Je na testu něco?
@balogis
Myslím, ze ano.
Ale jak jsem šla na preventivku tak se mi normálně chtělo strašně zvracet a zvedal se mi žaludek 😕 teď jsem se najedla a jako taky strašný 🤨
@bublinkakocicka pokud chceš mít větší jistotu, udělej ten digitální, na normální bych se vykašlala, ty bych dělala až tak za dva dny...
Ja uz na to prdim nic na testech neni.a clear blue delat nebudu nema to cenu jeste mam 2 dny do ms
@marketkaaa30 nene uz tese dekat nebudu nema to smysl mam uz stejne jen 25citlivost kdsz neprijde do tydne ms tak udelam test ale pochybuji stejne prijde ms.vzdy mam zpozdeni 3 dny
@bublinkakocicka
Ten s citlivosti 25 nemá cenu když 10 neukázalo nic. Počkej do ms jako já a uvidíme 🙂
15 minut je už nadlimit, může tedy být falešně pozitivní...ale třeba není, držím pěsti
@leniczka23 tak když to vidíš sama, proč se ptáš? Kvalita testu naživo bude vždy větší než vyfocena fotka. Tak pokud vidíš ty, skoč pro digitální a když ti vyjde + 1-2 tak se objednej k lékaři
@bublinkakocicka bohužel tam zatím nic nevidím... Držím pěsti,aby tam za pár dní byla;)..
@bublinkakocicka Ty jsi neskutečná,tím,že uděláš 100 testů tehotenstvi nevykouzlis...takhle to bohužel nefunguje....
@kuttu jezisi a ty jsi zase chytra a chytra kdyz se ti to nelibi nemas sem co psat!
@bublinkakocicka Chytrá???A ty blázen...dítě se dělá jiným způsobem né curanim na test
@bublinkakocicka Já bych asi taky počkala jestli MS dorazí a pak až dělala testy. Vím, že je to těžký čekat, když si někdo miminko moc přeje, tak prostě vidí na těch testech 2 čárky ikdyž tam nejsou to je pochopitelné. Budu držet moc palečky aby se tam 2 čárky ukázaly, ale asi bych tomu dala pár dní čas ještě😊.
@veronikava ano dam uz stejne testy nemam.dekuji moc.ale nechavame tomu volny prubeh

@petula.bir hm tady nevidím nic no,to je taky desítkový?