ted se nemam dodtat jak do mesta.auto mam v servisu.zkusim v nedelu.podivej jak se test vybarvil.

codal
2. srp 2019

@bublinkakocicka já teda zatím nic nevidím, což neznamená, že za dva dny to nebude jinak 😉

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Jojo.

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Uz na to prdim.stejne prijde ms

balogis
2. srp 2019

@bublinkakocicka hele můj první test vypadal takto a druhý den už byla čárka,kolik dní máš do ms?

leniczka23
2. srp 2019

@codal to asi nebylo pro me😊

codal
2. srp 2019

@leniczka23 ne, blbě se mi to označilo 😂

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

@balogis 2 dny

petula.bir
2. srp 2019

Jinak holky, k tomu digitálnímu testu - ten ukazuje od 25jednktek a normální třeba mamatest ukazuje od 10jedontek tak si myslím, ze ten digitální je asi jen pro ty tydny.
Jinak já teď udělala test a nic, tak jsem měla falešný Mamatest ☹

petula.bir
2. srp 2019

Snad další měsíc ☹

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

@petula.bir nic nevidim.ale ani na tom mamatestu jsem nic nevidela

petula.bir
2. srp 2019

@bublinkakocicka
Na mamatestu viděl i přítel 😂
Ale mám ještě dost času, tak uvidíme 🥰

bublinkakocicka
autor
2. srp 2019

Aha kolik mas do ms

balogis
2. srp 2019

@petula.bir na tom mamatestu sem viděla krásně..a jak vypadá tento test po úplném zaschnutí?

petula.bir
2. srp 2019

@bublinkakocicka
Cca 6.dnů ale pokud bych byla těhotná tak nevolnosti dělá hCG který se dá zachytit tím testem ale test negativní tak my se zacneme snažit za 2-3 mesice - to budeme mít to svatbě 😂

balogis
2. srp 2019

@petula.bir pchaaa šest dnů ?to může být vše ještě úplně jinak 🥰

petula.bir
2. srp 2019

@balogis
Právě, ze mamatest to co jsi viděla ☹ a najednou nic 😢 jsem blbá, ze jsem udělala ten první - ale bylo to ze srandy protože se mi o tom zdálo, ze jsem těhotná.
Jsem půl roku po revizi 😔

Strana
z8